Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(audrone@ @ 2012 06 05, 22:59)
Nera baisi ta kaina, gal ir gerai butu. Kiek laiko ji klijuot ? Ar raudonas tavo randas ?

Pas mane tai jokio pleistro neklijavo net po operacijos, nes pjuvis buvo nesiutas, o klijuotas permatomais klijais. Po 10 dienu reikejo nulupti tuos klijus. jie luposi labai lengvai. Kazin kiek laiko reikia saugoti randa nuo saules, rugpjucio trecia bus metai, po operacijos?
Papildyta:
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 05, 19:05)
Taip, is palatos  biggrin.gif

Tai kaip savijauta siandien, musu repotreres? Jau kita penktadieni, as ten busiu. As vis papuldavau i vienutę antrame aukste. Praeita karta buvau prie to virdulio palatoje.
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 06 05, 19:26)
Ar knyga lietuvių kalba?  g.gif
Papildyta:

Stiprybės besigydančioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip, knyga lietuviu kalba,
filmas-anglu ir rusu kalbomis
Atsakyti
QUOTE(ellektra3 @ 2012 06 06, 10:07)
Pas mane tai jokio pleistro neklijavo net po operacijos, nes pjuvis buvo nesiutas, o klijuotas permatomais klijais. Po 10 dienu reikejo nulupti tuos klijus. jie luposi labai lengvai. Kazin kiek laiko reikia saugoti randa nuo saules, rugpjucio trecia bus metai, po operacijos?
Papildyta:

Tai kaip savijauta siandien, musu repotreres? Jau kita penktadieni, as ten busiu. As vis papuldavau i vienutę antrame aukste. Praeita karta buvau prie to virdulio palatoje.

Man iki virdulio paejeti reikia,as 7 palatoj biggrin.gif O seip viskas gerai,nepykina,gal kiek silpniau nei iprastai,bet jauciu cia nuo gulejimo ir neturejimo ka veikti. Jauciuosi kaip mazas vaikas,valgau,geriu,miegu ir sisioju lotuliukas.gif Gal vienai palatoj ir geriau,baisingai girgzda lovos doh.gif kaimyne negalejo miegoti,tai ir as be miego. Pusryciam manu koses su kakava gavom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2012 06 06, 12:37)
Man iki virdulio paejeti reikia,as 7 palatoj  biggrin.gif  O seip viskas gerai,nepykina,gal kiek silpniau nei iprastai,bet jauciu cia nuo gulejimo ir neturejimo ka veikti. Jauciuosi kaip mazas vaikas,valgau,geriu,miegu ir sisioju  lotuliukas.gif  Gal vienai palatoj ir geriau,baisingai girgzda lovos  doh.gif  kaimyne negalejo miegoti,tai ir as be miego. Pusryciam manu koses su kakava gavom  tongue.gif

Viskas bus gerai, dar pora dieneliu ir laisva busi. As pirma karta nenusiveziau kompiuterio. Tik zurnalu, knyga. Nuo skaitymo taip isiskaudo galva, kad maniau tuoj tuoj supykins, supykins. Kvieciau vakare jau medike, spaudimas buvo sukiles. 180 -120. Nuo vienatves sakiau isprotesiu. Nenorejau nei skaityti , tai vakare is kitu palatu moteris pasisaukiau i koridoriu, paplepeti. O praeita karta kompa nusiveziau tai rusiskus filmus ziurejau, laikas prabego labai greitai. Buvau neatskirta nuo pasaulio smile.gif Laikykis lorkiuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Begu i darba, sian pirmokai pas mane ateina mazuciai smile.gif
Atsakyti
[quote=ellektra3,2012 06 06, 09:07]
Papildyta:

O man sake, kad tie klijai patys sutrupes g.gif Tai jau daugiau nei 2 sav. nenuklijuoju unsure.gif Aplamai pas mane sasai dar gan tvirtai laikosi unsure.gif Tai gal man blogai pasake? g.gif
Atsakyti
Aciu Elektra 4u.gif
Atsakyti
[quote=kriorsa,2012 06 06, 12:55]
[quote=ellektra3,2012 06 06, 09:07]
Papildyta:

