Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(maskatukas @ 2012 06 03, 19:42)
bet issitirti skydliauke tikrai ne pro sali, juk kencia ir nervai ir sirdis, na toks jau organas, kad itakoja visa endokrinine sistema
jei nieko neras, tada bus aisku, kad panika, tik neaisku nuo ko g.gif

issitirti visad ne pro sali yra.oi,as iki siol nezinau kodel mane panikos atakos kankino pora geru metu.isoriskai nestresavau del nieko,bet matyt pasamonej vyko kazkokie reikalai,kurie islysdavo per PA.cia taip kaip man su operacijom.realiai as ne velnio ju nebijau,bet pasamonej kazkur yra uzsleptas tas jausmas,nes nezinia del ko atsigulus ant operacinio stalo pradedu taip drebet,kad be raminamuju ir raumenis atpalaiduojanciu negali net kateterio i vena ivest.o baimes as jokios nejauciu.tai man paskutini karta operacines seseles sake,kad buna tokiu zmoniu.baimes nejaucia,ji pasamonej kazkur uzsislepus ir issireiskia per nevalinga drebuli.jo sukontroliuot neina.toks idomus tas musu organizmas....
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 03, 22:49)
issitirti visad ne pro sali yra.oi,as iki siol nezinau kodel mane panikos atakos kankino pora geru metu.isoriskai nestresavau del nieko,bet matyt pasamonej vyko kazkokie reikalai,kurie islysdavo per PA.cia taip kaip man su operacijom.realiai as ne velnio ju nebijau,bet pasamonej kazkur yra uzsleptas tas jausmas,nes nezinia del ko atsigulus ant operacinio stalo pradedu taip drebet,kad be raminamuju ir raumenis atpalaiduojanciu negali net kateterio i vena ivest.o baimes as jokios nejauciu.tai man paskutini karta operacines seseles sake,kad buna tokiu zmoniu.baimes nejaucia,ji pasamonej kazkur uzsislepus ir issireiskia per nevalinga drebuli.jo sukontroliuot neina.toks idomus tas musu organizmas....

Jetau, skaitau, o atrodo, kad apie mane pasakotum bigsmile.gif Man lygiai taip pat. Gerus 3 metus kamavausi su PA (išlindo man po skydl.pašalinimo). O su tuo drebuliu ir aš nesugebu susitarti. Turėjau tris narkozes - ir visada būdavo ir prieš operaciją, ir po jos nerealus drebulys, kažkoks nevalingas... nesugebėdavau aš jo kontroliuot blink.gif .
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust tų, kurios jau gavusios jodo, ar jums nebuvo po jo sveikatos pablogėjimų? Man po pirmų divejų visiškai nieko nesijautė, gal kažkiek nusilpęs organizmas, bet po savaitės ar kelių atistatė, o va dabar jau praėjo savaitė, o savijauta baisi, vaikšau kaip zombis, galvoje spengia, prie žemės traukia, šaltis krečia ir nuolatinis smaugimo jausmas kakle, ko net prieš operacija nei po jos nebūdavo, pirmą kartą taip... Įdomu ar čia dar vis organizmas neatsistato ar jau sunerimti derėtų, nes pas gydytojus dar negreit pateksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2012 06 04, 17:11)
Sveikos, noriu paklaust tų, kurios jau gavusios jodo, ar jums nebuvo po jo sveikatos pablogėjimų? Man po pirmų divejų visiškai nieko nesijautė, gal kažkiek nusilpęs organizmas, bet po savaitės ar kelių atistatė, o va dabar jau praėjo savaitė, o savijauta baisi, vaikšau kaip zombis, galvoje spengia, prie žemės traukia, šaltis krečia ir nuolatinis smaugimo jausmas kakle, ko net prieš operacija nei po jos nebūdavo, pirmą kartą taip... Įdomu ar čia dar vis organizmas neatsistato ar jau sunerimti derėtų, nes pas gydytojus dar negreit pateksiu  g.gif

