Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ievakata @ 2012 03 17, 16:46)
Nu ka, sian vaziavaui ermitaza tranformatoriaus pirkt ( vyras isvaziaves, tai paciai tenka rupintis), tai spekit  kur ejau pirmiausia lotuliukas.gif ai galvoju kitiems metams Delfin paimsiu  ir viskas, o ten tokia profesionali augintoja seklas komentuoja, tai atkalbejo mane nuo Delfino  ir pasiule geriau Brooklyn ir Raissa, dar sako Corazon geras , as sakau prisijunkit prie pomidorininkiu supermamose, nes labai daug ziniu ir info turi ne tik pomidoru auginime,dar aisku nubegau paimt Black cherry idomu pabandyt , nuotraukoj kazkaip visai kitaip nei maniskiai atrodo, tai gerai, kad po to dar to tranformatoriaus nepamirsau....

As irgi tiesiu takymu keliauju i seklas, nezinau kur sutalpinsiu saviskius. ogi nusipirkau Black cherry pabandymui ( dar neauginau ) gal kas auginote ? ir ka pasakytumete apie sia veisle ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 17, 22:06)
Nu jo prisireikė ir man tos Raisos,bet čia jau kitam metui,šiemet viskas,laisvo ploto nebėr,kad tik tie patys sutilptų
O tai bliausiu kaip veršis prie šiltnamio hihihi.gif

kita karta atsargiau kelsiu klausimus, nes uzklausus apie Raisas kilo visuotinis sukilimas , isdalinau jau visas seklytes ka turejau atliekamo lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif

snaige123, oho na jus tikra sio reikalo fane bigsmile.gif
o gal galite kazka placiau pakomentuot apie genejimo niuansus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 17 kovo 2012 - 21:15
su Raisom tai tikrai cia prisnekejot. Pasejau 4, planuodama 2 sodinti, dabar jau planas pokoreguotas, visas 4 kisiu smile.gif
Atsakyti
[quote=matuke,2012 03 17, 22:14]
kita karta atsargiau kelsiu klausimus, nes uzklausus apie Raisas kilo visuotinis sukilimas , isdalinau jau visas seklytes ka turejau atliekamo lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif

snaige123, oho na jus tikra sio reikalo fane bigsmile.gif
o gal galite kazka placiau pakomentuot apie genejimo niuansus ax.gif
[/quote

butent tai kaip ir visu pomidoru 2 virsunes palieku

cia venas is raisos vaizdeliu praeitu metu radau smile.gif

http://public.fotki....s/p7050159.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 17 kovo 2012 - 21:26
QUOTE(snaige123 @ 2012 03 17, 22:05)

o kaip sultis gaminate, pasidalinkite recepteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 03 17, 22:22)

cia venas is raisos vaizdeliu praeitu metu radau  smile.gif

uzkamantinesim mes dabar jus ax.gif kaip tankiai sodinat pomidorus?
ir del tos antros virsunes man dar klausimas, nuo kur ja formuoti, nuo pirmos pazasties?
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 03 17, 21:27)
o kaip sultis gaminate, pasidalinkite recepteliu ax.gif

Taip taip.viską .kaip kunigui, ir dar kokias veisles auginat lauke ir ar laimingai sulaukiat derliaus biggrin.gif O tai ir mums konservų reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 17, 22:33)
uzkamantinesim mes dabar jus  ax.gif  kaip tankiai sodinat pomidorus?
ir del tos antros virsunes man dar klausimas, nuo kur ja formuoti, nuo pirmos pazasties?
aciu uz ats  4u.gif

sodiname mazdaug 40 -50 CM.

formuoju nuo auksciausiai isaugusios )

ta antra veisle tai geltoni paiilgi pomidorai smile.gif

pomidorus supjaustau i aliumini puoda ir kaiciu tada istisai stoviu ir maisau kol atsiranda skystimas po to jaukiu kol uzvirs o tada nukaiciu ir laukiu kol atves smile.gif kai atvest tada per ,,uzuolaida ,, isspaudziu ir apie 5 litrams iberiu 1 valgoma sauksta druskos ir uzvirinu po to supilstau i butelius arba stiklainius tada sandariai uzsuku paguldau ant sono ir kai atvesta isnesu i rusy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 17, 21:14)
kita karta atsargiau kelsiu klausimus, nes uzklausus apie Raisas kilo visuotinis sukilimas , isdalinau jau visas seklytes  ka turejau atliekamo  lotuliukas.gif  doh.gif  4u.gif

Taigi rudenį juk bus sėklyčių,aš kantri aš palauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 17, 23:05)

tiesa sakant dar viena liko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 17, 23:05)

as raisa viena karta tik ir pirkau nu ir tada atrode brangu vienam siltnamiui doh.gif o nuo to karto savas seklas renku pastoviai tai nieko atrodo nesijaucia kai tiek augini lotuliukas.gif tik eksperimentiniai kisene ispurto smile.gif
Papildyta:
[quote=Lady D

y,2012 03 17, 23:05]
[/quot

jei kas kaune tai turiu keleta atliekamu seklu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 03 17, 22:43)
Taip taip.viską .kaip kunigui, ir dar kokias veisles auginat lauke ir ar laimingai sulaukiat derliaus biggrin.gif O tai ir mums konservų reikia ax.gif

tai va kad veisles pavadinimo nera nes is brolio uosvienes gauta nezinoma bet labai produktivi veisle lauko ir tiek smile.gif
Atsakyti
Aš vistiek palauksiu,dabar ir prie geriausių norų nė vieno daugiau į šiltnamį neįtalpinčiau smile.gif
Atsakyti