Sunku pasakyti, priklauso nuo firmos. 2-3 metus dauguma galioja, gal ir daugiau. Bet vienas mano kremas ir po vieno sezono nebetinkamas pasidarė(įtartinas kvapas buvo atsiradęs), gal per šiltai laikiau.
Rašiau į kitą temą, bet paklausiu ir čia. Kokius kremukus veidui naudojat vasarą kai būnat ten, kur labai karšta?
Naudoju ta,kuris skirtas ir kunui. Visa savaite buvau ten, kur karsta ir neteko vakarais verkti del nusvilisios odos. Siaip naudoju GARNIER "ambre solaire" spray 12. Labai
Jau antra vasara kaip naudoju ir odods neriebina, ir veideliui tinka....zo...

Va paziurjau tie Garnier "Ambre Solaire" yra su Titanium dioxide. Kaip tik vaikui kremas baiges, tai dabar pirksiu is Ambre Solaire.
Siaip nuo saules kremai galioja tik metus,del to as savo dukrytei nuperku su SPF30 ir mes visa seima naudojame per vasara,nes kitais metais jau kremas nebetinka.Man patinka Vichy firmos.Dauguma giria Eucerin apsaugomaji krema.
O po saules mes tepames krema su Aloe(alijosiomiu).Nuramina oda.
Vienas bajeris buvo,kai mano brolis pats issitepe su kremu nugara ir ten kur nepaseke,tai pirstu formos nugara nudege,taip juokingai atrode ir vot pasitvirtino,kad kremai tikrai apsaugo nuo nudegimu.
O po saules mes tepames krema su Aloe(alijosiomiu).Nuramina oda.
Vienas bajeris buvo,kai mano brolis pats issitepe su kremu nugara ir ten kur nepaseke,tai pirstu formos nugara nudege,taip juokingai atrode ir vot pasitvirtino,kad kremai tikrai apsaugo nuo nudegimu.
QUOTE (Vanesa @ 2004 07 31, 12:44) |
Siaip nuo saules kremai galioja tik metus,del to as savo dukrytei nuperku su SPF30 ir mes visa seima naudojame per vasara,nes kitais metais jau kremas nebetinka.Man patinka Vichy firmos.Dauguma giria Eucerin apsaugomaji krema. O po saules mes tepames krema su Aloe(alijosiomiu).Nuramina oda. Vienas bajeris buvo,kai mano brolis pats issitepe su kremu nugara ir ten kur nepaseke,tai pirstu formos nugara nudege,taip juokingai atrode ir vot pasitvirtino,kad kremai tikrai apsaugo nuo nudegimu. |
Is kur tokia info kad metus galioja? Paprastai kremai galioja 3 metus.
QUOTE (Vasara @ 2004 08 01, 15:24) |
Is kur tokia info kad metus galioja? Paprastai kremai galioja 3 metus. |
kremai galioja 3 metus nuo pagaminimo, kai ju nenaudoji. nuo pirmo atidarymo, naudojimo krema reikia sunaudoti per pusmeti, nemanau kad kremai nuo saules yra isskirtiniai
QUOTE(Shalimar @ 2005 05 18, 22:48)
Maciau yra ir alieju deginimuisi, bet as tai juos labai lipnius isivaizduoju, smeliu tuoj aplipciau visa turbut...Ar ne?
ir raso prie ju spf2 

Mes tai važiuojam į Kretą,o pasiimsiu deginimosi losjoną jautriai odai SPF15.O jeigu tu ruošiesi įsigyti SPF2,tai labai maža apsauga nuo saulės.Perkant reikia žiūrėti ar kremas atsparus vandeniui,o tas SPF 2 rašomas kiek laiko tu gali būti saulėje.
Ir siltuose krastuose, ir Lt naudoju Nivea firmos kremuka su SPF 12. Man labai patinka, kvepia cinamonu, neriebus, greit susigeria. Parasyta, jog ne tik apsugo nuo UVA - AVB, bet ir letina odos senejima ir drekina oda. Kiek deginausi su juo- nenusvilaum
(O degintis as megstu)
Be to jame yra "titanium dioxide"

Be to jame yra "titanium dioxide"
Labutis visoms. Kadangi arteja deginimosi sezonas pamaniau jog neblogai butu pasidalinti patirtimi apie kremus nuo saules. kokius kremus esate naudojusios? koks kremas yra efektyvus veidui? ypac aktualu patirtis veido kremams nuo saules, nes pernai teko nosyte ir zandukus neblogai nusvilti nors ir naudojau kremuka nuo saules. lauksiu jus patarimu
as kaskaip skeptiskai ziuredavau i tuos kremus, maniau kad nieko jie nepadeda, nes mano oda gerai idega, tai ant manes jokio poveikio, kol su draugu nepaatostogavom (jis baltutis pas mane) as jam gerai patepiau pecius nugara...
o vakare pastebejom, kad ten kur patepiau viskas OK o kur ne jis nusvilo, dabar patikejau kad veikia ir tepuosi
o vakare pastebejom, kad ten kur patepiau viskas OK o kur ne jis nusvilo, dabar patikejau kad veikia ir tepuosi