QUOTE(ikis @ 2007 05 24, 22:27)
lankiausi soliariume La Bamba pirmadienį Savanorių g.. Pirkau tik 7 minutes su masažuokliu (3 apsilankymas kas 2 d.) (pasitarusi su soliariumo administratore), bet man jame kaitinantis pasirodė kad jau 7 minutės praėjo, o užrašas švietė kad jis "turi automatiškai išsijungti". Aš išėjau , pasitepiau kremu, apsirengiau, bet soliariumas dar veikė. Nuėjau pasiteirauti administratorės, kas nutiko, ji atsakė:-pamiršau pasakyti , kad jis kartais užsrtringa...
Po 3h man I ir II laipsnio viso kūno nudegimas, temo sąmonė... gėriau saujom aspiriną, antialerginius
Paskambinau į soliariumą pasiteirauti dėl pirmos medicininės pagalbos- bet patarė pasitepti paprastu kremu, pasakė kad ryt praeis.
Po paros skambinau(keliskart), nes netvėriau skausmu-teiravausi ką man daryti. Pasakė kad su manim susisieks, bet paskambino tik antradienį vakare. Prpažino savo kaltę ir pasakė kad apmokės tik čekius už vaistus ir padovanos kremą ir viskas.
O kitos išlaidos, skausmai, pasekmės?
Šiandien jau keturios paros-vis dar skauda, pradėjau luptis. Tik dabar valgyt pradėjau.
Kur aš turiu kreiptis ir reikalauti atlyginti žąlą? Ar ką nors išsireikalausiu? Gal kas patarsit?.
vargsyte. siaubas kazkoks. dabar ir man baisu, nes as toks sapnelis, o jeigu praziospsosiu, o jeigu neissjinugs

manyciau, kad pretenzija turetum rastu parasyti ir tiesiai taikyti i vadovybe, o ne su administratoriais aiskintis, nes tik nervus sugadinsi, o rezultato nebus. tik parasyk, kad administratore pripazino, kad cia ju kalte (soliariumas sugedes). tik viska isdestyk tiksliai, motyvuotai. ir kvitus nuo vaistu parink, neismesk. o siaip butu geriausia su teisininkais, jei jie graziuoju nesutiks atlyginti zalos. sveik ir sekmes