Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

Pasitepk kremu dreikamoju,ir keleta kartu i diena gal pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drebula @ 2006 02 10, 14:26)
Labas,
Persikaitinau soliariume smile.gif
Dabar pilvas ir kojos raudonos. Kaip nuimti ta raudoni greitai? Kokiu kremu?

Teks laukt kol tas raudonis pats praies, niekur jau nedingsi smile.gif Bepanteną gal pabandyk tept, jis naudojamas, kai per daug nudegi
Atsakyti
QUOTE(Drebula @ 2006 02 10, 15:26)
Labas,
Persikaitinau soliariume smile.gif
Dabar pilvas ir kojos raudonos. Kaip nuimti ta raudoni greitai? Kokiu kremu?

kefyru issitepk rolleyes.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2005 09 08, 19:17)
Man pvz. Labamba viskuo labiau patinka uz Solisun: ir aptarnavimas, ir patys soliariumai, ir didesnis pasirinkimas kremu ir paciu soliariumu thumbup.gif O be to, anksciau, kai vaiksciojau i Solisun kadžkaip galva skaudedavo, nelabai gerai jausdavausi  blink.gif galvojau kad taip turi buti, bet kai nuejau i Labamba, to viso nebuvo, o po ilgesnes pertraukos nuejus i Solisun vel tas pats sad.gif nemanau, kad tai sutapimas g.gif

visiškai sutinku, SOLISUN ir patarnavimas ir patys soliariumai schmoll.gif aš dabar tik į LA BAMBA vaikštau thumbup.gif beje, jei jau apie kremus, tai aš tepuosi Johnson's holiday skin kremuku, ten yra savaiminio įdegio dalelių, man jis labai patiko, net į soliariumą nereik eit tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(nancy @ 2006 02 10, 16:35)
kefyru issitepk  rolleyes.gif  ax.gif  tongue.gif

aš kažkur girdėjau, kad kefyru negalima teptis po nudegimo,nes jis blogai veikia, na neturi jis to poveikio koks turi būti odai nudegus, geriau jau naudoti specialiai tam skirtus kremukus rolleyes.gif
Atsakyti

aš kažkur girdėjau, kad kefyru negalima teptis po nudegimo,nes jis blogai veikia, na neturi jis to poveikio koks turi būti odai nudegus, geriau jau naudoti specialiai tam skirtus kremukus rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=starbee,2006 02 10, 17:49]
visiškai sutinku, SOLISUN ir patarnavimas ir patys soliariumai schmoll.gif aš dabar tik į LA BAMBA vaikštau thumbup.gif beje, jei jau apie kremus, tai aš tepuosi Johnson's holiday skin kremuku, ten yra savaiminio įdegio dalelių, man jis labai patiko, net į soliariumą nereik eit tongue.gif
Papildyta:

O sakyk kaip daznai ta Johnson kremuka reikia naudoti, ar su juo labai lygiai butina issitepti, ar vienodai atrodo idegis, nelieki dryzuota?
Papildyta:
[quote=starbee,2006 02 10, 17:49]
Papildyta:

O sakyk kaip daznai ta Johnson kremuka reikia naudoti, ar su juo labai lygiai butina issitepti, ar vienodai atrodo idegis, nelieki dryzuota? Isitepus juo, po kiek laiko atsiranda idegis?
Atsakyti
panos mielos, o soliariumo kremus kur isigyjate, kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2006 02 12, 13:22)
O sakyk kaip daznai ta  Johnson kremuka reikia naudoti, ar su juo labai lygiai butina issitepti, ar vienodai atrodo idegis, nelieki dryzuota?  Isitepus juo,  po kiek laiko atsiranda idegis?

tą Johnson kremuką gali naudoti ir kasdien po dušo. Aš tepuosi paprastai, kaip su įprastu kremu, aišku reikia žiūrėti, kad išsiteptum daug maž lygiai, nes jei paliksi kokį tarpą nepatepta tai jis ir liks baltas smile.gif O šiaip tepasi jis labai lengvai, džiūna greitai ir dryžuota aš su juo išsitepus dar nebuvau biggrin.gif O įdegis atsiranda labai greitai, aš jau už 15 min matau, kad oda patamsėjusi ax.gif
Tik žiūrėk kokia pas tave oda, jei ji tamsesnė tai pirk normal to darker, o jei šviesi tai pirk normal to the bright skin ar kažkas pan., na vienu žodžiu šviesiai odai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nereida12 @ 2006 02 15, 19:11)
panos mielos, o soliariumo kremus kur isigyjate, kiek kainuoja? 4u.gif

prieš soliariumą aš naudoju specialų kremuką pirkta solariume, bet ne itin brangų, apie 40 lt., o po deginimosi naudoju paprastą (nivea, dove, johnson's...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 16 vasario 2006 - 16:11
[quote=starbee,2006 02 16, 17:08]
tą Johnson kremuką gali naudoti ir kasdien po dušo. Aš tepuosi paprastai, kaip su įprastu kremu, aišku reikia žiūrėti, kad išsiteptum daug maž lygiai, nes jei paliksi kokį tarpą nepatepta tai jis ir liks baltas smile.gif O šiaip tepasi jis labai lengvai, džiūna greitai ir dryžuota aš su juo išsitepus dar nebuvau biggrin.gif O įdegis atsiranda labai greitai, aš jau už 15 min matau, kad oda patamsėjusi ax.gif
Tik žiūrėk kokia pas tave oda, jei ji tamsesnė tai pirk normal to darker, o jei šviesi tai pirk normal to the bright skin ar kažkas pan., na vienu žodžiu šviesiai odai biggrin.gif

O rūbus iš karto galima rekgtis, ar reikia kiek palaukt?
Atsakyti

O man atrodo nieko netepk, niekas nepades biggrin.gif po dienos savaime praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 02 16, 18:08)
Papildyta:
prieš soliariumą aš naudoju specialų kremuką pirkta solariume, bet ne itin brangų, apie 40 lt., o po deginimosi naudoju paprastą (nivea, dove, johnson's...)

sakyk, o turi omeny toki kur ten pakuotese, vienam ar dviem kartam? Ir kokiam soliariume isigijai? 4u.gif
mat as pirkau kazkoki uz 112, tai kai baigiasi, galvoju, gal yra geru bet ne tokiu brangiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 16, 16:39)
O rūbus iš karto galima rekgtis, ar reikia kiek palaukt?

na palauk tiesiog, kad kremas įsigertų ir nudžiūtu, patikėk jis įsigeria greitai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ugniuke @ 2006 02 16, 17:30)
O man atrodo nieko netepk, niekas nepades  biggrin.gif  po dienos savaime praeis  rolleyes.gif

tikrai padeda tam specialiai skirti kremukai kuriuos galima įsigyti vaistinėje, netgi patartina, nes oda reikia rūpintis ir puosėlėti ją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 17 vasario 2006 - 01:45