Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

Murze, Nesuprantu kas tave prajuokino del demetumo g.gif Siaip juk yra kremuku kurie turi savaiminio idegio efekta t.y. su juo eini i soliariuma bet jis ir pats savaime duoda ruduma. (nemoku tik gal protingai paaiskint blush2.gif ) ir jei tokiu issitepsi nelygiai tikrai busi grazi.......tigre smile.gif

Tai va.
Atsakyti
O gal tada geriau saviminio idegio kremas, o ne soliariumas?
Atsakyti
QUOTE(Nereida12 @ 2005 09 05, 10:15)
Aciu  4u.gif  gal gali pasakyti, kuom falnas? Muzika, aptarnavimas, lempos? Kuom jis, jei ne paslaptis, tave patrauke? As La Bamboj nebuvau dar niekada  ax.gif

Man pvz. Labamba viskuo labiau patinka uz Solisun: ir aptarnavimas, ir patys soliariumai, ir didesnis pasirinkimas kremu ir paciu soliariumu thumbup.gif O be to, anksciau, kai vaiksciojau i Solisun kadžkaip galva skaudedavo, nelabai gerai jausdavausi blink.gif galvojau kad taip turi buti, bet kai nuejau i Labamba, to viso nebuvo, o po ilgesnes pertraukos nuejus i Solisun vel tas pats sad.gif nemanau, kad tai sutapimas g.gif
Atsakyti
Savaiminis kremas gerai jei sugebi tolygiai isitepti.. a sto nemoku.. jau du kartus slepiausi po ilgoms rankovem ir aukstais kaklais. Geriau pamokesiu brangiau ir busiu tolygiai ruda.

O siaip as pati vaikstau i Solisun (jau minejau kiek pamenu ) Tai yr viena labai faina mergina jai viskas kazkaip naturaliai gaunasi. o kita tai pastoviai susiraukus os ne ko cia atejai. nei zodzio nepasakys.
o toji pirma ir kremuka pasiulo ir siaip gero idegio palinki.
Atsakyti
O aš kai deginuosi soliariume, ant veido virš lūpų atsiranda tamsiai rudi pigmentiniai "ūsai". Patarė nedegint visai veido. Bet kad man negražu prie įdegusio kūno krempudra ištepliotas veidas mad.gif Gal kas esat susidūrę su tokia problema ir žinot kaip ją spręsti?
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 08, 23:55)
O aš kai deginuosi soliariume, ant veido virš lūpų atsiranda tamsiai rudi pigmentiniai  "ūsai". Patarė nedegint visai veido. Bet kad man negražu prie įdegusio kūno krempudra ištepliotas veidas  mad.gif Gal kas esat susidūrę su tokia problema ir žinot kaip ją spręsti?

Va pas mane irgi tas pats. Seniau to nebuvo, paskutiniu metu atsirado „ūsai“ nuo soliariumo, cry.gif bet sprendimo būdo tikrai nežinau. cry.gif Jei kuri žinote pasakykit.
Atsakyti
o mane labiausiai nervina, kad tas idegis greit issiplauna. o as megstu su siurkscia kempine pasitrint. o kai dar oda gana sausa, tai zymiai matosi, kad kenkia tas soliariumas. o ir geriausi kremai duoda tik trumpalaikius rezultatus. bet vistiek noriu but ruda cry.gif
anlsciau geriau betakarotina, tai lyg ir greiciau udegdavau ir oda maziau sausejo.
gal vel reiks pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 09 07, 21:36)
manau soliariumai tikrai nereikia piktnaudziauti, o eiti tik kai yra progos. As asmeniskai dabar tik pradejau eiti vel po 2 metu pertraukos, nes noriu savo vestuvese grazaus idegio, bet siaip jokio malonumo as tarp tu lempu nejauciu  schmoll.gif  O kai pamatau is ten iseinancias sokoladines paneles, tai pasijauciu tokiu suriu  blink.gif  doh.gif  Nu negrazios jos man  schmoll.gif  Manau grazu tai, kas su saiku  g.gif

Aisku, nereikia piktnaudziaut - ir atrodo laaabai nenaturaliai ir oda apdirba galingai. As tai po truputi pradesiu po 5 - 10 min karts nuo karto, noriu truputi idegti wub.gif
Atsakyti
O as geriau kol kas dar pabusiu suriu smile.gif
Atsakyti
o man tai nuo soliariumo oda paraudo o ne parudavo...
Atsakyti
Nuspresta- eisiu i koki droga ir nusipirksiu savaiminio idegio krema.
Atsakyti
Labas,
Persikaitinau soliariume smile.gif
Dabar pilvas ir kojos raudonos. Kaip nuimti ta raudoni greitai? Kokiu kremu?
Atsakyti