Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Laba dienelę...

Siaubas, kaip šiandien miegojom, eina sau...

Čia jums idėja...
user posted image

vivilma, kalorijų neskaičiavau, nes ne kaži ką dabar suvalgau...
vakar vaisių - daržoviu diena buvo, tai myzeris tų kalorijų...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 01, 11:11)
Laba dienelę...

Siaubas, kaip šiandien miegojom, eina sau...

Čia jums idėja...
user posted image
vivilma, kalorijų neskaičiavau, nes ne kaži ką dabar suvalgau...
vakar vaisių - daržoviu diena buvo, tai myzeris tų kalorijų...

O tai cia reiskia gerai,ar blogai miegojot?smile.gif)o tu nepastebejai,kad kai ant nakties neprivalgai,geriau miegasi?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsikėlėm po 7 val. pusvalandį prabimbinėjom ir vėl užmigom iki 10:30 val. doh.gif

Net nežinau, aš kažkaip jau nebepamenu kada esu vakare prisivalgius ar persivalgius, šiaip man būna, kad sunkiai sekasi užmigti...
Papildyta:
Artėja Valentino diena... mirksiukas.gif

Gal kokia idėja patiks smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jolla, kiek daug nuotrauku prikelei 4u.gif, kol perziurejau ax.gif . Ir kas buvo nakti? Vaikai ar kaimynai neleido miegot?
As tai vat iskepiau keksiuka su sokoladu ir bananais, bet ragaut tai negaliu. Teks laukt seimynos, kad ivertintu ax.gif Nors atrodo labai graziai smile.gif
Vivilma, pritariu, kad su tusciu skrandziu miegasi geriau, o ir rytas ne toks sunkus buna smile.gif
Kaip jusu visu savijauta ? Ar nebadaujat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 02 01, 16:28)
Labukas  4u.gif
Jolla, kiek daug nuotrauku prikelei  4u.gif, kol perziurejau  ax.gif . Ir kas buvo nakti? Vaikai ar kaimynai neleido miegot?
As tai vat iskepiau keksiuka su sokoladu ir bananais, bet ragaut tai negaliu. Teks laukt seimynos, kad ivertintu  ax.gif Nors atrodo labai graziai  smile.gif
Vivilma, pritariu, kad su tusciu skrandziu miegasi geriau, o ir rytas ne toks sunkus buna  smile.gif
Kaip jusu visu savijauta ? Ar nebadaujat? g.gif

Kada gi cia badausi:))ner kada:))va,baigineju darba,ir i drauges gimtadieni sausiu:)nu,sake nieko nedarys,tik tortas bus:)))nu,man galetu ir nebuti:))reiks arbatos pagert su kokiu vaisiumi mirksiukas.gif gerai,kad vairuoju,tai ne sampo nereiks gert thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms,kas naujo mergaiciukes?kaip savaitgaliai praejo?man kazko vel stovi svoris sad.gif tai siandiena zadu stresiuko jam duot,po pietu nebeduosiu jam valgyt,tik gert..nes jau nervina doh.gif
Atsakyti
Labas,mergaiciukės,o as nuo penktadienio sergu,pirmos 3 dienos tokios sunkios buvo,snd
lyg ir lengviau,bet nejuokausiu,reik išsigulėt nes kai paklausai zinių laidą tai baisu blink.gif ,krenta moterytės nuo komplikacijų.
Dar supratau,kad ir vyriskis mano kai nori gali maistu pasirūpint, biggrin.gif ir man sugebėjo neblogą buljoniuką isvirt.Pamatė,kad iseities nėra tongue.gif ir neprazuvo,o as visad maniau,kad be manęs tai jau niekaip doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Vivilma, tai sakai duosi organizmui pabut be maisto 4u.gif , tik nepersistenk mirksiukas.gif . O siaip tai gal ir reiktu, gal susiprotes, kad reikia svorio numest lotuliukas.gif
Burbuline,
tai kas cia tau dabar? Gripas? g.gif Laikykis tik 4u.gif . O vyrai gali, kai kitos iseities nera ir sriuba isvirt ir grindis isplaut, taip kad nieko cia tokio. Kaip sakoma ir ligoje ir sveikatoje ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Turejau sveciu kelias dieneles tai nebuvo ne kaip jums brukstelti...

As laikausi puikiai, visi esam sveiki tuo ir dziaugiuosi...

Svoris ir man stovi vietoje... Jau nervinuosi del to... Nu niekaip negaliu islipti is 84kg doh.gif
Ka daryti?

Vilaguona, kaip mano firminis keksiukas? rolleyes.gif

As per tasdienas ji vel kepiau savo sveteliams, man jis thumbup.gif
Dar nesenai atradau nuostabu obuoliu pyrago recepta, kuriam nereikia labai daug produktu... Gavosi nerealus, vaisinau seima ir ledu prie ju pridejau... cool.gif

Vivilma, lauksim naujienu ar pajudesjo tau svoriukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 06, 00:20)
Sveikutes 4u.gif

Turejau sveciu kelias dieneles tai nebuvo ne kaip jums brukstelti...

As laikausi puikiai, visi esam sveiki tuo ir dziaugiuosi...

Svoris ir man stovi vietoje... Jau nervinuosi del to... Nu niekaip negaliu islipti is 84kg doh.gif
Ka daryti?

Vilaguona, kaip mano firminis keksiukas? rolleyes.gif

As per tasdienas ji vel kepiau savo sveteliams, man jis  thumbup.gif
Dar nesenai atradau nuostabu obuoliu pyrago recepta, kuriam nereikia labai daug produktu... Gavosi nerealus, vaisinau seima ir ledu prie ju pridejau... cool.gif

Vivilma, lauksim naujienu ar pajudesjo tau svoriukas  mirksiukas.gif

Sveikos visos..Joll,isivaizduoju tavo savijauta..ir as galvojau,kad esu uzkeikta ant to svorio..tai 83,tai vel 84..galvojau,pasiusiu doh.gif
Ir tikrai supratau,kad prie mano judejimo,amziaus,reikia dar maziau valgyti..tiesiog viskas vyksta jau daug leciau...taigi,jau antra diena sveriu 82,6 ax.gif pasirodo,per daug valgiau:)arba jau pripratau prie tokio kiekio maisto,ir vel pradejo organizmas snausti:))pradejau gerti daugiau vandens..uzsibreziau,kad per diena butinai isgersiu bambali vandens...ir geriu:)o vakarienes nebevalgau..sunku ziauriai,bet dar labiau noriu tuos lasinius numesti..priprasiu,manau..ir dar supratau viena dalyka,jei nesijauciu alkana,ir nekrenta svoris..taigi,draugaukime su alkiu drinks_cheers.gif sekmes merginos:)pavasaris ant nosies thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės...

Burbuline, sveikatos tau dideliausios 4u.gif kaip jautiesi?

Vivilma, kaip aš džiaugiuosi, kad pajudėjai su svoriu... thumbup.gif

Aš irgi pagaliau išlipau iš 84 kg, šįryt jau 83,7kg, nuo 12.17d. su 84,9kg iki šio ryto vargau, kol išlipau i 83... eina sau...

Alina, kū kūūūū, kur dingai? kaip tau sekasi?
Atsakyti
Nu matai,Joll,kaip gerai,judam po biski:))aha,kazko daug stebinciu,ir dingusiu:))
Papildyta:
parasyk Joll to obuoliu pyrago receptuka?genda obuoliai:)
Atsakyti