Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

QUOTE(Nereida12 @ 2006 02 16, 17:42)
sakyk, o turi omeny toki kur ten pakuotese, vienam ar dviem kartam? Ir kokiam soliariume isigijai? 4u.gif
mat as pirkau kazkoki uz 112, tai kai baigiasi, galvoju, gal yra geru bet ne tokiu brangiu rolleyes.gif

aš einu į LA BAMBA ir šiandien ten įsigijau ATTITUDE "YOU WISH" kremuką, jis kainuoja brangiau nei 40Lt., bet aš dar turėjau "SEX KITTEN" tai jis kainavo man 40Lt. ir tikrai buvo geras, o "YOU WISH" kainuoja 79Lt. ir jame yra savaiminio įdegio medžiagos, kadangi aš į soliariumą einu ne dažnai tai jis man pasirodė visai neblogas ax.gif O veidui aš nusiperku atskirą tokį būna 20ml, bet brangų kremuką (apie 15-20Lt) ir man jo tikrai ilgam užtenka biggrin.gif
Atsakyti
nuėjau kaip visada 15min į soliariumą.išeidama žiūriu visas veidas strazdanom išmėtytas.pasiklausiu,kas čia daros,sako tipo naujos lb galingos lempos.grįžtu namo,guliu lovoj ir jaučiu kad dega kūnas.pasižiūriu į veidrodį, o siaube!! atrodau grinai kaip vasarą kai po saule nudega kūnas.net nežinau ką daryt.ašaros akyse tik renkas. ką daryt???????????????????????? susiradau kremuko nuo anos vasaros (vaikai buvo nudegę),pasitepiau.tas raudonumas praeis ar ne? oda lupsis? parašykit kam taip buvo,ir kas poto.nu grinai man šokas...
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2006 04 11, 16:25)
nuėjau kaip visada 15min į soliariumą.išeidama žiūriu visas veidas strazdanom išmėtytas.pasiklausiu,kas čia daros,sako tipo naujos lb galingos lempos.grįžtu namo,guliu lovoj ir jaučiu kad dega kūnas.pasižiūriu į veidrodį, o siaube!! atrodau grinai kaip vasarą kai po saule nudega kūnas.net nežinau ką daryt.ašaros akyse tik renkas. ką daryt???????????????????????? susiradau kremuko nuo anos vasaros (vaikai buvo nudegę),pasitepiau.tas raudonumas praeis ar ne? oda lupsis? parašykit kam taip buvo,ir kas poto.nu grinai man šokas...

Labai blogai, uzjauciu verysad.gif
Tepkis kremais ir jokiu budu neeik i dusa praustis, o jei eisi tai po siltu vandeniu, jokiu budu ne po karstu. Oda tai po keliu dienu lupsis. As visada einu max 10 min smile.gif
Atsakyti
Bepanten purškalą pabandyk..Buvau ir aš soliariume nusvilus, padėjo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2006 04 11, 18:26)
Bepanten purškalą pabandyk..Buvau ir aš soliariume nusvilus, padėjo gerai.

man atrodo va tokie patarimai tokiais skubiais atvejais yra nieko verti nes abejoju ar kas vaziuos i miesta tokios bukles pirktis to purskalo (na nebent prie pat vaistines gyvena) bet pvz siandien as kaip visuomet prisizaidziau su savo veido oda (prisitepiau acne bp5 po odos nupilingavimo ir po penkiu minuciu jauciu kaip degina veida) tad namie susiradau visus drekinancius ir sausai odai skirtus kremus (o tokiu nepasibaigusio galiojimu buvo laaabai nedaug) tada issitepiau dar didesniu sluoksniu vienu kremu bet jauciu kaip dar labiau deginti pradejo veida tada kazkaip pavyko rasti kazkoki sena tepaliuka pirkta is vaistines ant kurio buvo parasyta "hydra parafinum" (kiek pamenu) tai ta raudonuma ir grauzima veide kaip ranka nueme ir dabar vel sedziu spakaina issitepusi kakta acne bp5 umn.gif
tad as patarciau isistepti kuna grietine kokia ar kefyru rolleyes.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas maciau kaip viena moteris is soliariumo irgi isejo nudegus, jai tas raudonumas su laiku vis labiau ir labiau matėsi. Todėl viena salono darbuotoja pasiūlė kiaušinio baltymą suplakti ir pasitepti namie. Sakė, labai gerai padeda nudegus.
Atsakyti
oho truputi baisu kazkaip blink.gif uzuojauta didziausia, o tai pries tai kie minuciu budavai soliariume???ir ar buvai kokiu kremu pasitepus?? g.gif
Atsakyti
Nusipirk Panthenol purškalą odai-kainuoja vaistinėj apie 17-20 lt. Pravers ir ateityje namų vaistinėlėje-bet kokiems odos nudegimams ar kitoms odos problemoms. Jis skatina gijimą ir odos atsinaujinimą.
Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2006 04 12, 13:42)
Nusipirk Panthenol purškalą odai-kainuoja vaistinėj apie 17-20 lt. Pravers ir ateityje namų vaistinėlėje-bet kokiems odos nudegimams ar kitoms odos problemoms. Jis skatina  gijimą ir odos atsinaujinimą.

http://www.vaistai.lt
Atsakyti
aš šiandien net į darbą nėjau.negalėjau atsikelti,nes nudegiau tas vietas,kur oda lietės su tos lempom (ta plastmase),t.y. užpakaliuką,blauzdas,nugaros sritį,rankas. vyras patepė kefyru,tai tikrai buvo bloga mintis ,nes sutraukė odą,dar labiau skaudėjo.veidas tai nenudegė,nes lempos silpnesnės,bet šiaip pamoka,tai visam gyvenimui.turbūt važiuoju aš į kokią vaistinę,nes man šakės doh.gif
Atsakyti
as tai visada einu po kokias 5 minutes, tai nudegimu nepasitaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2006 04 11, 15:25)

VA VA;ta pati situocija man siandien taip atsitiko,pas mus pakeite naujas lempas tai veidas atrodo kaip indeno o kunui visai liuks.paklausk soliariume buna kremai spesialus po soliariumo osiap tai padeda drekinantis kremai tepti tepti.man paciai antritojaus viskas tvarkoi buna.
Atsakyti
15 minuciu wow bigsmile.gif man uztenka ir 10 kartais 12 biggrin.gif
Atsakyti