O man sake, kad tie klijai patys sutrupes g.gif Tai jau daugiau nei 2 sav. nenuklijuoju unsure.gif Aplamai pas mane sasai dar gan tvirtai laikosi unsure.gif Tai gal man blogai pasake? g.gif
[/quote]
mane irgi klijais suklijavo biggrin.gif
pati nenuemiau, vyresnis sunus nulupo, patikek, nei skaudejo nei ka,
niekuom netepiau, nei ka dariau, tik nuo saules metus saugojau randeli, skarute risdavausi, stilinga buvau tongue.gif
nueme , kai pradejo galai raitotis, gal po kokiu 14 dienu,
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ateinu pasipasakoti. Kraujo tyrimas nieko neparode blogo, konkreciai del skydliaukes ka tyre, tai issiaiskino, kad skydliaukes funkcija veikia gerai (dabar nebegaliu suristi mokslisko sakinio blush2.gif ), bet esme tame. Gydytoja nusistebejo ir sake laukti ekoskopijos tyrimo, nes sake, gali buti, kad kokius mazgus padidejusius pamatys... unsure.gif

tokios zinios.

Linkiu kantrybes ir viso ko geriausio, dabar niko nebepamenu nares, blush2.gif bet manau supras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 06, 13:16)
mane irgi klijais suklijavo biggrin.gif
pati nenuemiau, vyresnis sunus nulupo, patikek, nei skaudejo nei ka,
niekuom netepiau, nei ka dariau, tik nuo saules metus saugojau randeli, skarute risdavausi, stilinga buvau tongue.gif
nueme , kai pradejo galai raitotis, gal po kokiu 14 dienu,

Nusilupau ir as pagaliau biggrin.gif Viskas ne taip baisu, kaip atrode blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. smile.gif Norėjau pasiteirauti, vykstant gerti jodo (Santariškėse), ką galima pasiimti? Rūbus, pižamą galima imti? Ar ten duoda? O kaip su dantų šepetėliu ir pan? smile.gif
Kompiuterį, knygas kaip suprantu leidžia turėti.
Atsakyti
QUOTE(Jūra* @ 2012 06 02, 14:02)
Sveikos, susipažinau su skydliauke artimiau tik šią savaitėlę. Ir šeimos gydytoja, ir endokrinologė į mane žiūrėjo tiesiog kaip į neturinčią ką veikti ir ieškančią ligų... Gal išties taip buvo, planavau leliuką po poros mėn ir nutariau prieš tai profilaktiškai pasitikrinti, tiesiog kad paskui niekur skubėt nereikėtų. Visų nuostabai rado 2 mazgus, nors kraujas, hormonai - viskas gerai... Kas laukia toliau, dar nežinau, bet kaip suprantu mano leliuko planavimai visi nuplaukė...  verysad.gif  būsiu dėkinga, gal kas daugiau apie tai nusimano ir gali atsakyti..?

Gryžtu su geromis naujienomis smile.gif Gydytoja sakė, kad tie mazgai pakolkas nieko tokio, kadangi pirmą kartą pas mane rado, kraujas ir hormonai OK, ir apskritai jie niekuo man netrukdo gyvent, tai tiesiog stebės kas pusę metų. O ir leliuką leido drąsiai planuoti smile.gif ačiū visoms atsakiusioms, ir didžiausios sveikatėlės. Kuo didesnio tikėjimo, ir viskas pasiseks!
Atsakyti
Siandien pagaliau prisruosiau pas seimos gydytoja, padaviau ta israsa su diagnoze, ziurejo, ziurejo, sako na, na ,- o tai jau gyde, kokia chemija dave? Blin galvoju geros zinios apie skydliaukes karcinoma:) ai duok spaudima pamatuosiu smile.gif)linksma mazesniuose miestuose pas gydytojus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūra* @ 2012 06 06, 19:43)
Gryžtu su geromis naujienomis smile.gif Gydytoja sakė, kad tie mazgai pakolkas nieko tokio, kadangi pirmą kartą pas mane rado, kraujas ir hormonai OK, ir apskritai jie niekuo man netrukdo gyvent, tai tiesiog stebės kas pusę metų. O ir leliuką leido drąsiai planuoti smile.gif ačiū visoms atsakiusioms, ir didžiausios sveikatėlės. Kuo didesnio tikėjimo, ir viskas pasiseks!

O mazgu biopsija dare ?
Atsakyti