Aš, kaip kokia balta varna šiemet pirmą kartą nupėdinau į soliariumą. Pagulėjau 5 min. ir labiausiai nusvilau užpakalį. Kitus kartus užpakalį dengiau. Kadangi nesiekiu būti šokoladine, kol kas soliariume būnu tik po 5 min.
QUOTE(Aislanda @ 2006 05 04, 09:33)
o aš einu dažniausiai 8 min, retkarčiais 10 (priklausomai nuo lempų)

Man tai šiandien kažkoks košmaras. Nuėjau į kitą soliariumą nei šiaip paprastai vaikštau-iš gobšumo matyt, nes kaina daugiau nei dvigubai pigesnė. Esu prie tamsesnio gymio žmonių priskiriama, jau šiemet keletą kartų buvau soliariume po 10-12 min. Dabar gulėjau 15, bet taip nudegiau nugarą ir užpakalį, kad net skauda. Ir taip nelygiai, fui. Susinervinau nerealiai-atrodo, kad bučiau saulėje užmigus kokiai valandai ir nusvilus odą.
QUOTE(Nome @ 2006 05 12, 18:12)
Man tai šiandien kažkoks košmaras. Nuėjau į kitą soliariumą nei šiaip paprastai vaikštau-iš gobšumo matyt, nes kaina daugiau nei dvigubai pigesnė. Esu prie tamsesnio gymio žmonių priskiriama, jau šiemet keletą kartų buvau soliariume po 10-12 min. Dabar gulėjau 15, bet taip nudegiau nugarą ir užpakalį, kad net skauda. Ir taip nelygiai, fui. Susinervinau nerealiai-atrodo, kad bučiau saulėje užmigus kokiai valandai ir nusvilus odą.
esu kazkada keleta kartu buvusi stovimam ir keleta kartu gulimam, tai visada nudegdavau stovimam, bet kas geriausiai tai tolygiai taip

Pamenu prieš porą mėnesių pirmą kartą nuėjau į soliariumą gulimą, na esu tamsesnio gymio, pasiemiau 5min. lyg ir viskas normaliai buvo [tačiau be jokio kremuko] ir kągi, užpakaliukas dar dvi dieneles raudonas buvo
Kitą kartą ėjau 10min su kremuku ir viskas buvo

QUOTE(Nome @ 2006 05 12, 21:37)
Nu man kuo toliau, tuo labiau peršti-nu nudegiau konkrečiai. Toks noras pasipilti po užpakaliu ledukų suaja, kad jis nbedegtų. mAnua, kad tai nenormalu. VA tik kurioj vietoj aš suklydau, tai nesuprantu. Gi ne pirmą kartą į soliariumą nuėjau.
tai gal kremo nenaudojai?

as manau kad per ilgai ejai antraji karta.. as noredama igauti iegi is pradziu prdejau nuo 5 ir didinau vos po 1 minute... ir tai buvo tokia situacija kai kaitinusis buvau 6min paprastam , o perejau i turbo tas pacias 6 min... rezultatas klaikus, skuasmas, raudona oda, patinimai ir tt... istikruju patarciau labai atsargiai su tuo ilgu kaitinimusi... bet dabar man paciai iskilo klausimelis
lankausi soliariumuose apie metus, buvau nusipirkusi gana gera krema bet... tai labai brangus malonumas.... kaip manot, merginos, ar netiktu tiesiog idegi skatinantis kremas??

as uzvakar kai naujam soliariume buvau matyt ar laiko man buvo per daug ar ko,bet nudegiau,taip skauda uzpakali,nugara,pilva,tik veidas gerai,kad sveikas,irudes,buvau stovimam su kremu be bronzantu,o vat ziuriu ten kur skauda,tai net paraudonave ir karstos tos vietos,vakar ir siandien su temperatura vaikstau 37.5...

QUOTE(eglincia @ 2007 05 04, 23:55)
as uzvakar kai naujam soliariume buvau matyt ar laiko man buvo per daug ar ko,bet nudegiau,taip skauda uzpakali,nugara,pilva,tik veidas gerai,kad sveikas,irudes,buvau stovimam su kremu be bronzantu,o vat ziuriu ten kur skauda,tai net paraudonave ir karstos tos vietos,vakar ir siandien su temperatura vaikstau 37.5... 

oho

as tai paskutini karta buvau nudegusi pries Naujuosius. Pries tai buvau Solisune ir per 10 min nepasiekiau jokio efekto, o po keliu dienu nuejau i La Bamba irgi 10iai min. Tris dienas roziniu veidu vaiksciojau

QUOTE(Jurgytė @ 2006 05 04, 11:38)
Aš, kaip kokia balta varna šiemet pirmą kartą nupėdinau į soliariumą. Pagulėjau 5 min. ir labiausiai nusvilau užpakalį. Kitus kartus užpakalį dengiau. Kadangi nesiekiu būti šokoladine, kol kas soliariume būnu tik po 5 min.
soliariume,kuriame as lankausi, mazhiausiai 7min galima degintis, esu stovimu soliariumu fane, db pries vasara ir prias kitas progas nusipirkau 100min abonenta, taj tikiuos apskrust dailiai - be nudegimu

QUOTE(Jurgytė @ 2006 05 04, 10:38)
yra ir man taip buvę, tik pilvą nusvilau, siaubas kaip skaudėjo, nesuprantu kodėl taip nusvilau

dabar lankausi soliariumuose, tai viskas super, kartais į stovimą einu, kartyais į gulimą, dažniau tenką eiti į gulimą, nors labiau norėčiau į stovimą nes tolygiau eina įdegti, nors...išstovėti gan sunku, nes būnu soliariume po 10 min