Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Jolantukas@ @ 2012 03 17, 16:32)
sveikos smile.gif gavau siand seklytes thumbup.gif japonisko triufelio,alikante,columbianum,babuska selection. sakykit ar gera diena siandien seti unsure.gif  unsure.gif

Ne smile.gif Arčiausiai bus kovo 25 d.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 17, 17:02)
ax.gif mergaitės , radau tokią foti-čia brooklyn...ar galit pakomentuoti-kiek čia stiebų blush2.gif  g.gif nesuprantu aš pati blush2.gif
user posted image

nesuprasi cia is sitos foto.... as tai 2 stebiais planuoju augint visus aukstaugius, nebent sugalvosiu koki experimenta su visniukais, negeneti po viena krumeli (Cherrola ir Sweet million) blink.gif Ziuresim kas gausis

[attachmentid=220488]
vo cia anais metais visai negenetas, tik nezinau kas cia per veisle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 17 kovo 2012 - 17:30
Sveikina jus TOM RED biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Siandieninis vaizdzelis biggrin.gif Stai jums kariskas vaizdelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 17, 17:33)
Sveikina jus TOM RED biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Siandieninis vaizdzelis biggrin.gif  Stai jums kariskas vaizdelis  biggrin.gif

user posted image

nieko sau blink.gif O jis ir pomidorus uzmegs namuose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 17, 17:45)
nieko sau  blink.gif  O jis ir pomidorus uzmegs namuose? blush2.gif

gal thumbup.gif skinsim nuo palangiu ir i salotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 17, 17:00)
Irid, šiandien tavo dovanotos sėklytės pasiekė šiltą žemelę 4u.gif Bet tik 5 pasėjau  verysad.gif  Labai jau vietos trūkumas, o dar kitų mergaičių sėklytės eilės laukia ax.gif

wub.gif Tikiuosi pomidorai patiks, lauksiu atsiliepimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 17, 17:33)
Sveikina jus TOM RED biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Siandieninis vaizdzelis biggrin.gif  Stai jums kariskas vaizdelis  biggrin.gif

user posted image

ups, cia ne Tom redukai, cia lenciuginis kazkuris, nuomininkas kaip kitos sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 16, 18:32)
o as gavau Raisa seklyciu, kas gal auginote?

nerealiai geri jau apie 7 -ar 8 metai auginu ir dar toliau auginsiu ant vieno krumo apie 60 ir net su virs pomidoru buna smile.gif 2 siltnamius ju pastoviai sodinu kitas trecias siltnamis eilini karta lieka eksperimentams:) ir paprikoms o dar lauko pomidoru apie 400 -500
daigu sodinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 17 kovo 2012 - 20:47
QUOTE(snaige123 @ 2012 03 17, 20:37)
2 siltnamius ju pastoviai sodinu kitas trecias siltnamis eilini karta lieka eksperimentams ir paprikoms o dar lauko pomidoru apie 400 -500
daigu sodinu  smile.gif

Va cia tai erdve eksperimentams.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2012 03 17, 20:37)
nerealiai geri jau apie 7 -ar 8 metai auginu  ir dar toliau auginsiu ant vieno krumo apie 60 ir net su virs  pomidoru buna  smile.gif 2 siltnamius ju pastoviai sodinu kitas trecias siltnamis eilini karta lieka eksperimentams:) ir paprikoms o dar lauko pomidoru apie 400 -500
daigu sodinu  smile.gif

o kiek stebu auginat?
Atsakyti
[quote=nijole0619,2012 03 17, 21:43]
Va cia tai erdve eksperimentams.. biggrin.gif

visa esme buna konservavime :)praeitais metais apie 200 ltr sulciu o kur visos salotos doh.gif ir dar kiek giminiu valge pomidorus doh.gif bet man patinka nes as pati esu pomidorine jokio kito maisto galiu nevagyti tik pomidorus pusryciams pietums ir vakarienei smile.gif ir taip visa pomidoru sezona tik mb mane stabdo kiek gi tu ju valgysi lotuliukas.gif nes pomidorai daug pipiru ir grietine mano favoritas nr 1 smile.gif per ji net neatsivalgau lotuliukas.gif o mano mb tai irgi idomiai daro kai siltnami rausta pomidorai tai druskine ir pipirine atsiduria siltnamyje tai kai jis laisto tai gryzes sako oi vakarienes nereikia kudinames lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 03 17, 21:57)
o kiek stebu auginat?

2 smile.gif
Atsakyti
Nu jo prisireikė ir man tos Raisos,bet čia jau kitam metui,šiemet viskas,laisvo ploto nebėr,kad tik tie patys sutilptų
O tai bliausiu kaip veršis prie šiltnamio hihihi.gif
Atsakyti