Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Šelma, virtuvė wub.gif Gal pravėpau, mažu rašėt kur, bet iš kokio materiolo grindys? ? ?
Mums pirma reikia grindis susidėt, bet medieną dar vis renkamės, o tadu jau virtuvei eilė ateis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 02 birželio 2012 - 17:32
QUOTE(fishke @ 2012 06 02, 18:27)
Šelma, virtuvė  wub.gif Gal pravėpau, mažu rašėt kur, bet iš kokio materiolo grindys?  ?  ?
Mums pirma reikia grindis susidėt, bet medieną dar vis renkamės, o tadu jau virtuvei eilė ateis  wub.gif

Pušis, bet jūs jos geriau nesirinkit biggrin.gif Tiesiog turėjome daug pušinių lentų ir nedaug pinigų cool.gif Per minkštas medis grindims schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 06 02, 18:56)
Pušis, bet jūs jos geriau nesirinkit  biggrin.gif  Tiesiog turėjome daug pušinių lentų ir nedaug pinigų  cool.gif Per minkštas medis grindims  schmoll.gif

aaa, bet man pušis taip gražu, tik va jos minkštumas doh.gif pinigų irgi ne prūdais, tad gana ilgai renkamės lentas grindims unsure.gif
Atsakyti
mes pusiniu lentu grindis planuojame 2a. tai miegamieji kambariai, su slepetemis neissibraizys smile.gif
Atsakyti
Miegamuosiuose tai tikrai tiks drinks_cheers.gif Antrame aukšte, vaikų kambariuose grindys puikios, o apačioje šuo nagais išarė, virtuvės zonoje kritę puodai, peiliai žymes paliko. Bet, kartojuos, man patinka sendintas medis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 06 02, 19:56)
Pušis, bet jūs jos geriau nesirinkit  biggrin.gif  Tiesiog turėjome daug pušinių lentų ir nedaug pinigų  cool.gif Per minkštas medis grindims  schmoll.gif

Tokios pačios priežastys ir pas mus biggrin.gif , tik dar eglinių lentų primaišyta. Pas mus pirmasm aukšte sudėta. Balinom (nedaug), alyvavom du kartus. Įbrėžimų aišku jau yra, bet sakyčiau nesimato. Kaip ir trupinių thumbup.gif . Gal kad alyva. Tik va virtuvės zonoj, kur nuolat trypiu, pasidėvėjo paviršius, papilkavo medis. Bet ai,mum gerai, o reiks - persidarysim. Kambaryje, kur trafikas mažesnis, tai net labai gražios tokios grindys.
Atsakyti
Sekmadienio palepinimas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prietarai - super. pirmoje nuotraukoje mano svajonių medinuke terasa ax.gif
Atsakyti
Medinės tokios sutvarkytos terasos ir man labai gražu wub.gif Tik man jų minusas - pašinai, lendantys į kojas doh.gif Nesuprantu, ar čia pas visus taip, ar tik pas mane vieną g.gif

Sat - patariu virtuvėje grindis pasaugoti 4u.gif Pas mane visur alyvuotos, tai virtuvėje alyva neapsaugojo nuo sodos tirpalo (vaikams kažakda valiau liežuviuką) - liko dėmės, nuo riebalų.. Dar Floradix geležies papildo ir umcalor doh.gif Liko dėmės. na ir kad išstrynė nuo dažno trypimo virtuvėje irgi faktas, bet man tas nusidėvėjimas irgi nemaišo - medis yra medis, bet kokia jo forma gražu smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar į temą, bet gal kas nors ieškot? Dovanojamų temoj va ką atiduoda

QUOTE(miauska @ 2012 06 08, 19:35)
Bufetas-indauja-sekcija SKUBIAI  ! DOVANOJU !
Moraliskai jau pasenes, bet stovis - nera nei ibrezimu, nei demiu. Kokybe - poliruotas medzio masivas ir fanerota mediena.
170/47/146 (i/g/a)
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
idėjos wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 12 birželio 2012 - 20:08
sveikos smile.gif
as ateinu pasigirti blush2.gif ketvirtadieni, pagaliau, atveza virtuve wub.gif