Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

Turi sodą?
Aš mastau iš kur obuolių gaut kepiniams, kad pirkt nereiktų biggrin.gif

Štai receptukas mirksiukas.gif

Obuolių pyragas
Reikia:
3 didelių kiaušinių
10 v.š. cukraus
1 v.š. vanilinio cukraus
1 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 v.š. sviesto
5 obuolių
1 v.š. cinamono
1 v.š. miltų

Gaminam:
1. Nulupame ir supjaustome obuolius, sumaišome juos su cinamonu ir 1 v.š. miltų.
2. Įkaitiname orkaitę iki 180C. Kepimo formą ištepame sviestu.
3. Kiaušinių trynius atskirame nupo baltymų. Į trynius dedame 5 v.š. cukraus, vanilę ir plakame apie 4 minutes, tada sudedame miltus, kepimo miltelius bei tirpintą sviestą. Gerai išmaišome.
4. Kiaušinio baltymus plakame iki putų apie 5 minutes, tada sudedame likusius 5 v.š. cukraus ir dar plakame apie 3 minutes. Įmaišome baltymus į pyrago tešlą.
5. Puse tešlos supilame į kepimo formą, sudedame visus obuolius, tada ant viršaus supilame likusią tešlą.
6. Kepame orkaitėje apie 35-40 min. Valgyti šiltą su ledais arba be. Skanaus! smile.gif

user posted image

Kepiau pagal šį receptą ir daugiau niekada nekepsiu pagal jokį kitokį, nes jis nerealus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 06 vasario 2013 - 13:02
Aciu uz recepta.Turiu prie namu keleta obelu.Pabandysiu kept:)
Atsakyti
Sveikutes,
Jolla, kepiau pagal tavo receptuka keksiuka thumbup.gif , ir sunus ir vyra valge net ausys linko smile.gif , o as tai tik paziurejau ax.gif .
Matau jusu svoriai nestovi vietoj, o tai jau gerai thumbup.gif
Sveriausi ir as savaitgali nu bet nieko nesupratau. Namie dvejos savrstykles ir mechanines rodo 55kg., o elektronines 57... Nu ir suprask kaip nori... doh.gif
Kokiom jus svarstyklem sveriates?
O kur kitos merginos ? A-uuuuu smile.gif
Atsakyti
As tai elektroninem..juk su mechaninem tikrai gramu nepamatysi:)
Atsakyti
Vilaguona, sakiau, kad čia mano firminis receptukas biggrin.gif gi "š" neduosiu smile.gif
Sveriuosi aš elektroninėmis, nes mechaninės mano nuomone nelabai taip tiksliai parodo, kaip elektroninės...

user posted image
Labai tiks po mankštos mirksiukas.gif

Špinatuose gausu kalcio, magnio, fosforo, kalio, geležies, cinko, mangano, seleno. Špinatuose gausu baltymų, angliavandenių, riebalų, krakmolo bei organinių rūgščių. Špinatai yra ypač turtingi vitaminų. Juose gausu tokių vitaminų kaip PP, A, B ir C.

Kam naudingi?

Visos naudingosios medžiagos, esančios špinatuose, ypač teigiamai veikia mūsų organizmą. Visų pirma, reikėtų paminėti virškinamąjį traktą. Reguliariai valgant špinatus, organizme reguliuojamas cukraus kiekis. Taip pat špinatai stiprina imuninę sistemą. Špinatai naudingi tiems, kurių regėjimas sutrikęs. Taip pat, vyrukai, sukluskite, špinatai didina potenciją. Špinatai gelbsti nuo moterų siaubo – celiulito, taip pat valo odą ir plaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 06 vasario 2013 - 17:12
Kepu žuvies kotletus...
Susiradau tokį nerealų receptą, tokie skanūs gaunasi...
Tiesa, dabar bus antras kartas gyvenime kai juos kepu...pirmas buvo prieš savaitę...
Receptą šiek tiek pagal save pakoregavau, nes vietoj grietinėlės dedu grietinę... žuvies nesveriu, tiesiog išsiimu gabalą faršo ir viskas... paskui ko trūksta įdedu ir viskas...
noriu su jumis tuo receptu pasidalinti...
ŠTAI wink.gif

Kuom keistumėte džiūvėselius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 06, 10:17)

Alina, kū kūūūū, kur dingai? kaip tau sekasi?