Labas, na man po pirmuju ir nieko nesijaute, tik tas nusilpimas organizmo, ir staiga uzauges svoris, is niekur, paskui nukrisdavo per keleta menesiu. As, kai kalbejau su savo mokinio mama,sake, kad po kazkurio jodo ir jai taip buvo panasiai kaip tau. Paskui praejo. Matyt tokia organizmo reakcija. Nezinau, kaip man bus po treciojo, nes jau neligai liko laukti. Tik 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(ellektra3 @ 2012 06 04, 17:25)
Labas, na man po pirmuju ir nieko nesijaute, tik tas nusilpimas organizmo, ir staiga uzauges svoris, is niekur, paskui nukrisdavo per keleta menesiu. As, kai kalbejau su savo mokinio mama,sake, kad po kazkurio jodo ir jai taip buvo panasiai kaip tau. Paskui praejo. Matyt tokia organizmo reakcija. Nezinau, kaip man bus po treciojo, nes jau neligai liko laukti. Tik 10 dienu.

o kaip rezultatai jusus po jodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 03, 17:56)
man tai cia i panikos atakas panasu,ne i skydliaukes bedas...

nezinau, aisku noretusi tiketi kad tyrimai bus geri, BET juk gydytoja net plika kimi pamate, kad skydliauke padidejusi pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 06 04, 22:16)
nezinau, aisku noretusi tiketi kad tyrimai bus geri, BET juk gydytoja net plika kimi pamate, kad skydliauke padidejusi pas mane  g.gif

kad ji padidejusi tai dar nereiskia kad kazkas labai blogo.....
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 04, 18:37)
o kaip rezultatai jusus po jodo? ax.gif

Du jodus visada skiria be jokiu isimciu, kad palygintu pirma su antru. Po pirmojo buvo likes toks taskiukas. Kai praskenavo po antrojo jodo pasake: kaulai svarus, plauciai svarus, skydliaukes guolio vietoje mikroskopinis taskiukas likes, kuris dar kaupia radioaktyvu joda, praktiskai kaip nieko, palyginus su pirmu kartu, bet dar reiks atvaziuoti trecia karta, dziaukites pavasariu ir laukiam birzelio 15. Va taip pasake. Tai ka laukiu, tos 15, kas belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellektra3 @ 2012 06 05, 00:21)
Du jodus visada skiria be jokiu isimciu, kad palygintu pirma su antru. Po pirmojo buvo likes toks taskiukas. Kai praskenavo po antrojo jodo pasake: kaulai svarus, plauciai svarus, skydliaukes guolio vietoje  mikroskopinis taskiukas likes, kuris dar kaupia radioaktyvu joda, praktiskai kaip nieko, palyginus su pirmu kartu, bet dar reiks atvaziuoti trecia karta, dziaukites pavasariu ir laukiam birzelio 15. Va taip pasake. Tai ka laukiu, tos 15, kas belieka smile.gif

Labas rytas wink.gif smagu kad jau svieciasi pabaiga 4u.gif stiprybes ir sekmes
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 04, 21:55)

tikekimes, kad ir nera nieo blogo, BET simptomai tai ne kokie... unsure.gif na sulaukus tyrimu rezultatu aiskiau bus kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 06 04, 22:55)

oi mieloji nesakyk, mano vos nezymiai buvo padidejusi, o isoperavo visa kepsni-210 gr, net plauti suspaude, taigi, viskas tik bus aisku po tyrimu,
o manes nei dusino, nei smauge, dirbau kaip arklys, tik va sirdele vis paslubuodavo, bet kadangi buvau sirgusi miokardutu-sirdies raumens uzdegimu, medikai ta nurasydavo....
Atsakyti
sveikos mielosios, labai rekomenduoju filma arba knyga "The Secret"
filmas 2006 m
autore Rhonda Byrne
ziurejau filma, esu daug skaiciusi apie pasamones galia, bet sis filmas geriausiai man atsake i daugeli mano klausimu.
sekmes mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti