Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

Siaubas kai paskaiciau jusu soliariumo kancias verysad.gif as kiek vaikstau niekad nenudegu, o gymis mano tikrai nera tamsus, krema irgi naudoju su bronzantais ir dar kaitinanti, einu i La Bamba po 8 min ir nieko, net ir padarius savaites pertrauka nenudegu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ToBULAS: 06 gegužės 2007 - 17:24
tai tau gerai...bandei gal su treniruokliu pasikratyt? lotuliukas.gif as galvoju siadnein nulekt...bet ten tik 10min galima,o as noreciau maziau
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 06, 19:38)
tai tau gerai...bandei gal su treniruokliu pasikratyt? lotuliukas.gif  as galvoju siadnein nulekt...bet ten tik 10min galima,o as noreciau maziau

Tai treniruoklis 10min, o eini 5 min, ir kai baigi degintis dar 5 min stovi. As buvau sitam dziaugsme pasirinkau GYM programa tai kita diena visa kuna skaudejo, o krate kaip reikalas, ten yra trys programos: anticeliulitinis, liekninantis ir raumenukam didint smile.gif
Atsakyti
kitasyk gal ir as gyma pasijamsiu biggrin.gif nes emiau "slim" nezsinojau,kad taip galima thumbup.gif o nera didziojoj gatvej dar sito stebuklo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 06, 19:52)
kitasyk gal ir as gyma pasijamsiu  biggrin.gif  nes emiau "slim" nezsinojau,kad taip galima  thumbup.gif  o nera didziojoj gatvej dar sito stebuklo? biggrin.gif

Nezinau man rodos kad ne g.gif
Atsakyti
4u.gif unsure.gif
lankiausi soliariume La Bamba pirmadienį Savanorių g.. Pirkau tik 7 minutes su masažuokliu (3 apsilankymas kas 2 d.) (pasitarusi su soliariumo administratore), bet man jame kaitinantis pasirodė kad jau 7 minutės praėjo, o užrašas švietė kad jis "turi automatiškai išsijungti". Aš išėjau , pasitepiau kremu, apsirengiau, bet soliariumas dar veikė. Nuėjau pasiteirauti administratorės, kas nutiko, ji atsakė:-pamiršau pasakyti , kad jis kartais užsrtringa...
Po 3h man I ir II laipsnio viso kūno nudegimas, temo sąmonė... gėriau saujom aspiriną, antialerginius sad.gif
Paskambinau į soliariumą pasiteirauti dėl pirmos medicininės pagalbos- bet patarė pasitepti paprastu kremu, pasakė kad ryt praeis.
Po paros skambinau(keliskart), nes netvėriau skausmu-teiravausi ką man daryti. Pasakė kad su manim susisieks, bet paskambino tik antradienį vakare. Prpažino savo kaltę ir pasakė kad apmokės tik čekius už vaistus ir padovanos kremą ir viskas.
O kitos išlaidos, skausmai, pasekmės? blink.gif
Šiandien jau keturios paros-vis dar skauda, pradėjau luptis. Tik dabar valgyt pradėjau.

Kur aš turiu kreiptis ir reikalauti atlyginti žąlą? Ar ką nors išsireikalausiu? Gal kas patarsit?.
Atsakyti
vargsiuke sad.gif o tai kiek tu ten pragulejai kad taip nudegei? verysad.gif
Atsakyti
ir man taip atsitiko, kad persideginau soliariume, nors ir kremu tepiausi ir tik 10 min buvau, bet stovimas soliariumas ir lempos nesenai keistos buvo, tepuosi visokiausiais drekinamaisiais kremais, bet kazkaip neskuba oda atsigauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ikis @ 2007 05 24, 22:27)
4u.gif  unsure.gif
lankiausi soliariume La Bamba pirmadienį Savanorių g.. Pirkau tik 7 minutes su masažuokliu (3 apsilankymas kas 2 d.) (pasitarusi su soliariumo administratore), bet man jame kaitinantis pasirodė kad jau 7 minutės praėjo, o užrašas švietė kad jis "turi automatiškai išsijungti". Aš išėjau , pasitepiau kremu, apsirengiau, bet soliariumas dar veikė. Nuėjau pasiteirauti administratorės, kas nutiko, ji atsakė:-pamiršau pasakyti , kad jis kartais užsrtringa...
Po 3h man I ir II laipsnio viso kūno nudegimas, temo sąmonė... gėriau saujom aspiriną, antialerginius sad.gif
Paskambinau į soliariumą pasiteirauti dėl pirmos medicininės pagalbos- bet patarė pasitepti paprastu kremu, pasakė kad ryt praeis.
Po paros skambinau(keliskart), nes netvėriau skausmu-teiravausi ką man daryti. Pasakė kad su manim susisieks, bet paskambino tik antradienį vakare. Prpažino savo kaltę ir pasakė kad apmokės tik čekius už vaistus ir padovanos kremą ir viskas.
O kitos išlaidos, skausmai, pasekmės? blink.gif
Šiandien jau keturios paros-vis dar skauda, pradėjau luptis. Tik dabar valgyt pradėjau.

Kur aš turiu kreiptis ir reikalauti atlyginti žąlą? Ar ką nors išsireikalausiu? Gal kas patarsit?.

vargsyte. siaubas kazkoks. dabar ir man baisu, nes as toks sapnelis, o jeigu praziospsosiu, o jeigu neissjinugs verysad.gif manyciau, kad pretenzija turetum rastu parasyti ir tiesiai taikyti i vadovybe, o ne su administratoriais aiskintis, nes tik nervus sugadinsi, o rezultato nebus. tik parasyk, kad administratore pripazino, kad cia ju kalte (soliariumas sugedes). tik viska isdestyk tiksliai, motyvuotai. ir kvitus nuo vaistu parink, neismesk. o siaip butu geriausia su teisininkais, jei jie graziuoju nesutiks atlyginti zalos. sveik ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
As pirma karta ejau 8 min,ne per daug?
Atsakyti
Jau pati pamaciau,kad per daug doh.gif Paraudusi oda,kazkaip keistai jauciuosi,37 temperatura.Sakiau tai pardavejai,kad 5 min noriu,ji aiskino 8 min doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 01 25, 16:38)
ash gerai supratau. smile.gif Vilniuj toks tikrai yra..tik reikia prisiminti kur... doh.gif

http://www.grozis.ne...egis-be-saules/ stai cia viskas parashyta mirksiukas.gif
Atsakyti