Hello, damos...
Vivilma, a nori porą niuksų? kas čia per išskydimai? Baik ėst bandelės

o tai rimtai ant radiatoriaus džiovinsim

O aš su tavim į kompanija eisiu ant radiatoriaus... turiupo savaitgalio +700 g. gražu net žalia
Burbuline, man irgi reiktų to KODO, aš tada eilėj po tavęs jei rasi
Savaitgaliai man yra košmariški, nu bože bože, kaip reik susivaldyti...
Viriau cepakus šeimai, tai MB sako nu davai vieną suvalgyk... nu negi aš eisiu su juom muštis ir ginčytis, nugi tą vieną ir suvalgiau
Kepiau duoną... pasidalinsiu receptukais, nu maladietc gavos, bet ragavau ir tos, kurios man nevertėtų ragauti...su sūriu... nu bevalė - silpnaklynė
O tą kitą tai tokią baltiminę kepiau, ale žarnyno šluota, labai liuks...
Taigi mano duonelės...
Baltiminė duonelė, žarnyno "šluota"
RECEPTAS:
5 kiaušiniai, atskirti baltymus ir išsukti iki putų;
Trynius taip pat gerai išsukti;
1 stikl. kviečių sėlenų
2 stikl. avižų sėlenų
2 šaukštai kukurūzų miltų;
1 šaukštas kepimo miltelių;
200 gr natūralaus jogurto;
prieskonių pagal pageidavimą
(10 min. reikia kad pastovėtų, kad išbrinktų sėlenos)
kekso forma iškloti kepimo poperiumi, įpilti tešlą, 30 min 180 C.

Duonelė su sūriu ir įvairiomis sėklomis. Laaaabai skani!
RECEPTAS:
2,5 stiklinės miltų,
1 v. š. cukraus,
alaus (kad tešla būtų nei nes skysta, nei per kieta... (man išėjo panašiai puse butelio),
1 š-lis kepimo miltelių,
stiklinė tarkuoto sūrio fermentinio (aš dėjau daugiau sūrio),
puse šaukštelio sodos,
druskos pagal skonį,
Ir norimi priedai (saulėgrąžos, moliūgai, linų sėmenys, sezamai, kmynai ir panašiai)
Sumaišyti miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, sodą, sėklas, grūdus...išmaišius dėti sūrį, pilti alų ir maišyti tešlą...
Formą tepti aliejumi barstyti miltais ir sudėjus tešlą kepti 190 laipsnių orkaitėjė apie 1 val.
Išėmus aptepti svietu...
Aš formą ištepiau aliejumi ir į dugną pribėriau sezamo sėklų (baltų ir juodų)...