Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Šelma @ 2012 05 31, 22:03)
Beje baltos grindys pati netepliausia ir lengviausiai prižiūrima namų zona  thumbup.gif  Garbės žodis, galiu savaitėm neplauti ir jos tobulai atrodo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif "pasirašau" po kiekvienu žodžiu cool.gif, pvz. virtuvėje, kad ir pridrabsto vaikai visko, kažkaip vistiek nieko vaizdas biggrin.gif, o kai buvo tamsios, tai doh.gif...
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2012 06 01, 11:21)
Ežiukas rūke - man tie takeliai iš akmenukų tai labai labai..... O tas garsas jais einant...  : wub.gif
Tai pirmoje nuotraukoje buvo irgi iš priekio namukas? Man šitas atrodo visai kitoks, galvojau kad čia kita vieta.

tai kad tas pats smile.gif nebepamenu, kurią foto buvau įkėlusi. kadangi kažkada dariau virtualią "ekskursiją" draugams biggrin.gif , tai turiu kelias foto. trumpam galiu įmest.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o į svečius visada prašom 4u.gif kavos ar arbatos visada atrasim smile.gif
Atsakyti
eziukas ruke grazus tavo namukas ! jaukus siltas man labai patinka !mano vaikystes rajonas buvo vilniuje zveryne, tai va tokie namukai ir ten kazkada stovejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 06 01, 11:03)
Grice,
o kas dar yra koridoriuje? viskas balta? ar bus kokios detalės kitokios spalvos? kažkoks akcentas?

Koridoriuje tik baltai dažytos dvejos durys, nieko daugiau balto nėra ax.gif Baltom grindim vyras nepasirašo, rudos jos verysad.gif

Ežiukas rūke, kai Jūsų namas taip greta kelio, ar nedarysit kokios tvoros ar gyvatvorės aukštesnės neauginsit?
Labai jaukus namelis ir kiemas. Smagūs įsikūrimo rūpesčiai wub.gif , net užpavydėjau baltai ax.gif
Atsakyti
Ežiuko namas kažkiek panašus į maniškį. Tik mano kur kas labiau pavargęs... Senelis prieš mirtį spėjo plastikinėm pierom apkalti. doh.gif

Irgi mano skonio namukas, o tie beržai tai išvis wub.gif Išsisaugojau į kompą (jei šeimininkė labai nesupyks). blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 06 01, 15:37)
Baltom grindim vyras nepasirašo, rudos jos  verysad.gif

tai kai kažką susiruošit baltais aliejiniais dažais dažyt, tai einant koridorium teks "nuvirst", išliet viską ir kas beliks, tik nudažyt biggrin.gif. Juokauju smile.gif, o jei rimtai, tai ne vieną pavyzdį merginos rodė, kaip puikiai ir rudos grindys dera smile.gif, gal ir pas jus gražu viskas ax.gif, o jei koridorius siauras ir norisi erdvės, tai siūlau imt ir nusipirkus balto popieriaus ruloną išklot grindis visas juo, neįspėjus vyro, tada paprašyt prieš įeinant tiesiog pamatyt, kiek erdvės atsiranda, kai balta, daugumai vistiek sunku įsivaizduot, kol nemato ax.gif, o jei dar nuotraukas padarius ir sulyginus rolleyes.gif, jei ten nesudėtos naujos rudos grindys, gal ir susiderėtumėt ax.gif
Atsakyti
O jūsų vyras tas grindis plauna, jei taip kategoriškai prieš? smile.gif Jei taip - gal ir verta atsižvelgti... biggrin.gif

Rudos man irgi visai patinka. Kai kur. rolleyes.gif Turi būti toks specifinis interjeras. Senas autentiškas namukas, senoviniai baldai...

Tokiu atveju rudos grindys irgi padeda sukurti atitinkamą nuotaiką.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kažkuriam mano žurnalų buvo pora simpatiškų namukų su vintage interjeru ir rudom grindimis, ir ten jos labai tiko. Jei kas norės (ir netingėsiu) - galėsiu perfotkint. smile.gif
Atsakyti
Ech, jus reikia nuolat laikyt online, kad pagriebtum nors kokią foto doh.gif NIeko nemaciau. sad.gif Ar yra sansu, kad jas pamatysiu siūlytame forumo albume?
Atsakyti
Aš irgi nespėjau pamatyti doh.gif Gaila, bo labai smalsu.

