Sveikos
Ewacka, man budavo lygiai taip pat kaip tau, aciu dievui, labai retai. As apie silpnuma, temstancias akis ir pulsa milziniska. Tikrai atrodydavo kad panikos priepolis

cia iki operacijos. Po operacijos jau praejo be keliu dienu menesis, jauciuosi labai gerai. Skydliauke taip pat isoriskai matesi padidejusi, salino visa del daugybes mazgu. Svere 67 gramus. Istyre -nepiktybine. Tai va o del RANDU tai jau praejus savaitei po operacijos 24 val per para pradejau nesioti MEPIFORM silikonini pleistra, kuris jau suteptas geliu nuo randu. Ir nesiosiu ji visa vasara. Mano chirurgas rekomendavo ji, kadangi sako geli patepi ir jis nusitrina i rubus ar i patalyne ir ji vis tepk ir tepk. O sitas pleistras istisai veikia ta randa. Tai kaip ir patikimesnis budas naikinti randa. Didelis pas mane, kokiu 9 cm. Ir jo neniezti. Kartais niezti oda virs rando, ten dar like zymes kaip ligoninej nuplese pleistra su plonu odos sluoksniu, toks remas yra. Tai va toj vietoj paniezti kartais. Siaip tai as esu ziauriai patenkinta viskuo. Tikiuosi kas nors supras ko cia prirasiau

) ir stiprybes visoms, viskas bus gerai!!!!!