Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Viržiai labai gražu, bet aš kaip prisukta lotuliukas.gif - juk nudžius unsure.gif Kokios tada bus gėlės?
Aš mačiau vienoj floristikos parduotuvėj svyrančią gėlę liaunom šakelėm ir kiek stambesniais lapeliais. Nepaklausiau pavadinimo doh.gif Ir daugiau jos niekur nesu mačiusi. Ji man tokia ,,skandinaviška,, atrodo labai tiktų svirti nuo lentynėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 26 rugsėjo 2012 - 13:25
savo virzi turiu metus gal jau, kambary visalaik buvo, nudziuves gal kazkiek, nu sausas toks bet vistiek zaviai atrodo man biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Auginam ir mes viržį - vasarą terasėlėje ant stalo, žiemą - vėsiausiame kambaryje. Aš nesiskundžiu juo, jis turbūt nesiskundžia manim biggrin.gif
Atsakyti
nu va, as sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 09 26, 14:25)
Viržiai labai gražu, bet aš kaip prisukta  lotuliukas.gif - juk nudžius  unsure.gif Kokios tada bus gėlės?
Aš mačiau vienoj floristikos parduotuvėj svyrančią gėlę liaunom šakelėm ir kiek stambesniais lapeliais. Nepaklausiau pavadinimo  doh.gif Ir daugiau jos niekur nesu mačiusi. Ji man tokia ,,skandinaviška,, atrodo labai tiktų svirti nuo lentynėlių.

Sveikos, dėl gėlių manau, mažiausiai reiktų sukt gavą, jas pagal sezoną galima keist.. "baigsis" viržis - galima pastatyt kiparisą ar kalėdoms puansetiją...

Idealiai tiktų kaktusai ir sukulentai ir priežiūros daug nereikia ir žaviai atrodo...

Ir turiu dar vieną prašymą "ne į temą". Kreipiuosi į visus, kurie neabejingi istorijai. Mums kilo mintis savo puslapyje RETRO STILIUS sukurti albumą, kaip atrodė ir kuo vilkėjo žmonės Lietuvoje 1920-1980 m. laikotarpiu. Ypatingai lauktume vestuvinių nuotraukų (poros, pulko), - jei negaila pasidalinti - atsiųskit man foto per FB, ar čia per a. ž. Jau turim šiek tiek prikaupę, bet su tuo ažartas vis auga... Būsim labai dėkingi...

Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 09 24, 20:55)
Sveikos 4u.gif Neseniai isirengiau naujai kambari smile.gif) pafotkinau siek tiek, kad susidarytumet vaizda... Imetu trumpam... smile.gif

Labai labai gražu! Labiausiai patiko komoda, iš kur?

Be to kaip ir pati minėjote patalynė no no, bet jei pakeisite į baltą ir dar priderinsite kokią žavią baltą/pilką lovatiese bus labai labai jauku! wub.gif
Atsakyti
[quote=booonbon,2012 09 25, 19:32]
pirksiu lovatiese, vat tada dabar ir dilema, o kokia ta lovatiese pirkt, kad nesipjautu su uzuolaidom?

Man rodos, viena iš jų galėtų būti vienspalvė (užuolaidas rinkčiausi), o kita - spalvota (lovatiesė), arba, pvz., užuolaidos gėlėtos, o lovatiesė - dryžuota, tik tų pačių spalvų.

Man ta juodo metalo lova taip ir traukia į rytus. smile.gif Įsivaizduoju sodrios raudonos spalvos lovatiesę, baldakimą, rytietiškų raštų užuolaidas su lambrekenais. Kampuotą veidrodį virš komodos. Bet čia mano fantazija. biggrin.gif
Atsakyti
Skandinaviškas viešbutis Gargžduose - http://lijo.lt/lt/re...

Pasidairykit smile.gif
Atsakyti
... lovatiesė ir užuolaidos ir bus liuks, na bet aš visgi lieku prie medinės senovintos lovos man jos labai labai wub.gif o bendras vaizdas labai gražūs namučiai booonbon thumbup.gif

o čia truputis idėjų wub.gif

user posted image

user posted image

man šie labai mielų spalvelių wub.gif

Lovatiesės

Atsakyti
Nežinau, kieno šis butas, bet pasidairymui manau tiks - http://gyvenimas.del...s.d?id=59601035
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 09 28, 09:52)
Nežinau, kieno šis butas, bet pasidairymui manau tiks - http://gyvenimas.del...s.d?id=59601035

Nalabai jis skandinaviskas... bet pasidairymui tinka biggrin.gif
Atsakyti
oi man tikrai labai daug skandinaviškų detalių trūksta toks nejaukus ir šaltas man schmoll.gif ..balta spalva dar ne skandinaviška man kažkaip panašu į kantri ir dar modernizmo kažkiek ..na čia mano nuomonė apie šį butuką 4u.gif aišku maža erdvė laba puikiai sutvarkya thumbup.gif
Atsakyti