Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(vilaguona @ 2013 01 28, 17:22)
Vivilma, nu ir ko dabar isskydai? Ei, mergina, viskas bus gerai  smile.gif juk nevalia pradeto darbo mest  mirksiukas.gif .  Tik nesinervink, lauksim tavo geru rezultatu  rolleyes.gif

ax.gif as susiimsiu,pazadu g.gif nes blogai jauciuosi be galo,kai taip darau...NORIU JAUSTIS GERAI..tebuna siandien tai mano malda doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,merguzėlės,paskaiciau,kad ne man vienai prastoki rekalai.
Po penktadienio baliuko pasikėliau apetitą doh.gif ,na negalima man nieko ragauti,nes kai atsidarau...Ot ,kad būtų kaip nuo alkoholio koks kodas lotuliukas.gif tai musėt eilėje pirma būciau.
Zinau tik,kad ir lėciau,bet visvien as tų kg kazkiek nusikratysiu,vivilma,nenukabinkim nosycių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2013 01 28, 17:44)
Sveikutės,merguzėlės,paskaiciau,kad ne man vienai prastoki rekalai.
Po penktadienio baliuko pasikėliau apetitą doh.gif ,na negalima man nieko ragauti,nes kai atsidarau...Ot ,kad būtų kaip nuo alkoholio koks kodas lotuliukas.gif tai musėt eilėje pirma būciau.
Zinau tik,kad ir lėciau,bet visvien as tų kg kazkiek nusikratysiu,vivilma,nenukabinkim nosycių. mirksiukas.gif

Aha,bandykim toliau varyti..mes juk galim.. blush2.gif visai palaikymo komandai- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 01 28, 15:15)
Nu vat ir gerai, XAlinaX, kad atradai, tai kas tau geriausia  4u.gif . Tikrai saunus uzsiemimas  smile.gif .

Aha smagus uzsiemimas, juo lab kai as buvusi sokeja... man sokis kazkas tokio wub.gif Net busimas vyras sake seniai as tave maciau tokia atsigvusia ir atsipalaidavusia kaip sokiu eiksteleje... Sako net atrodo matau visai nepazistama mergina bigsmile.gif Mat busimasis mano nera didelis sokejas tai mane tam vakarui kolegai perleido su kuriuo sokt galim bet kiek ir bet kada, net darbe gera daina isgirde susizvalgom ir i takta linguojam abu lotuliukas.gif ir sake stebejau tave is salies sokancia ir pamate kad visai pasikeiciu as... Tik beda kad neaisku kada vel istaikysiu proga taip atsipalaiduot... taip kad teks svori mesti valios pastangomis g.gif
Atsakyti
Hello, damos...

Vivilma, a nori porą niuksų? kas čia per išskydimai? Baik ėst bandelės biggrin.gif o tai rimtai ant radiatoriaus džiovinsim smile.gif
O aš su tavim į kompanija eisiu ant radiatoriaus... turiupo savaitgalio +700 g. gražu net žalia doh.gif

Burbuline, man irgi reiktų to KODO, aš tada eilėj po tavęs jei rasi biggrin.gif
Savaitgaliai man yra košmariški, nu bože bože, kaip reik susivaldyti...

Viriau cepakus šeimai, tai MB sako nu davai vieną suvalgyk... nu negi aš eisiu su juom muštis ir ginčytis, nugi tą vieną ir suvalgiau doh.gif

Kepiau duoną... pasidalinsiu receptukais, nu maladietc gavos, bet ragavau ir tos, kurios man nevertėtų ragauti...su sūriu... nu bevalė - silpnaklynė doh.gif

O tą kitą tai tokią baltiminę kepiau, ale žarnyno šluota, labai liuks...

Taigi mano duonelės...

Baltiminė duonelė, žarnyno "šluota"

RECEPTAS:
5 kiaušiniai, atskirti baltymus ir išsukti iki putų;
Trynius taip pat gerai išsukti;

1 stikl. kviečių sėlenų
2 stikl. avižų sėlenų
2 šaukštai kukurūzų miltų;
1 šaukštas kepimo miltelių;
200 gr natūralaus jogurto;
prieskonių pagal pageidavimą
(10 min. reikia kad pastovėtų, kad išbrinktų sėlenos)
kekso forma iškloti kepimo poperiumi, įpilti tešlą, 30 min – 180 C.

user posted image

Duonelė su sūriu ir įvairiomis sėklomis. Laaaabai skani!
RECEPTAS:
2,5 stiklinės miltų,
1 v. š. cukraus,
alaus (kad tešla būtų nei nes skysta, nei per kieta... (man išėjo panašiai puse butelio),
1 š-lis kepimo miltelių,
stiklinė tarkuoto sūrio fermentinio (aš dėjau daugiau sūrio),
puse šaukštelio sodos,
druskos pagal skonį,
Ir norimi priedai (saulėgrąžos, moliūgai, linų sėmenys, sezamai, kmynai ir panašiai)
Sumaišyti miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, sodą, sėklas, grūdus...išmaišius dėti sūrį, pilti alų ir maišyti tešlą...
Formą tepti aliejumi barstyti miltais ir sudėjus tešlą kepti 190 laipsnių orkaitėjė apie 1 val.
Išėmus aptepti svietu...

Aš formą ištepiau aliejumi ir į dugną pribėriau sezamo sėklų (baltų ir juodų)...

user posted image

Atsakyti
Jolla, nu super 4u.gif , bet tu kaip suprantu megeja virtuvej suktis, ehc, kad man taip ax.gif . Kaip mano vyras sako: "valgyt padarai ir begom is virtuves" blush2.gif . Nu neturiu jokio noro nors tu mane uzmusk bash.gif. O jau vat tie savaitgaliai tai ir man vezi varo schmoll.gif , tik apsisuki ir vel gal ko uzkasiu doh.gif
Laikykites merginos, mes galim !
Atsakyti
Na, virtuvė man ne pragaras... Dažnai kepu šeimai sausainius ale sveikuoliškus su įvairioms sėklom, turiu firminį savo bananinį keksą, dažnai prakepu, kepu naminius čipsus ir dar viso ko...
O seserys ir jų vyrai laaaaabai mėgsta mano naminę picą smile.gif
Man patinka virtuvėje smile.gif
Aišku būna dienų kai net tingiu valgį gaminti...
Šiandien iš to tingėjimo dariau tinginio balandėlius, kad nereiktų ilgai žaisti smile.gif

IŠSKAU KODO NUO SAVAITGALINIŲ ĖDIMŲ!!!
Jei rasit sušvilpkit biggrin.gif
Atsakyti
Joll,na tu saunuole su tom duonom,graziai atrodo:))tik as duonu nebekepu:)pati,kai prisikepu viena tevalgau,nes sunus ir MB yra konkretus bulkiniai..duona jiems neegzistuoja..tai,kad man nevalgyt ir nesigundyt be reikalo,as jos nebekepu:)
vilaguona,jei nelabai megsti gaminti,tai gali tas noras ir nebeuzeiti:)))arba pensijoj pamegsi:))as tai megstu gaminti..is kirvio sugebu sriuba isvirti:)))Bet svoriui tas irgi nepadeda:)
o zinot,mergiotes,ka as sumasciau vietoj kodo?ogi vaziuoti i gamta pusrycius pakramcius:))nuo kalno su rogem,paskui kol uzpuskuosi i kalniuka,gerai padeginsim kaloriju:))taip pasiduoti kelias valandas:))oi,smagu butu..o grizus sriubytes kokios,namus tvarkytis,arba kokiais rankdarbiais uzsiimti:))vyrui masaza padaryti:))))na,su savaitgaliais ir man sunkiau..jau uztektu kokios arbatos su kokiu sumustinuku,tai MB-tai kada valgysim???taigi sakau,valgom biggrin.gif o jis sako-argi cia valgis?? tai va,reikia eiti virti,kepti,troskinti,ir t.t.
siandiena nuo ryto as jau gera mergaite:)100 gr.bulviu su lupena orkaitej keptu,100 g.saltienos namines,puodelis kavos su 1 s.cukraus..dabar geriu vandeni,nes kazko troskina..o tai siandiena ryte +300 doh.gif
Atsakyti
Labutis...

Iš po vakar treniruotės taip skauda šikynė, kaip eina sau, toks jausmas, kad vien ja treniravau biggrin.gif

O man nuo vakar iki šiandien ryto +400 g. Vat še tau ir maistas ir sportas, o svoris auga...nebežinau nei ka galvoti, nei ką daryti... ryt reik trenerei prisiduoti, o ką jai pasakyti? Nu vienu žodžiu nėra žodžių... doh.gif
Atsakyti
Nuo šiandien pradedu pagal šituos sportuoti...
http://www.prisimink....zinutes/126742

Gal kas jungiasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 29, 13:33)
Nuo šiandien pradedu pagal šituos sportuoti...
http://www.prisimink....zinutes/126742

Gal kas jungiasi? 4u.gif

as noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Lasbukas,

Gerai jums, merginos, pas jus sniego yra... O as vat ziurau pro langa:lyja, tiksliau pila kaip is kibiro, vejas toks, kad tvoras varto, o temperatura +10 schmoll.gif , kazkaip nelabai panasu i ziema g.gif . Pasiilgau lietuviskos ziemos... blush2.gif

Jolla, gal galetum parasyt bananinio kekso recepta, reiktu gal ir man iskept kada ax.gif
Atsakyti