visos turbūt kažką meistraujate
tyylu...

QUOTE(Zirzė @ 2012 06 27, 11:17)
na pagaliau galiu parodyti savo virtuve

dar truksta kai kur plintusu virsuje ir apacioje, bei stalo naujo su kedem (greiciausiai stala pati atnaujinsiu)
ir dar uzuolaideles ant lango
CIA yra daugiau foto

dar truksta kai kur plintusu virsuje ir apacioje, bei stalo naujo su kedem (greiciausiai stala pati atnaujinsiu)

CIA yra daugiau foto

Kaip balta,sviezia ir grazu.o ypac zidinys

Kaip gražuuuuu, Zirze
Tiksliai mano neskandinaviška, kai į tavąją pažiūriu
Labai labai labai daili ir elegantiška virtuvė

Aha, pritariu, fainai, kad balta, šviesu... Bet man, subjektyvia nuomone, pjaunasi plytų ornamentai ant sienos, plytelės tarp virtuvės spintelių ir grindys... Na ok, prie baltų plytų praktiškai viskas dera, bet smėlinė ir tamsiai mėlyna - nelabai. A, pažiūrėjus iš toliau, tai viena spalva prie lango, kita prie šaldytuvo tinka.
Bet kas super duper, tai lubos pas jus.

QUOTE(Šelma @ 2012 06 27, 17:09)
Kaip gražuuuuu, Zirze
Tiksliai mano neskandinaviška, kai į tavąją pažiūriu
Labai labai labai daili ir elegantiška virtuvė

dekui

QUOTE(Pro @ 2012 06 27, 17:12)
Aha, pritariu, fainai, kad balta, šviesu... Bet man, subjektyvia nuomone, pjaunasi plytų ornamentai ant sienos, plytelės tarp virtuvės spintelių ir grindys... Na ok, prie baltų plytų praktiškai viskas dera, bet smėlinė ir tamsiai mėlyna - nelabai. A, pažiūrėjus iš toliau, tai viena spalva prie lango, kita prie šaldytuvo tinka.

melyna?

gal cia geriau matysis

Zirze, labai patiko Jūsų virtuvė. Labai labai gražu

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2012 06 28, 09:07)
aciu

Zirze, labai miela tavo virtuvė gavosi
man tai krosnis dar labai patiko. kuo apdažėt plytas? as irgi galvoju, kad noresiu apdazyt musiskius

QUOTE(inc @ 2012 06 28, 09:52)
Zirze, labai miela tavo virtuvė gavosi
man tai krosnis dar labai patiko. kuo apdažėt plytas? as irgi galvoju, kad noresiu apdazyt musiskius

dekui

apdazem akriliniais matiniais dazais, kurie atlaiko iki 5000 plovimu

senos medines grindines dazytos jau keliais sluoksniais, ar dabar jas tik sveist, ar yra kokiu spec. priemoniu kaip panaikint ta dazu sluoksni?