Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

sutinku,girdejau kad geras gydytojas is veido gali pasakyt apie visas tavo problemas,o mano visada buvo riebi kakta,prausk neprausus,taspats lyg koks sluoksnis riebalu butu padengtas,o isnktiriu vos ne viens ant kito,spaust nebndziau,nenoriu didesniu problemu,bet buvau girdejus kad spuogams ytaka turi ir pastovus lytiniai santykiai,ar cia tiesa nezinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pjaf @ 2008 05 26, 08:11)
pati sau prieštarauji

jei pakeitus mitybą, nebekyla spuogai, vadinasi nėra jokių ligų, tik buvo prasta mityba smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai
Atsakyti
itaka lytiniu santykiu lotuliukas.gif o kokia ta itaka? bloga ar gera?
nes as girdejus,kad jei nat smakro spuogu daugiau reik myletis daugiau,arba kad sperma gydo spuogus:) o realiai..jokiu sasaju nepastebejus..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 05 26, 11:44)
itaka lytiniu santykiu lotuliukas.gif  o kokia ta itaka? bloga ar gera?
nes as girdejus,kad jei nat smakro spuogu daugiau reik myletis daugiau,arba kad sperma gydo spuogus:) o realiai..jokiu sasaju nepastebejus..

kokia itaka nezinau,bet gal kaska ir daro, ax.gif nu as girdejau kad sperma puikiausia kauke...ir kas tai irode? tongue.gif
Atsakyti
ir as kazka girdejus esu, kas sperma grazina oda - bet kazkodel to nieks dar neirode lotuliukas.gif girdejau ir kad yra labai sveika kai vyras pas moteri viduje baigia, tada maziau kazkokiom ligom (neatsimenu kokiom) moterys serga. bet buvo atliktas tyrimas su vienuolemis ir tie faktai buvo paneigti. o gal ne tokios jos vienuoles buvo... g.gif mirksiukas.gif
siaip jei rimtai - pas mane irgi buvo vienu metu problemu su veidu atsirade - labai jau apspuogejus visa buvau. ir neiks nepadejo - mei valgymai ar nevalgymai vienu ar kitu produktu. dabar galiui pasigirt (tfu tfu tfu) grazia oda ir be spuogu. o issigydziau visiskai neplaudama veido. aisku tai nereiskia kad eidavau murzina miegot! valiau veida tik pieneliais ir kitokiais veido valikliais, ir jokio vandens. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 28 gegužės 2008 - 19:40
QUOTE(joguste @ 2008 05 28, 18:38)
ir as kazka girdejus esu, kas sperma grazina oda - bet kazkodel to nieks dar neirode  lotuliukas.gif girdejau  ir kad yra labai sveika kai vyras pas moteri viduje baigia, tada maziau kazkokiom ligom (neatsimenu kokiom) moterys serga. bet buvo atliktas tyrimas su vienuolemis ir tie faktai buvo paneigti. o gal ne tokios jos vienuoles buvo...  g.gif  mirksiukas.gif 
siaip jei rimtai - pas mane irgi buvo vienu metu problemu su veidu atsirade - labai jau apspuogejus visa buvau. ir neiks nepadejo - mei valgymai ar nevalgymai vienu ar kitu produktu.  dabar galiui pasigirt (tfu tfu tfu) grazia oda ir be spuogu. o issigydziau visiskai neplaudama veido. aisku tai nereiskia kad eidavau murzina miegot! valiau veida tik pieneliais ir kitokiais veido valikliais, ir jokio vandens.  thumbup.gif

na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ax.gif o delto baigimo viduje tai girdejau sumazina menesiniu skausma...tiket ar ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 28, 19:51)
na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ax.gif o delto baigimo viduje tai girdejau sumazina menesiniu skausma...tiket ar ne? blink.gif

jei tikesi, tai gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 05 28, 19:03)
jei tikesi, tai gal pades  mirksiukas.gif

viskuo tiket negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 28, 20:25)
viskuo tiket negalima 4u.gif

jei geri dalykai, tai kodel ne bigsmile.gif as tai visai nieko pries pries tai 4u.gif
Atsakyti
nugi ytaka sekso tokia, kad pagereja kraujo apytaka, kaip ir po sporto, oda siek tiek dailesne. bet cia gi laikina biggrin.gif siaip su maistu sasaju nepastebejau. su nervais- taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 05 28, 20:50)
nugi ytaka sekso tokia, kad pagereja kraujo apytaka, kaip ir po sporto, oda siek tiek dailesne. bet cia gi laikina biggrin.gif  siaip su maistu sasaju nepastebejau. su nervais- taip doh.gif

pritariu,kaikas seksa tapatina su sportu,juk juda kone visi raumenys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 28, 23:34)
pritariu,kaikas seksa tapatina su sportu,juk juda kone visi raumenys ax.gif

hmmm g.gif bet pas mane kazkodel pradeda celiulitas atsirast g.gif

ir as pastebejau kad daznai spuogiukai kyla nuo streso ir nervu doh.gif ir dar kai neissimiegu.
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 05 29, 18:36)
hmmm  g.gif  bet pas mane kazkodel pradeda celiulitas atsirast  g.gif

ir as pastebejau kad daznai spuogiukai kyla nuo streso ir nervu  doh.gif  ir dar kai neissimiegu.

nu nemanau kad nuo sexo atsiranda celiulitas ax.gif o kokio sudejio esi?as gan smulki 4u.gif bet ir pas mane jo yra tongue.gif blush2.gif man spogiukai kilo nuo saldumynu ir riebaus maisto blush2.gif tai reiktu dazniau nors ir trumpai bet atsipalaiduot, mirksiukas.gif
Atsakyti