Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

Labas mergaites,as jau 'svieciu' lotuliukas.gif Linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 05, 17:05)
Labas mergaites,as jau 'svieciu'  lotuliukas.gif  Linkejimai visoms  4u.gif

Tai jau is ligonines reportaza darai? smile.gif)))
Atsakyti
Taip, is palatos biggrin.gif
Atsakyti
Na va kaip saunu, pradzia padaryta thumbup.gif kaip savijauta? Viena palatoj?
Papildyta:
Kada tikrina kiek liko, kiek sviecia?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 05, 15:11)
sveikos mielosios, labai rekomenduoju filma  arba knyga "The Secret"
filmas 2006 m
autore Rhonda Byrne
ziurejau filma, esu daug skaiciusi apie pasamones galia, bet sis filmas geriausiai man atsake i daugeli mano klausimu.
sekmes mergytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ar knyga lietuvių kalba? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 05, 16:05)
Labas mergaites,as jau 'svieciu'  lotuliukas.gif  Linkejimai visoms  4u.gif

Stiprybės besigydančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 06 05, 19:42)
Na va kaip saunu, pradzia padaryta thumbup.gif  kaip savijauta? Viena palatoj?
Papildyta:
Kada tikrina kiek liko, kiek sviecia?

Mes dviese palatoj,kiekviena turim atskira wc ir dusiuka,o saldytuvas ir virdulys kolidoriaus gale.Tikrins penktadieni ryte,kiek liko radiacijos. Jei bus norma,namo. Tik saltoka,gerai kad rubu isimeciau.O daiktu sake ismetyt nereikes,tik palaikyt savaitele kur sandeliuke,kad jodas issiskirtu.
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 05, 19:41)
Mes dviese palatoj,kiekviena turim atskira wc ir dusiuka,o saldytuvas ir virdulys kolidoriaus gale.Tikrins penktadieni ryte,kiek liko radiacijos. Jei bus norma,namo. Tik saltoka,gerai kad rubu isimeciau.O daiktu sake ismetyt nereikes,tik palaikyt savaitele kur sandeliuke,kad jodas issiskirtu.

Man idomu apie svietima, kai skenuoja ar kaip jis vadinasi , na
iuri kiek isplites..kiek ten tu taskiuku, kiek jodo reikes? As taip bijau lad jisan isplis, arba jau yra....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ewacka, man budavo lygiai taip pat kaip tau, aciu dievui, labai retai. As apie silpnuma, temstancias akis ir pulsa milziniska. Tikrai atrodydavo kad panikos priepolis smile.gif cia iki operacijos. Po operacijos jau praejo be keliu dienu menesis, jauciuosi labai gerai. Skydliauke taip pat isoriskai matesi padidejusi, salino visa del daugybes mazgu. Svere 67 gramus. Istyre -nepiktybine. Tai va o del RANDU tai jau praejus savaitei po operacijos 24 val per para pradejau nesioti MEPIFORM silikonini pleistra, kuris jau suteptas geliu nuo randu. Ir nesiosiu ji visa vasara. Mano chirurgas rekomendavo ji, kadangi sako geli patepi ir jis nusitrina i rubus ar i patalyne ir ji vis tepk ir tepk. O sitas pleistras istisai veikia ta randa. Tai kaip ir patikimesnis budas naikinti randa. Didelis pas mane, kokiu 9 cm. Ir jo neniezti. Kartais niezti oda virs rando, ten dar like zymes kaip ligoninej nuplese pleistra su plonu odos sluoksniu, toks remas yra. Tai va toj vietoj paniezti kartais. Siaip tai as esu ziauriai patenkinta viskuo. Tikiuosi kas nors supras ko cia prirasiau smile.gif) ir stiprybes visoms, viskas bus gerai!!!!!
Atsakyti
Ar tas pleistras permatomas ? Pas mane irgi didelis randas, dar ji nuo saules saugot reikia.
Atsakyti
Tas pleistras toks sviesiai rudas bet tuo paciu permatomas. Tikrai labai nezymiai pastebimas. Mano randas labiau matomas negu tas pleistras. Tik biski daug kainuoja jis- beveik 40 lt. Jis yra karpomas, ismatavimai 10x18cm, tai as karpau po 2 cm plocio juostelemis, iseina 9 kartai. Keisti kas 3-7 dienas. Raso kad kas 24 val nusiimti, nuplauti randa ir vel uzklijuot ta pati galima, priklausomai nuo nusidevejimo lygio. Bet as ji kaip uzklijuoju taip nuimu po 3 dienu, nzn tikiuos,tai ner labai blogai. Ir as jau ji ismetu po tu triju dienu nes buna susuraukslejes, apipudruotais krastais smile.gif) tai man iseina pakuote menesiui.
Atsakyti
QUOTE(Hysteric_Angel @ 2012 06 05, 21:54)
Tas pleistras toks sviesiai rudas bet tuo paciu permatomas. Tikrai labai nezymiai pastebimas. Mano randas labiau matomas negu tas pleistras. Tik biski daug kainuoja jis- beveik 40 lt. Jis yra karpomas, ismatavimai 10x18cm, tai as karpau po 2 cm plocio juostelemis, iseina 9 kartai. Keisti kas 3-7 dienas. Raso kad kas 24 val nusiimti, nuplauti randa ir vel uzklijuot ta pati galima, priklausomai nuo nusidevejimo lygio. Bet as ji kaip uzklijuoju taip nuimu po 3 dienu, nzn tikiuos,tai ner labai blogai. Ir as jau ji ismetu po tu triju dienu nes buna susuraukslejes, apipudruotais krastais smile.gif) tai man iseina pakuote menesiui.

Nera baisi ta kaina, gal ir gerai butu. Kiek laiko ji klijuot ? Ar raudonas tavo randas ?
Atsakyti
Nu nera baisi, bet galetu but kompensuojamas kaip ir vaistai biggrin.gif as ji nesioju nuo geguzes 14, tai iki sake tris men nesioti, tai nesiosiu iki rugpjucio pacio galo. Nezinau tiesa sakant kokios spalvos tas mano randaas, seip man atrodo baltas. As jo praktiskai nematau nes pastoviai uzklijuotas. Kai nulupu pleistra buna balta, valandos begy vienur raudona kitur balta, poto vel uzklijuoju.
Atsakyti