Vilaguona, turiu problemų su skydliaukę...per nėštumą gėriau Tiroksiną, bet dabar nieko negeriu, tipo pasidarius buvau tyrimus ir jie buvo normos ribose, bet dabar vėl noriu eit pasidaryt tyrimus ir pas endokrinologą, bet nieks neatvažiuoja pas mus šiuo metu...
O ta vietinė tai eina načiort ji... nėščia kai buvau išėjau verkdama iš jos kabineto, tipo sako pasakyk ką valgai pasakiau sako o ką dar, sakau viskas, ta vėl sako aš klausiu ką dar valgai, sakau nu nieko, tipo ir pradėjo man ji aiškint, kad tipo per mažai valgau, kad svoris taip šokinėtų... per per nėštumo pirmus max 2 mėnesius man 10 kg nukrito ir paskui vėl krito, krito, tai gavos, kad tik iki 10 kg tepriaugau per nėštumą...
O ta musiškė gydytoja, man net neapsiverčia liežuvis ją taip vadinti, pabaigus kursus ir tipo gydytoja, seniau paprasta sesele dirbo... kobra...
Tai va, laukiu kol atvažiuos iš Klaipėdos gydytojas, bet kažko neatvažiuoja ir eisiu pas jį, su tyrimais ir t.t.
Žiūrėsiu kas čia yra...
Šiandienos meniu:
tuno salotos su virtu kiaušiu ~180 gr.
nugarinės kepsnys ~80 g. ir morkų su apelsinais salotos max ~130 g.
puse stiklinės geriamo pasukų jogurto (1,2% riebumo) su kokiais 2 šaukštais avižų sėlenų
Kol kas viskas...
Manau, čia irgi nėra daug kalorijų... aišku dar ką nors vakarienei suritinsiu, gal krabų su virtu kiaušiniu...
Papildyta:Tiesa, dalyvausiu konkurse su savo morkų ir apelsinų salotomis, tai jei jos jums patiks, galėsit prabalsuoti už mane
http://www.supermama...c...w&conid=137