Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 17, 11:19)
sveikos, ar baigsit jus ar ne  biggrin.gif  biggrin.gif  ar paskolinsit savu palangiu? pas mane 2 aukstu namo visos palanges ir prie ju pristumti stalai perkrauti jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o dar va, butinai reikia atsidurti salia Raisos kur nors  biggrin.gif  gal sekm Ermitaze, bet lyg nemaciau ten ju g.gif  teks ZS zuvaut, nu ir kaip busiu bene vienintele ju neturinti lotuliukas.gif  nu gi negalima taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Raisa galiu pasidalinti jei uztektu keliu seklyciu rolleyes.gif
as ju seklas vienas is pirmuju susimedziojau siu metu sejau, bet likau nepasejusi ir nebezinau ar seti, nes nelieka vietos doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Ar kas nors auginote Adam? Kaip ir Corazon labai nenoriai dygsta g.gif Kaži kaip jų skonis g.gif
Atsakyti
perskaiciau idomu straipsniuka apie pomidoru auginima lauke
http://sodyba.org/?s...arzaspush&id=60
gal kas is vilnieciu augina kur sode ar sodyboje kaulazole arba tauke(cia tas pats augalas) noreciau flianco ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 17, 13:27)
Raisa galiu pasidalinti jei uztektu keliu seklyciu  rolleyes.gif
as ju seklas vienas is pirmuju susimedziojau siu metu sejau, bet likau nepasejusi ir nebezinau ar seti, nes nelieka vietos  doh.gif  unsure.gif

uztektu uztektu biggrin.gif
ka galetume pasiulyti mainais? 4u.gif
Atsakyti
nu va turejau laiko siandine ir foto sesija padaryti smile.gif
Mano vargsas Fantasio
[attachmentid=220480]
Mano pagrindine seja kovo 4d.
[attachmentid=220481]
Betaliuksas vasario 6d. (kam nieko netruksta, kol kas ax.gif )
[attachmentid=220483]
Bajaja
[attachmentid=220484]
Casual buves turtas, dabar mano smile.gif
[attachmentid=220485]
[attachmentid=220486]
Atsakyti
sveikos smile.gif gavau siand seklytes thumbup.gif japonisko triufelio,alikante,columbianum,babuska selection. sakykit ar gera diena siandien seti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 17, 15:20)
nu va turejau laiko siandine ir foto sesija padaryti smile.gif
Mano vargsas Fantasio
[attachmentid=220480]

Man atrodo, kad jūsų Fantasio trūksta magnio. Paskaitykite šiame straipsnyje:
http://www.darzovius...echnologija.pdf
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 03 17, 15:40)
Man atrodo, kad jūsų Fantasio trūksta magnio. Paskaitykite šiame straipsnyje:
http://www.darzovius...echnologija.pdf

aciu, reikes padaryti komposto arbatele, meslo tai as negausiu. Galiu nebent dar magnio tablete istipdinti, nes pati geriu(pasirodo ne man vienai truksta magnio blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Pažiūrėjau kalendorių. Šiandien gera, ryt iki 17val taip pat gera.. pomidorams sėti, jei tų dienų laikotės.
Atsakyti
Nu ka, sian vaziavaui ermitaza tranformatoriaus pirkt ( vyras isvaziaves, tai paciai tenka rupintis), tai spekit kur ejau pirmiausia lotuliukas.gif ai galvoju kitiems metams Delfin paimsiu ir viskas, o ten tokia profesionali augintoja seklas komentuoja, tai atkalbejo mane nuo Delfino ir pasiule geriau Brooklyn ir Raissa, dar sako Corazon geras , as sakau prisijunkit prie pomidorininkiu supermamose, nes labai daug ziniu ir info turi ne tik pomidoru auginime,dar aisku nubegau paimt Black cherry idomu pabandyt , nuotraukoj kazkaip visai kitaip nei maniskiai atrodo, tai gerai, kad po to dar to tranformatoriaus nepamirsau....
Atsakyti
Irid, šiandien tavo dovanotos sėklytės pasiekė šiltą žemelę 4u.gif Bet tik 5 pasėjau verysad.gif Labai jau vietos trūkumas, o dar kitų mergaičių sėklytės eilės laukia ax.gif
Atsakyti
ax.gif mergaitės , radau tokią foti-čia brooklyn...ar galit pakomentuoti-kiek čia stiebų blush2.gif g.gif nesuprantu aš pati blush2.gif
user posted image
Atsakyti