O dėl albumo, tai nepabėkit visos į jį, neliks temoje į ką pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
[quote=Myliu Retro,2012 06 01, 21:41]

[/quote
Kokios jaukios foto wub.gif
Mano anyta ant panašias grindis sugadino doh.gif , suklojo laminatą virtuvėj doh.gif .
Atsakyti
kaip aš noriu tokių "užuolaidų" su oranžinėm, rusvom kvietkom bigsmile.gif čia aš apie tas, kurios vietoj pravirų durų... kadangi šiltomis dienomis laikome atviras duris, tai kol kas paprastą baltą užuolaidą esu uždėjus. ieškau kažko jaukesnio.

pas mus lyja antra diena. drėgmė laikosi, kūrename ugnelę, bet vis tiek. koridoriuje nudažiau lentynas vakar, ne vandeniniai dažai, tai ir taip ilgiau džiūva, o kai drėgmės ateina, tai šįryt dar negalėjau dažyt antrą kartą doh.gif

gyvename dar didžiausiame bardake doh.gif kadangi čia visi LABAI SKUBA, tai pirmame aukšte vonia vis dar iškasta, be grindų. ir šaltis iš ten eina, ir kvapas nemalonus. kadangi buvo žadėta iki Velykų sutvarkyti, tai svajoju, kad iki Joninių bus unsure.gif naivuolė aš... na, bet gal iki Kalėdų kaip nors biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2012 06 01, 13:29)
eziukas ruke grazus tavo namukas ! jaukus siltas man labai patinka !mano vaikystes rajonas buvo vilniuje zveryne, tai va tokie namukai ir ten kazkada stovejo... 4u.gif

ačiū 4u.gif tikrai mielas jis. susigyvenau jau. o, žinote, senas namukas, tai su savo šnarėjimais, kapsėjimais, šiugždenimais, šiurenimais... kol pripratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odilija5 @ 2012 06 01, 22:09)
Ech, jus reikia nuolat laikyt online, kad pagriebtum nors kokią foto  doh.gif  NIeko nemaciau. sad.gif Ar yra sansu, kad jas pamatysiu siūlytame forumo albume?

aš tai už albumą 4u.gif vis ne taip viešai smile.gif o ir šiaip paskui įdomu pokyčius matyti vienoje vietoje. tik gal ne vien tik interjerą sektume? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 06 01, 15:37)
Koridoriuje tik baltai dažytos dvejos durys, nieko daugiau balto nėra  ax.gif Baltom grindim vyras nepasirašo, rudos jos  verysad.gif

Ežiukas rūke, kai Jūsų namas taip greta kelio, ar nedarysit kokios tvoros ar gyvatvorės aukštesnės neauginsit?
Labai jaukus namelis ir kiemas. Smagūs įsikūrimo rūpesčiai  wub.gif , net užpavydėjau baltai  ax.gif

tiesa, buvau užmiršus parašyti. permečiau atmintyje visus matytus namus, tai kol kas niekur nemačiau baltų grindų čia 4u.gif
na tai va, jei dažysit spintutę baltai - bus šviesi erdvė. beliks kokių akcentų paįvairinimui sumąstyti. smagi mintis atnaujinti spintutę 4u.gif

nea, gyvatvorė liks tokia, kokia dabar, tik sulyginsim. per ilgą laiką ji buvo aukšta užaugusi, tokia kaip matėsi toje foto, kur iš beržynėlio pusės, tai buvo sunku suformuoti, kai jau nemažus krūmus reikėjo kirpti. dabar vėl sužaliavo, leisim dar paaugti ūgliams, ir vėl kirpsim, dabar lygiau.

kodėl žema gyvatvorė? nematau preteksto jos auginti. čia nuo žmonių nesitveriama, laabai retai kur pamatysi aukštą tvorą ar gyvatvorę. jeigu ir yra ribai pažymėti, tai jos žemos. čia tveriamasi tik nuo briedžiukų ir kitų "kaimynų", jeigu gyvenama už miesto ribos, nors ir į miestą jie atkiūtina smile.gif
antra, aukšta gyvatvorė užstotų nuostabų vaizdą. dabar sėdžiu virtuvėje ir už lango - žaliuoja laukai, toliau miškas matosi. kai laukų ateina pasiaubti "kaimynai", pasiimi žiūronus ir žvalgaisi. įdomu smile.gif
be to, aš mėgstu erdvę, tad kam save riboti? smile.gif
kelias čia asfaltuotas, o dar čia purškiamas kažkokiu reikalu, kad nedulkėtų, tai kol kas nieko blogo dėl kelio nepajutau. o prie judėjimo taip pat pripratau, nėra čia jis čia koks didelis. žiūrėk, per pusvalandį kokia pravažiuoja, kartais daugiau, kartais ir per valandą nieks nepravažiuos. kaip kada. bet nemaišo.
ir dar žemos gyvatvorės pliusą dabar berašydama sugalvojau biggrin.gif vairuotojams geriau. nes mūsų gyvenimas yra ant kalno ir posūkio. tad prasilenkiant geriau matyti, o ir mums iš kiemo išvažiuoti geriau.
va, kiek daug pliusų ax.gif

Atsakyti