Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

nu sveikos mergaiciukes..svoris vietoj stovi-82.9..vel reiks jam stresiuko duot..baiges mms,gal pajudes..kaip kitoms sekasi?tylu kazko?
Atsakyti
Sveikutės...

Nesinervuok, Vivilma, pajudės tas svoriukas... gi tau taip gerai sekasi...

Aš irgi galvojau, kad šiandien ryte užlipusi ant svarstyklių pamatysiu, kad išlipau iš 84, bet neišlipau... bet už tai šiai dienai esu numetusi lygiai, lygiai 16 kg...
Jei atvirai man tai neatrodo daug... seniau tai būdavo laaaaabai daug, kai seniau tiek ir tereikėdavo numesti, o kai šiai dienai reikia dar 20 kg numesti, tai jau žinai...

Taip, kad neliūdėk... judam toliau...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 25, 10:22)
Sveikutės...

Nesinervuok, Vivilma, pajudės tas svoriukas... gi tau taip gerai sekasi...

Aš irgi galvojau, kad šiandien ryte užlipusi ant svarstyklių pamatysiu, kad išlipau iš 84, bet neišlipau... bet už tai šiai dienai esu numetusi lygiai, lygiai 16 kg...
Jei atvirai man tai neatrodo daug... seniau tai būdavo laaaaabai daug, kai seniau tiek ir tereikėdavo numesti, o kai šiai dienai reikia dar 20 kg numesti, tai jau žinai...

Taip, kad neliūdėk... judam toliau...

Tikiuosi,Joll,ir nelabai tenusimenu..zinau,kad tai greit nesidaro:))bet vistiek,palengva,bet i geraja puse..dabar ir nelabai gerai greit mesti svori,taip siaucia gripai,reik nesusirgt:)bus gerai,tik nepabekim is cia...geriau pykdamos,dziaugdamos,bet i prieki,ir kartu:)
Atsakyti
Aš tai nieku nesiruošiu bėgti... Jau tiek numečiau, tai tikrai nepasiduosiu, varysiu iki galo...kaip rusai sako do pabiedi smile.gif

Aš net treningus iš užsienio internetinės parduotuvės nusipirkau M dydį, nors darbar dar ir L geras, bet ne visu rubu... tai jei bus maži bu stimulas nepasiduoti smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Saunuoles, kad nepasiduodat 4u.gif , o as va apsileidau. Uzlipu siandien ant svarstykliu ir.... fear.gif ... 57kg. blink.gif . Viskas nuo siandien ir as pasilaikysiu dietos, bus man valgyt vakarais. Nu dievazi kokia apsileidus schmoll.gif . Ziurau i ta maisto piramide, ir galvoju, kad reiks ir man jau prisimint ka reikia o ko nereikia valgyt unsure.gif
Atsakyti
Vilaguona, tai čia gal po tų žiemos švenčių tiek užderėjo? 3 kg? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 25, 17:48)
Vilaguona, tai čia gal po tų žiemos švenčių tiek užderėjo? 3 kg? g.gif

Geras klausimas ax.gif . Tikiuosi, kad jie isnyks tie nelemti 3 kg., mat juos galas verysad.gif
Atsakyti
Aišku išnyks... Padraugausi su mumis ir išnyks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Kaip sekasi? As uzsivertus darbais tai vidury savaites uzbegu tik pasiskaitineti, o parasyt neturiu kada unsure.gif
Sianakt supratau, kad man tinka i kluba savaitagliais lakstyt bigsmile.gif susitarem su bendradarbiais nuo darbo atsipust ir paskot, tai vat tas beveik 6 valandu sokimas be perstojo sianien parode, kad ne tik smagu buvo, bet ir padejo 1.5 kg pamest bigsmile.gif sakiau draugui eisim daziau taip pasokt, man patinka lotuliukas.gif ir smagu nerealiai, ir svoris gerai krenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2013 01 27, 13:14)
Sveikos merginos! Kaip sekasi? As uzsivertus darbais tai vidury savaites uzbegu tik pasiskaitineti, o parasyt neturiu kada  unsure.gif
Sianakt supratau, kad man tinka i kluba savaitagliais lakstyt  bigsmile.gif  susitarem su bendradarbiais nuo darbo atsipust ir paskot, tai vat tas beveik 6 valandu sokimas be perstojo sianien parode, kad ne tik smagu buvo, bet ir padejo 1.5 kg pamest  bigsmile.gif  sakiau draugui eisim daziau taip pasokt, man patinka  lotuliukas.gif  ir smagu nerealiai, ir svoris gerai krenta  lotuliukas.gif

Nu vat ir gerai, XAlinaX, kad atradai, tai kas tau geriausia 4u.gif . Tikrai saunus uzsiemimas smile.gif .

Ei, merginos kur jus visos dingot? A-uuuuu smile.gif
Atsakyti

Ei, merginos kur jus visos dingot? A-uuuuu smile.gif
[/quote]
esu esu blush2.gif tik nera kuo girtis doh.gif kazkoks noras valgyti vis kyla..kazkokia nesamone,baigiu vadzias paleist,o tiek jau nemazai nuveikta doh.gif pykstu,kaip velnias ant saves doh.gif nors nusisauk..siandiena pusryciams cepelina suraiciau,kavos su cukrum,darbe 3 saldainius drauge isiule(bevale darausi,nors nei as megstu tuos saldumynus,nei ka),paskui dvi bandeles su kopustais su arbata,o buolys..kiek galima est?nuo tu bulku tai apsunkau,kaip kleckas koks,dek ant radiatoriaus-ir dziovink...nu kaip nebevalgyt siandiena nieko???vandens nulis suvartota.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vivilma, nu ir ko dabar isskydai? Ei, mergina, viskas bus gerai smile.gif juk nevalia pradeto darbo mest mirksiukas.gif . Tik nesinervink, lauksim tavo geru rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti