Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Labas visoms,
gražu čia pas jus 4u.gif . Visada akim ir dūšiai peno randu :wub:ir idėjų g.gif
Patarkit, prašau, man. Noriu WC paveikslo ant sienos, tokio nemažo, nes labai nyki siena, prašosi kažko.
Tiksliau gal ne paveikslo, o foto įrėmintos ar dar kažko, nes paveikslu, man rodos, labai nuvertinčiau autorių, kabindama jo darbą tokioj vietoj. O gal ir foto netinka? Juk kažkas fotografavo... na, gal kokios masinės gamybos nebent...
Kažkaip sunku man perlipti per šitą įsitikinimą ir viskas. O gal afiša kokia tiktų įrėminta? Bet kur ją gauti?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 08 14, 21:26)
Patarkit, prašau, man. Noriu WC paveikslo ant sienos, tokio nemažo, nes labai nyki siena, prašosi kažko.
Tiksliau gal ne paveikslo, o foto įrėmintos ar dar kažko, nes paveikslu, man rodos, labai nuvertinčiau autorių, kabindama jo darbą tokioj vietoj. O gal ir foto netinka? Juk kažkas fotografavo... na, gal kokios masinės gamybos nebent...
Kažkaip sunku man perlipti per šitą įsitikinimą ir viskas. O gal afiša kokia tiktų įrėminta? Bet kur ją gauti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pirma mintis - norit nupiesto WC lotuliukas.gif

Po to supratau. Viska reikia derinti prie jusu bendro stiliaus.

Asmeniskai as rinkciausi kazkokia abstrakcija...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 08 14, 12:24)
Labas,

prašau patarimo... Sprendžiam klausimą dėl vaiko kambario užuolaidų. Kambaryje dar totalus bardakas biggrin.gif ne viskas baigta, ir ne viskas tobulai padaryta, bet dariau pati, tai kaip ir atleistina  hihihi.gif  svarbu, su Meile...

Kaip manot, ar tiktų paprastos baltos užuolaidos? Čia apie naktines kalbu...  Ilgos, bet ne iki pat žemės?

Kokias jūs dėtumėt?
user posted image
O prie šito lango rašomasis stalas stovės.  Kitas langas turbūt tuščias bus, nebent apačioj dar dėžėles sukrausiu, kokiems smulkiems žaislams. Bet dėl jų būtinybės paaiškės, kai viską susikraustysim, kiek čia ko atsivešim...
Medinukių spintučių vidų visgi išdažiau baltai, ne geltonai, kaip fantazavom anksčiau  biggrin.gif Spintą baltąją visgi pavyko perdažyti, bet manau, kad neilgam bus...
Šviestuvo gaubtas tik taip užkabintas, leisti žemiau reikėtų truputį, jei apskritai kitos neįtaisysiu  biggrin.gif
Ir apie grindų dangą mįslinam... Aš linkstu prie kilimo kokio, o vyras siūlo visą kambarį kilimine danga iškloti  g.gif

Vėliau dar bus galvosūkis, kokį užklotą ant lovos parinkti smile.gif

Labas, Ežiuk rūke (gal paskui trumpinsiu ER smile.gif ) - aš Jūsų kambarėliui siūlyčiau dryžuotas užuolaidas, kažkaip jaučiu marinistinę pakraipą žiūrėdama į visa tai... O lovatiesę, gal kokią smėlio spalvos, ir pamėtyt pagalvėlių atkartojančių užuolaidas ir ne tik...dryžuotas, languotas, vienspalves... Kaip dar viena papildoma spalva - galėtų būti raudona.

Kažkas tokio...

user posted image

O grindis palikčiau tokias, kokias yra arba kažkokį šviesų drobinį kilimėlį patiesčiau, kad bet kada galėtum, reikalui esant išplaut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 15 rugpjūčio 2012 - 09:39
QUOTE(Gricė @ 2012 08 14, 22:26)
Labas visoms,
gražu čia pas jus  4u.gif . Visada akim ir dūšiai peno randu  :wub:ir idėjų  g.gif

Aš gal rėminčiau, kad ir tokį vaizdelį...būtų gana originalu smile.gif ir į temą...

user posted image

O čia šiaip...užvedimui ant kelio....

user posted image

user posted image

Atsakyti

QUOTE(allberto @ 2012 08 15, 09:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pirma mintis - norit nupiesto WC  lotuliukas.gif
Po to supratau.

doh.gif Gerai aš čia parašiau doh.gif Dabar jau ir pati kai skaitau, pirma mintis ateina, kad noriu nupiešto WC unsure.gif
Ne, ne, noriu paveikslo ant šitos patalpos sienos.
allberto, ačiū už mintį. Man patinka wub.gif Reiks ieškoti kažko panašaus, tik kitos spalvos.
Jurgita Decor, ačiū. Originalus pirmasis variantas.
Ką tik atėjo mintis paieškoti second handuose kokio drabužio/audeklo gabalo įdomiu raštu ir spalvomis, iškirpti stačiakampį ir įrėminti. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 15 rugpjūčio 2012 - 10:05

Labai gražu, kad Jūs atsižvelgiate į galimus autoriaus jausmus smile.gif Bet WC nėra pati blogiausia vieta, beveik svarbiausia ir dažniausiai lankoma. Jei pažįstate, galite pasiteirauti autoriaus "ar nieko prieš, jei vonios kambaryje pasikabinčiau tą paveikslą", o jei jau įsigijote ir norite jį dažnai matyti, kai einat pasvajoti, tai nemanau, kad labai įžeistumėte kūrinio autorių.

WC kambaryje kabinčiau abstrakcijas jūrine tematika, šiaip abstrakcijas, galbūt senų atviručių ar kokių ryškių foto koliažą pasidaryčiau (galima tvirtinti lipniomis spalvotomis juostelėmis), siaubingai patiktų koks nors plakatas, galbūt šiek tiek juoko forma. Pvz., kad ir tokie. Bet kiek ieškojau LT man gražių plakatų, tai bėda bėda sad.gif

user posted image user posted image

Galiausiai ir žemėlapis tiktų, jei tik tinka intejere. Galima kabinti linksmas taisykles, daug mažų veidrodėlių, paprašykite, jei turite, kad vaikai ką nors nupieštų, reikės tik didelės drobės, pagaliau galite svečių prašyti prisidėti prie tokio kūrybinio projekto; rėminkite pvz., pirkinių maišelius spalvingus arba žurnalo viršelį ir t.t. Viskas priklauso nuo Jūsų skonio ir pomėgių.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia tai dažnai lankyčiausi smile.gif

user posted image

Smagaus įkvėpimo!
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 08 15, 10:01)
Ką tik atėjo mintis paieškoti second handuose kokio drabužio/audeklo gabalo įdomiu raštu ir spalvomis, iškirpti stačiakampį ir įrėminti. Ką manot?

thumbup.gif
Aisku, galima pasiziureti ir ne second-handuose - ne milijona kainuoja.

Dar mintis - patys galit su siek tiek rimtesniu foto aparatu (gal turit, ar draugai turi ir galetu nufotogratuoti) Jusu miesto panorama ar pan.

Dar mintis - tik nezinau, kokios galimybes. Jeigu nera lango kambarelyje...
Nufotografuoti vaizda, „esanti uz lango“. Atsispausdinti didele nuotrauka. Ireminti paprastais storesniais remais (tipo langas butu).
Atsakyti

jei WC yra ir kriauklė ir vonia, na vonios kambarys, o ne tik WC, tai aš vienintelę idėją esu nusižiūrėjusi
user posted image
Dar radau:
user posted image
user posted image

Ežiuk rūke, būtent dėl girliandos, žemėlapio, aš užuolaidas rinkčiausi kuo minimališkesnes, kad nebūtų visko per daug. juk dar žaislai ir tt spalvoti, taip galima sukurti netyčia ir spalvų, formų, faktūrų maišatį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 08 15, 09:36)
Labas, Ežiuk rūke (gal paskui trumpinsiu ER smile.gif ) -

O grindis palikčiau tokias, kokias yra arba kažkokį šviesų drobinį kilimėlį patiesčiau, kad bet kada galėtum, reikalui esant išplaut...

Kad raudona kambaryje bus - faktas, nes šiandien raudonų dažų nusipirkau bigsmile.gif tai kėdė bus, dar dėžutę kokią raudonai nudažysiu, dar bus kokių akcentų...
O užuolaidų jokių šiandieninės paieškos neatnešė... Nei šviesių padorių už normalią kainą, nei dryžuotų... (nes vieną iš variantų taip pat turėjau). Teks visgi LT sukinėtis, pažiūrėt.
Panašų dryžuotuką lovos užklotui turiu. Žiūrėsim, kaip susidėliosim viską, gal teks ir panaudoti...

O kažkokio kilimuko tikrai reikės, nes vaikinukas labai mėgsta žaisti ant grindų, tad kažkaip paminkštinti reikėtų...

Ačiū už mintis visoms, iš tiesų smagu pasidalinti. Ir taip mudviejų nuomonės vis keičiasi, vis rutuliojasi, vis tobulėja. Tad vieną dieną vienaip mąstom, kitą dieną jau pribręstam kitokiam vaizdui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 15, 11:09)

žaaliaaa wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na iš kur pas jus tiek fantazijos ir idėjų? mega_shok.gif
Kaskart įėjus į savo vienodai nykų vonios kambarį bandau sugalvoti, ko trūksta. o jūs - bac bac - melejonas minčių biggrin.gif Žiauriai noriu paveikslo, bet ar kas nors juos kabina ant plytelių? Dailiausiai paveikslai atrodo ant dazytos sienos. Bet ką daryt, kai visa WC patalpa iki lubų plyteliuota?

Eziuk Ruke - nuostabus vaikų kambariukas. Tos lentynos su stiklo durelėm wub.gif Fantastika. Man gražu būtų ir baltos užuolaidos.

Jau turiu gabalą baltos medinės kaimiškos tvoros apie sklypą. Na, įdomus toks jausmas. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 08 16, 10:34)
Sveikutės 4u.gif
na iš kur pas jus tiek fantazijos ir idėjų?  mega_shok.gif
Kaskart įėjus į savo vienodai nykų vonios kambarį bandau sugalvoti, ko trūksta. o jūs - bac bac - melejonas minčių  biggrin.gif  Žiauriai noriu paveikslo, bet ar kas nors juos kabina ant plytelių? Dailiausiai paveikslai atrodo ant dazytos sienos. Bet ką daryt, kai visa WC patalpa iki lubų plyteliuota?

Eziuk Ruke - nuostabus vaikų kambariukas. Tos lentynos su stiklo durelėm  wub.gif  Fantastika. Man gražu būtų ir baltos užuolaidos.

Jau turiu gabalą baltos medinės kaimiškos tvoros apie sklypą. Na, įdomus toks jausmas.  biggrin.gif

Galima ir tiesiai ant plyteliu:
user posted image

arba galit nusipirkti kabliuku-„soskiu“ ir pabandymui bele koki paveiksliuka pasikabinti...
Atsakyti