As cia blush2.gif tiesiog paskendusi darbe esu doh.gif namo griztu velai ir nera kada jau ir beparasyti, nakti paskaitau kas vyksta cia ir viskas blush2.gif svoris juda po truputi, mazeju blush2.gif savaitgali vel buvau islekus pasisokti blush2.gif labai jau man patiko lotuliukas.gif sokiai man i nauda tai pastebejau jau tikrai bigsmile.gif kaip jums merginos? ax.gif
Atsakyti
sveikos. Gal zinotekokiu receptu salotu ar uztepeliu su avokadais?
Atsakyti
QUOTE(vidmante222 @ 2013 02 06, 21:26)
sveikos. Gal zinotekokiu receptu salotu ar uztepeliu  su avokadais?

Aš asmeniškai dar nieko nesu gaminusi su avokadu, bet internete pilną visokių receptų, reiktų tik atsirinkti pagal save ir kaloringumą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 06, 17:48)
Kepu žuvies kotletus...
Susiradau tokį nerealų receptą, tokie skanūs gaunasi...
Tiesa, dabar bus antras kartas gyvenime kai juos kepu...pirmas buvo prieš savaitę...
Receptą šiek tiek pagal save pakoregavau, nes vietoj grietinėlės dedu grietinę... žuvies nesveriu, tiesiog išsiimu gabalą faršo ir viskas... paskui ko trūksta įdedu ir viskas...
noriu su jumis tuo receptu pasidalinti...
ŠTAI wink.gif

Kuom keistumėte džiūvėselius? rolleyes.gif

Sveika
As vietoj dziuveseliu visada dedu aviziniu dribsniu:)pabandyk,gal ir tau patiks..as net is vienu aviziniu dribsniu kepu kotletukus-blynelius:))man skanu..jauciu,skanus gavosi kotletukai,o koki farsa emei,kokios zuvies?
Papildyta:
QUOTE(vidmante222 @ 2013 02 06, 20:26)
sveikos. Gal zinotekokiu receptu salotu ar uztepeliu  su avokadais?

Man tai avokadas tinka prie visko,pamisusi esu del jo:))bet dabar pristabdau..nors jo riebalai daug geresni,negu gyvuliniai,bet vistiek,labai kaloringas jis..o svarbiausia,kad butu isnokes.jei nusiperku kietu,nes buna su akcijom,tai padedu i spintele,ir laukiu rami,kol sunoks,kol paspaudus lieka ispausta duobute..tada skanus,o kai kietas,tai,kaip muilas,nei sukramtyt,nei supjaustyt,tarp dantu sprudineja,ir skonio jokio....man tai net patinka-perpjaunu per ouse,uzbarstau druskytes truputi,ir kabinu su sauksteliu su juoda duona:))o i salotas visas tinka..ir su lasisa,ir su krabu lazdelem,su pomidorais darzoviene,gali sutrint su cesnakiuku,varskes,lasisos rukytos,ir niam..tikrai,paieskok internete,tai tikrai rasi pagal tai,kokius megsti produktus..
Papildyta:
man siandiena -200 thumbup.gif Dziaugiuosi ir del to:))svarbu ne atgal biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas...

Vivilma, aš kepu iš lydekos filė, tik aš ją dar permalu... vakar irgi labai skaniai gavosi...

Man šiandien -100g. thumbup.gif Vis į priekį biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos. smile.gif
Saunuoles jus thumbup.gif . Tikrai.
Avokado ir as nelabai megstu. Nu skonis toks savotiskas ax.gif , o vat zuvies kotletukus ir as kepu kartais pagal panasu recepta tik kepintu svogunu nededu. Siaip visai skanu smile.gif
O as tai nesisversiu siom dienom, nes tos nelemtos dienos prasidejo. Nors vakar vakare grieztai pavalgiau 6 val. vakariene ir daugiau nieko i burna tik vandeni smile.gif .
Atsakyti