Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

...del boonbon interjero...saltokas ir man jis pasirode...gal del to, kad visi daiktai naujuteliai? smile.gif o skandinavai juk taip megsta sendaikcius...dar gan daug metalo. cia mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 09 28, 14:11)
Nalabai jis skandinaviskas... bet pasidairymui tinka  biggrin.gif

Kad kiek LT per TV ar siaip kur matau, tas „skandinaviskas“ iki skandinavisko, mano akimis, kaip karvei iki menulio...
Atsakyti
tai, kaip aš visad ir sakiau... gyvenu šiuo metu gyvenu Skandinavijoje, bet kai pažiūriu į katalogines nuotraukas - tokių namų nelabai kur matau. Nors pažįstamų rate ir architektai, ir dizaineriai, ir kilmingų giminių atstovai, ir paprasti, mieli žmogeliukai smile.gif
matyt, ne tame Skandinavijos krašte gyvenu smile.gif

NESPALVOTAIJ
tikra tiesa 4u.gif tik kiek iš mano patirties - jų labiau pamatysi privačiuose namuose. Juk nemaža dalis pačių stokholmiečių turi vasarnamius, sodybas, tėvukus užmiestyje, kur ir tempia rastas gėrybes smile.gif

Man jie taip pat labai labai patinka... 4u.gif Iš tėvukų paveldėjau turbūt smile.gif
Atsakyti
Noriu miegamojo lovos galvugalį apšaudyt kokia pilka medžiaga. Ar labai ne į temą? Žiauriai nusibodo senoji lova iš plokštės (ir dar tokia ryyža doh.gif ), naujos nepirksime, plokštės neperdažysi, tad pamaniau paminkštinsiu gal.... tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
smagus blog'as, su daug paaiškinimų "How to make....." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 10 01, 09:51)
....  plokštės neperdažysi, tad pamaniau paminkštinsiu gal.... tongue.gif

Plokštė tikrai puikiai persidažo wink.gif tik tinkamus dažus reik pasirinkt smile.gif (jei sudomins parašysiu plačiau)
Atsakyti
Odilija,
aš vis prisimenu apie Tavo miegamąjį, bet užmirštu parašyt, arba neturiu laiko biggrin.gif
Tiesiog pasidalinti patirtimi. Mūsų miegamasis taip pat tamsus, vienas langas, pro kurį saulutė nosį įkiša tik ankstyvą ankstyvą rytą, o paskui jau pabėga. Sienos ne šiltai baltos, bet į šaltumą. Yra sidabrinių/metalinių detalių, kurios taip pat nelabai šiltos. Bet man patinka blush2.gif
Užuolaidas pakabinau rusvas, su baltais, per kuriuos šviesa įeina, ornamentais.
Lova mūsų medinė, tai šiek tiek pašiltina medis aplinką.
Radom mums patinkantį paveiksliuką, jis toks melsvai pilkas. Tai dabar mįslinu, kaip visa tai suderinti, kažkokių susišaukimų...

O tie galvūgaliai kartais visai nieko atrodo smile.gif Nors kai kurie atrodo, kaip kad čiužinys uždėtas už lovos biggrin.gif bet gražiai padarius - man patinka ax.gif
Atsakyti
Kaip tik pertraukiau galvūgalį, tik dar sagučių neįdėjau, kažkada vėliau, jei bus įdomu, galėsiu parodyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 10 01, 10:23)
Kaip tik pertraukiau galvūgalį, tik dar sagučių neįdėjau, kažkada vėliau, jei bus įdomu, galėsiu parodyt  ax.gif  4u.gif

labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2012 10 01, 10:28)
Plokštė tikrai puikiai persidažo wink.gif tik tinkamus dažus reik pasirinkt smile.gif (jei sudomins parašysiu plačiau)

laabai labai rupi bigsmile.gif jei nesunku gal galima placiau?as virtuvini komplekta tiriu visai nesenai daryta,bet vysniu sspalvos,noretusi kazka pakeist.ar imanoma graziai perdazyt plokstes?
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 10 01, 14:49)
laabai labai rupi  bigsmile.gif jei nesunku gal galima placiau?as virtuvini komplekta tiriu visai nesenai daryta,bet vysniu sspalvos,noretusi kazka pakeist.ar imanoma graziai perdazyt plokstes?

user posted image

"prieš" gal nelabai gerai matosi, bet tinkamesnės foto neradau...

Prieš užsiimdama šiuo projektu perskaičiau begalę informacijos, praktiškai visur buvo siūloma šveisti, gruntuoti, ant viršaus lakuoti ir pan. Nereikėjo jokio panašaus vargo... doh.gif

Tiesiog nusipirkom keleto dydžių volelius iš kempinės ir Vivacolor Melody dažus. Jie "by default" būna balti, bet tonuoti galima keliais tūkstančiais atspalvių iš Viva color paletės - taigi visus poreikius tikrai patenkins smile.gif

Dengia puikiai, dažėm 3 sluoksniais, kad pilnai uždengtų tamsias spalvas. Kur buvo įmanoma, baldus išardėm, lentynas išėmėm, leidom padžiūti kelias valandas ir surinkom atgal.

Judančias, besiliečiančias dalis rekomenduojama palaikyti iki dviejų parų, kad pilnai išdžiūtų. Taip pat pasinaudojau vienos SM narės patarimu ir besiliečiančias dureles tiesiog įtryniau žvake, kad ilgiau pabuvusios uždarytos nesuliptų.

Su šiais baldeliais gyvenam jau ilgiau nei pusę metų, kol kas jokių trūkumų neįžvelgiau smile.gif Išsitepusias vietas pavalau su kempine ir muilu - puikiai viskas nusivalo smile.gif
Atsakyti

"prieš" gal nelabai gerai matosi, bet tinkamesnės foto neradau...

Prieš užsiimdama šiuo projektu perskaičiau begalę informacijos, praktiškai visur buvo siūloma šveisti, gruntuoti, ant viršaus lakuoti ir pan. Nereikėjo jokio panašaus vargo... doh.gif

Tai nieko nešiauįėt, o tiesiog dažėt dažais ir psio? Negruntavot?
Kaip tik labai bresta reikalas perdazyti spinta. Bet vyras vis stabdo, kad nelaikys dažai. Pas jus, kaip matau, paprasta laminuota plokste? Taip?
Atsakyti