Tai va.
Murze, Nesuprantu kas tave prajuokino del demetumo
Siaip juk yra kremuku kurie turi savaiminio idegio efekta t.y. su juo eini i soliariuma bet jis ir pats savaime duoda ruduma. (nemoku tik gal protingai paaiskint
) ir jei tokiu issitepsi nelygiai tikrai busi grazi.......tigre 
Tai va.
Tai va.
O gal tada geriau saviminio idegio kremas, o ne soliariumas?
QUOTE(Nereida12 @ 2005 09 05, 10:15)
Aciu
gal gali pasakyti, kuom falnas? Muzika, aptarnavimas, lempos? Kuom jis, jei ne paslaptis, tave patrauke? As La Bamboj nebuvau dar niekada 
Man pvz. Labamba viskuo labiau patinka uz Solisun: ir aptarnavimas, ir patys soliariumai, ir didesnis pasirinkimas kremu ir paciu soliariumu
Savaiminis kremas gerai jei sugebi tolygiai isitepti.. a sto nemoku.. jau du kartus slepiausi po ilgoms rankovem ir aukstais kaklais. Geriau pamokesiu brangiau ir busiu tolygiai ruda.
O siaip as pati vaikstau i Solisun (jau minejau kiek pamenu ) Tai yr viena labai faina mergina jai viskas kazkaip naturaliai gaunasi. o kita tai pastoviai susiraukus os ne ko cia atejai. nei zodzio nepasakys.
o toji pirma ir kremuka pasiulo ir siaip gero idegio palinki.
O siaip as pati vaikstau i Solisun (jau minejau kiek pamenu ) Tai yr viena labai faina mergina jai viskas kazkaip naturaliai gaunasi. o kita tai pastoviai susiraukus os ne ko cia atejai. nei zodzio nepasakys.
o toji pirma ir kremuka pasiulo ir siaip gero idegio palinki.
O aš kai deginuosi soliariume, ant veido virš lūpų atsiranda tamsiai rudi pigmentiniai "ūsai". Patarė nedegint visai veido. Bet kad man negražu prie įdegusio kūno krempudra ištepliotas veidas
Gal kas esat susidūrę su tokia problema ir žinot kaip ją spręsti?
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 08, 23:55)
O aš kai deginuosi soliariume, ant veido virš lūpų atsiranda tamsiai rudi pigmentiniai "ūsai". Patarė nedegint visai veido. Bet kad man negražu prie įdegusio kūno krempudra ištepliotas veidas
Gal kas esat susidūrę su tokia problema ir žinot kaip ją spręsti?
Va pas mane irgi tas pats. Seniau to nebuvo, paskutiniu metu atsirado ūsai nuo soliariumo,
o mane labiausiai nervina, kad tas idegis greit issiplauna. o as megstu su siurkscia kempine pasitrint. o kai dar oda gana sausa, tai zymiai matosi, kad kenkia tas soliariumas. o ir geriausi kremai duoda tik trumpalaikius rezultatus. bet vistiek noriu but ruda
anlsciau geriau betakarotina, tai lyg ir greiciau udegdavau ir oda maziau sausejo.
gal vel reiks pabandyt
anlsciau geriau betakarotina, tai lyg ir greiciau udegdavau ir oda maziau sausejo.
gal vel reiks pabandyt
QUOTE(Cili @ 2005 09 07, 21:36)
manau soliariumai tikrai nereikia piktnaudziauti, o eiti tik kai yra progos. As asmeniskai dabar tik pradejau eiti vel po 2 metu pertraukos, nes noriu savo vestuvese grazaus idegio, bet siaip jokio malonumo as tarp tu lempu nejauciu
O kai pamatau is ten iseinancias sokoladines paneles, tai pasijauciu tokiu suriu
Nu negrazios jos man
Manau grazu tai, kas su saiku 
Aisku, nereikia piktnaudziaut - ir atrodo laaabai nenaturaliai ir oda apdirba galingai. As tai po truputi pradesiu po 5 - 10 min karts nuo karto, noriu truputi idegti
O as geriau kol kas dar pabusiu suriu
o man tai nuo soliariumo oda paraudo o ne parudavo...
Nuspresta- eisiu i koki droga ir nusipirksiu savaiminio idegio krema.
Labas,
Persikaitinau soliariume
Dabar pilvas ir kojos raudonos. Kaip nuimti ta raudoni greitai? Kokiu kremu?
Persikaitinau soliariume
Dabar pilvas ir kojos raudonos. Kaip nuimti ta raudoni greitai? Kokiu kremu?