Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Gal kartais uzmatet, kur galima butu isigyti toki staliuka su kedem kaip sioje foto:

user posted image

Svaigstu del sio baldu komplektuko wub.gif , jau ne vienam interjere esu maciusi, bet kur toki grozi rasti-nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 06 12, 21:07)
Gal kartais uzmatet, kur galima butu isigyti toki staliuka su kedem kaip sioje foto:

user posted image

Svaigstu del sio baldu komplektuko  wub.gif , jau ne vienam interjere esu maciusi, bet kur toki grozi rasti-nezinau  verysad.gif

Cia yra staliukas Tulip dining table
Ir kedutes Tulip armchair

Nezinau ar lietuvoje yra tiesiog megink ziuret online shop smile.gif
Atsakyti
staliuką tai tikrai mačiau Ikejoje.
stalas
Atsakyti
Staliuką mačiau SBA balduose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 06 13, 03:44)
Cia yra staliukas Tulip dining table
Ir kedutes Tulip armchair

Nezinau ar lietuvoje yra tiesiog megink ziuret online shop smile.gif

QUOTE(Braita @ 2012 06 13, 08:36)
staliuką tai tikrai mačiau Ikejoje.
stalas

QUOTE(Sidharta @ 2012 06 13, 10:42)
Staliuką mačiau SBA balduose  smile.gif

Aciu uz informacija 4u.gif Bandysiu ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
Nares Lacheses namus siandien aptikau 'Panelej' 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
oho, kaip čia tylu ir ramu smile.gif

kadangi teko pakeliauti ir apsistoti pas kelias šeimas, ir vėl tenka pripažinti - jų namuose to "skandinaviško stiliaus" beveik nerasta. arba aš bendrauju su netipiniais skandinavais smile.gif

kelis epizodus sau užfiksavau. buvau užmiršusi idėją ir duris apklijuoti tapetais. šie namai man tai priminė. o jie nuostabūs - tiesiog kvepia istorija. labai jaukios tos liustros su žvakėm. apskritai namuose daug žvakidžių su žvakėmis.
beje, kur beitum, kiekvienuose namuose yra daug paveikslų, portretų, nuotraukų - sienos, kaip ir palangės būna gausiai apdėliotos, ant įvairių lovų būtinos pagalvytės.

user posted image

o čia labai į akį kritęs šviestuvas. labai tinka erdvioje patalpoje aukštomis lubomis. super.

user posted image

ir dažnuose namuose labai daug akcentų su žirgais. jie čia gerąja prasme dėl jų pamišę. smagu!

user posted image

ir ech tas mano kuklumas... nepulsiu fotografuoti namų, kuriuose svečiuojiesi ir kai esi ne vienas... bet labai gražūs ir jaukūs namai. gerumas smile.gif
o aš einu piešti paukštukų. idėja, kuriuos vis neįgyvendinu per darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 15 birželio 2012 - 14:10
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 12, 22:23)
sveikos smile.gif
as ateinu pasigirti blush2.gif ketvirtadieni, pagaliau, atveza virtuve wub.gif

Lauksim išsamaus reportažo lotuliukas.gif 4u.gif Sveikinu ..kokios spalvelės ir medžiagos dominuos ?
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 06 01, 10:03)
....mes gyvename prie pat kelio, visai visai. tai iš to priekinio kiemuko ištempėm grilines, skėtis tik paliko, iškelti iš žemės reikia. neįsivaizduoju, kaip anksčiau žmonės galėjo prie pat kelio sėdėti, kepti kepsnius ar užkandžiauti. bet susisukti terasėlėj ant kėdės ir skaityti knygą ar gurkšnoti kavą - smagumas. praeidamas dar kas užkalbins, pravažiuodamas pristos ar bent ranką kilstels. vyras juokiasi, kad dabar gyvename kaip po padidinamuoju stiklu - visiems rūpi, kas čia tokia atsikraustė biggrin.gif 
tad poilsio zoną taip pat keliam į vidinį kiemą. erdvės ten daug. iš šabakštyno po truputį jau kontūrai matosi, toks gerums  thumbup.gif
user posted image

va, toks tas mūsų namukas. senas, vieta istorinė, iš vienos pusės laukai, iš kitos beržynėlis, iš trečios uolos, iš ketvirtos kalnelis. čia tas priekinis kiemukas, prie kelio.
.... kiemai, kaip matote, išpilti akmenukais. kitaip negalima smile.gif jokių plytelių smile.gif

...Papildyta:
pas mano babytę visą gyvenimą baltos grindys buvo. ir ne skandinavijoj biggrin.gif tad tikrai jokių problemų  4u.gif

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 06 01, 13:00)
tai kad tas pats smile.gif nebepamenu, kurią foto buvau įkėlusi. kadangi kažkada dariau virtualią "ekskursiją" draugams  biggrin.gif  , tai turiu kelias foto. trumpam galiu įmest.

user posted image
..

skaitau kaip apie save biggrin.gif musu sodybele prie pat kelio, irgi visi sveikinasi, visiems idomu naujokus pakalbinti biggrin.gif

gaila nei vienos foto nepamaciau, tikrai noreciau pasiziureti rolleyes.gif juolab situacija panasi - prie kelio, gal galite pasidalinti namuku albumo prisijungimu, kaip suptarau toks yra sukurtas?

Statomes namuka, su MB nutarem kad fasadas bus staciu lentu, nuziurejua kad taip skandinavijos salyse fasadus daro.
kazkas panasiai kaip cia 2 foto http://www.technolog...o...amp;l=2&p=1
Galvoju jeigu taip, tai reikia ir vidus kad harmoningai atrodytu, pradzioj ziurejau provans stiliaus, bet pasirodo ir skandinavai megsta balta spalva, taip kad labai buciau nesuklydus smile.gif
viskas kurimo procese, nes dar tik karkasas po stogu.

kas del baltu grindu, tai bute vaiku kambariui dejome balta su medzio rastu laminata, tai super thumbup.gif trupiniu nesimato, tikrai gerai maskuoja
http://public.fotki....vaiko-kambarys/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 18 birželio 2012 - 13:04
Labutis, jetau kiek groziu, nusipirkom ir mes bakuze , tai neisivaizduoju kitokio stilaius nei sis, nes labiausiai ir prie dusios , visa gyvenima juo kliedejau, tikiuos kazkada pavyks igyvendint, dabar semiuos ideju, aciu uz nuotraukytes, patarimus
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 06 12, 21:07)

user posted image

Svaigstu del sio baldu komplektuko  wub.gif , jau ne vienam interjere esu maciusi, bet kur toki grozi rasti-nezinau  verysad.gif

Radau grazia virtuve su valgomojo komplektuku tik ten juodos sedynes smile.gif

http://www.facebook....8...e=3

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 19 birželio 2012 - 17:19