Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

visos turbūt kažką meistraujate biggrin.gif tyylu...
Atsakyti
na pagaliau galiu parodyti savo virtuve ax.gif

user posted image

user posted image

dar truksta kai kur plintusu virsuje ir apacioje, bei stalo naujo su kedem (greiciausiai stala pati atnaujinsiu) ax.gif ir dar uzuolaideles ant lango

CIA yra daugiau foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 birželio 2012 - 10:36
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 27, 11:17)
na pagaliau galiu parodyti savo virtuve ax.gif

user posted image

user posted image

dar truksta kai kur plintusu virsuje ir apacioje, bei stalo naujo su kedem (greiciausiai stala pati atnaujinsiu) ax.gif ir dar uzuolaideles ant lango

CIA yra daugiau foto smile.gif

Kaip balta,sviezia ir grazu.o ypac zidinys wub.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti, kur nusipirkti ar užsisakyti skandinaviško stiliaus minkštų baldų - didelių sofų, fotelių ir pan.? (Ne Isku arba Skandinaviškų baldų kainomis)smile.gif)
Atsakyti
Kaip gražuuuuu, Zirze wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tiksliai mano neskandinaviška, kai į tavąją pažiūriu biggrin.gif Labai labai labai daili ir elegantiška virtuvė rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Aha, pritariu, fainai, kad balta, šviesu... Bet man, subjektyvia nuomone, pjaunasi plytų ornamentai ant sienos, plytelės tarp virtuvės spintelių ir grindys... Na ok, prie baltų plytų praktiškai viskas dera, bet smėlinė ir tamsiai mėlyna - nelabai. A, pažiūrėjus iš toliau, tai viena spalva prie lango, kita prie šaldytuvo tinka.

Bet kas super duper, tai lubos pas jus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 06 27, 17:09)
Kaip gražuuuuu, Zirze  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tiksliai mano neskandinaviška, kai į tavąją pažiūriu  biggrin.gif  Labai labai labai daili ir elegantiška virtuvė  rolleyes.gif  wub.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Pro @ 2012 06 27, 17:12)
Aha, pritariu, fainai, kad balta, šviesu... Bet man, subjektyvia nuomone, pjaunasi plytų ornamentai ant sienos, plytelės tarp virtuvės spintelių ir grindys... Na ok, prie baltų plytų praktiškai viskas dera, bet smėlinė ir tamsiai mėlyna - nelabai. A, pažiūrėjus iš toliau, tai viena spalva prie lango, kita prie šaldytuvo tinka.

Bet kas super duper, tai lubos pas jus.  thumbup.gif

melyna? g.gif kur matosi melyna? virtuveje pilkos ir rudos atspalviai, bei balta rolleyes.gif Grindys pilkos, tamsiai pilkos, siena tarp spinteliu tokia nei smeline nei ruda, greiciau rusva, netgi nesa i pilkuma siek tiek rolleyes.gif

gal cia geriau matysis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 birželio 2012 - 16:19
Zirze, labai patiko Jūsų virtuvė. Labai labai gražu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2012 06 28, 09:07)
Zirze, labai patiko Jūsų virtuvė. Labai labai gražu  clap_1.gif

aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Zirze, labai miela tavo virtuvė gavosi wink.gif man tai krosnis dar labai patiko. kuo apdažėt plytas? as irgi galvoju, kad noresiu apdazyt musiskius
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 06 28, 09:52)
Zirze, labai miela tavo virtuvė gavosi wink.gif man tai krosnis dar labai patiko. kuo apdažėt plytas? as irgi galvoju, kad noresiu apdazyt musiskius

dekui 4u.gif
apdazem akriliniais matiniais dazais, kurie atlaiko iki 5000 plovimu rolleyes.gif visa virtuve tais paciais dazem, t.y. lubas ir kitas sienas rolleyes.gif
Atsakyti
senos medines grindines dazytos jau keliais sluoksniais, ar dabar jas tik sveist, ar yra kokiu spec. priemoniu kaip panaikint ta dazu sluoksni?
Atsakyti