Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Vivilma, ar kepei obuolių pyragą? Kaip gavosi?

Vilaguona, dar vakar skaičiau tavo istoriją, kaip per tuos metus tuos 40 kg nuridenai... eina sau... kad man taip... kazko svoris sustojęs yra, man rugpjūčio 28 d. bus metai, bet aš įtariu nepasieksiu bent jau 65 kg iki to laiko...
nors atrodo dar 6 mėnesiai... o gal... g.gif
Vilaguona, papasakok plačiau ką valgei, no nevalgei, kiek valgei?
Atsakyti
Aciu tau Vilaguona, ikvepei ir mane atrasti jegu savyje ir pabandyti atsikratyti riebaliuko
Atsakyti
Joll,pyrago dar nekepiau,kepsiu rytoj:)bus valgytoju:)
siandiena vel maziau sveriu:)Joll.as tai vietoj taves,pasiskaiciuociau kalorijas..gal per daug sunaudoji,kad svoris nekrenta?paskaityk Petro Dargio straipsneli-mesti svori-tai labai paprasta..nu labai fainai jis ten raso.Kaip gali nekristi svoris,jei iseikvoji daugiau,negu suvartoji?reiskiasi,per daug suvartoji,stebuklu nebuna..tik kiekvienam reikia atrasti,kiek to maisto suvartoti..as radau,kad man labai mazai reika..nes nejudu,plius amzius,kada jau viskas suleteje ryskiai..turiu jaustis vakare alkana,kad ryte pamatyciau gerus skaiciukus:)va taip va..
Papildyta:
Joll,o per 6 menesius gali numesti ir 60 kg..tik laaaaabai noro reikia:)
Atsakyti
Laba dienelę...

Ką aš žinau kiek aš čia suvartoju tų kalorijų...vakar valgiau:
2 virti kiaušiai
150g. žuvies kotletų
1 stiklinė pomidorų sulčių
2 stiklinės geriamo jogurto (1,2% riebumo)
5 šaukštai salotų (tunas+virtas kaiušinis)

toks mano vakar dienos racionas...
Atsakyti
Labas merginos,
Jolla, ziuriu i tavo raciona ir galvoju, kad kaloriju tikrai mazai suvartoji per diena g.gif , nu net keista g.gif. Zinai, kai prasidejo rimtos problemos su sveikata buvau nusiusta pas endokrinologa. Vat jis ir gyde mane. Su mano harmonais buvo didele betvarke. Ne tik skydliauke streikavo, bet ir insulino gamyba buvo sutrikus. Paskyre vaistus jis kurie normalizuoja cukraus kieki kraujyje. Man nera cukrinio diabeto, bet iki jo nedaug buvo like doh.gif . Tai vat geriu tuos vaistus jau trys metai kasdien. Gal tie vaistai man padejo pasiekt tokiu geru rezultatu. O kai laikiausi dietos nevalgiau tai kas riebu: kiauliena (riebi), bulves, majonezas, saldumynai. O ir porcijos buvo labai mazos. Tarkim pietums budavo vistienos krutinele virta vandenyje ir du saukstai salotu. Pavakariams pomidoras. O vakariene tai tik stikline kefyro. Net nezinau ka bepatart smile.gif. Ar tyreisi skydlaiukes veikla gal ten kas negerai? Bet tik laikykis 4u.gif , jau tiek daug padaryta, kad mest butu gaila... ax.gif (nu bet ir pripeckinau karsta.gif
Vivilam, taip ir toliau smile.gif 4u.gif
Saulyte 1977, smagu, kad jungies prie musu, pas mus linksma tongue.gif , Ar daug reikia to riebaliuko atsikratyt ? Parasyk kaip sekasi, nepradink smile.gif
Atsakyti
Vilaguona, turiu problemų su skydliaukę...per nėštumą gėriau Tiroksiną, bet dabar nieko negeriu, tipo pasidarius buvau tyrimus ir jie buvo normos ribose, bet dabar vėl noriu eit pasidaryt tyrimus ir pas endokrinologą, bet nieks neatvažiuoja pas mus šiuo metu...
O ta vietinė tai eina načiort ji... nėščia kai buvau išėjau verkdama iš jos kabineto, tipo sako pasakyk ką valgai pasakiau sako o ką dar, sakau viskas, ta vėl sako aš klausiu ką dar valgai, sakau nu nieko, tipo ir pradėjo man ji aiškint, kad tipo per mažai valgau, kad svoris taip šokinėtų... per per nėštumo pirmus max 2 mėnesius man 10 kg nukrito ir paskui vėl krito, krito, tai gavos, kad tik iki 10 kg tepriaugau per nėštumą...
O ta musiškė gydytoja, man net neapsiverčia liežuvis ją taip vadinti, pabaigus kursus ir tipo gydytoja, seniau paprasta sesele dirbo... kobra...

Tai va, laukiu kol atvažiuos iš Klaipėdos gydytojas, bet kažko neatvažiuoja ir eisiu pas jį, su tyrimais ir t.t.
Žiūrėsiu kas čia yra...

Šiandienos meniu:
tuno salotos su virtu kiaušiu ~180 gr.
nugarinės kepsnys ~80 g. ir morkų su apelsinais salotos max ~130 g.
puse stiklinės geriamo pasukų jogurto (1,2% riebumo) su kokiais 2 šaukštais avižų sėlenų

Kol kas viskas...
Manau, čia irgi nėra daug kalorijų... aišku dar ką nors vakarienei suritinsiu, gal krabų su virtu kiaušiniu...
Papildyta:
Tiesa, dalyvausiu konkurse su savo morkų ir apelsinų salotomis, tai jei jos jums patiks, galėsit prabalsuoti už mane blush2.gif
http://www.supermama...c...w&conid=137

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 08 vasario 2013 - 17:10
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pavargome per savaitę...

Gražaus Jums savaitgalio...
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 08, 16:22)
user posted image
Pavargome per savaitę...

Gražaus Jums savaitgalio...

Ir tau grazaus mirksiukas.gif
P.S. Kai bus galima butinai prabalsuosiu
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
Noriu su jum šia idėja pasidalinti, bet gal jau žinote...
user posted image

Kaip pasidaryti prieskoninį sviestą
user posted image
Papildyta:
user posted image

O čia šeimai jei kada sumastysite iškepti... pačios nevalgykite wink.gif
user posted image
Papildyta:
Kartą kai kepiau obuolių pyragą dariau tokį papuošimą, bet aš pasiėmiau per gilę kepimo formą ir man mano roželės biški paskendo...
Bet idėja tikrai labai graži mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 08 vasario 2013 - 20:04
Sveikos,mergaitės,stai ir as pasirodau,kad dar gyva,vivlma,Joll@,nepalikit ir manęs sitoj estafetėj mirksiukas.gif .Sirgdama nesisvėriau nes maniau,kad visvien pokycių nebus,snd uzlipu ir matau -2 blink.gif ,nepatikėjau thumbup.gif
Tad per vargus,bet jau pameciau-6.Jauciu,kad baronka aplink juosmenį kitokia biggrin.gif
Sveriuos ir as su mechaninėm,nervina,zinau,kad nlb tikslūs skaiciai,bet pinigėliu isleidziu kitur ir vel atidedu kitam kartui pirkimą ax.gif Na,primaliau as cia kazką lotuliukas.gif
Laikykitės,gero savaitgalio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepaliekam, ne... Laukem kada psirodysi, saunuole!
Atsakyti