Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

4u.gif Su Naujaisiais mergaites.
sypsenele,tu saunuole 4u.gif Matai ka reiskia didelis noras ir tikslo siekimas. Mums visoms negali nepavykti,jei labai norim ir idedam pastangu.
Dvi savaiteles sirgau sunkiai sinusitu,tai buvau iskritus is konteksto. Galva skaudejo, temperatura laikesi,prsdioje net antibiotikai negelbejo,bet dabar viskas gerai 4u.gif
Kaip sakoma VAZIUOJAM TOLIAU biggrin.gif Nauji metai,nauji planai,tikslai ,issukiai. Kas liecia svorio metima. Noriu sverti 59,ir ji islaikyti. Manau tik koja kisa nereguliari mityba,nes kartais is paskaitu,lekiu i darbuka,o grizus velai namo valgis labai nusivelina.
Bet stengiuosi uzkasti mokyklos lgyklelej ir tada nesijauciu tokia alkana. Daug salotu, baltyminio maisto ir dar bandysiu isigyti ta papilda,kur rekomenduoja Sypsenele,nes va ten nuo baltymu prasideda problema....
Laikykimes, grazinkimes,ne uz kalnu vel pavasarelis. Mes visos grazios,stiprios ir motyvuotos thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais kompanijai musu 4u.gif
Rubine,saunuole,kad atsiradai smile.gif ,gal ir kitos pavasarejant atsiras ax.gif
Oi mergaites,kad ji kur galas tas keliones ir sventes doh.gif ,priaugau ir as ,nors nedaug,bet vistiek..dziaugiuosi,kad dovanu gavau abonenta i impulsa,tai nuo rytdienos startuosiu.Lanka suku,su baltyminiu maistu padraugausiu kartais ir manau bus viskas vel pavasarejant gerai .O del to papildo,tai super,visiskai su tuo reikalu neturiu problemu ir kitoms rekomenduoju,bet ji reik pavartot pastoviai...
Pasidalinkim dazniau pasiekimais ,tai tada motyvacija stipresne ,bent jau man tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su Naujais ir 3 karaliais!
Ir as jau cia. ax.gif Malonu, kad vel jungiames biggrin.gif
Rubine, dziugu, kad sveiskti po sinusito, praeitais metais 2 menesius atsikankinau su juo, tai labai zinau kas per velnias jis yra. Kai tiek daug darbu ir mokslu labai sunku sveikai maitintis, arba pusbadziu gyveni arba nesveikai maitiniesi.
Sypsenele, smagu ziema paatostogauti siltuose krastuose. Nedaug kilogramu ar net gramu ten per daug turi, greit tu juos nuridensi. Svarbu islaikyti norima svori.
O as buvau 3 kg. palengvejus pries sventes dabar plius 1 kg. Bet jau labai stengiuosi, tuos 10 kg iki vasaros numesti.
Atsakyti
Na va kaip smagu,kad renkasi musu sena kompanija,Gerai,-cia tau 4u.gif
Siandiena startavau impulse,treniruokliu sale ,baseinas,pirtis ,namuose dar lanka pakankinau smile.gif ,savijauta superine thumbup.gif .Vat su maistu kazkaip reikia irgi susiimt.Visoms sekmes.
Gal vel prisidavima darom kuria diena? kaip manot? g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, reikia as manau to prisidavimo,nes as vis nuvairuoju su maistu ne i ta puse,po svenciu niekaip negaliu isivaziuot,net geda blush2.gif
Sypsenele,skelbk diena,tik gal kita savaitele,nes reik per sia pasitempti.
Dabar namu darbu gavau sukurti pavadinima savo grozio salonui,taip niekas i galva nelenda,atrodo ka sugalvoju,visi jau uzimti. Gal turit ideju,kas graziai skambetu,koks pavadinimas jus uzkabintu einant gatve,pamacius reklama...
Tiesa,isigijau Dukano knyga,kuri neperseniausiai pasirode knygu klube,tai niekaip neprisiruosiu ja normaliai perskaityti,nebesutelpu i dienos valandas doh.gif
Siandien modelius vakare ruosiau studijoje su naujos kolekcijos spalvomis, isejo visos svytincios. Na myliu uz tai savo darba,kai matai grazias ir laimingas moteris,juk kiekvienos musu sirdyje igimta meile groziui,o jei nemylesime saves,tai greitai pasidarysim senos bambekles,niekam nereikalingos biggrin.gif
Taigi reikia myleti visapusiskai ir is vidaus ir is isores,ziureti ka valgom,kaip gyvenam,kokia musu nuotaika, ir kuo daugiau pozityvo. thumbup.gif
Atsakyti
sveiki!!!!!!
ir as cia!!!as uz prisidavimo diena!!
sventes pats didziasias siaubas..sian pirma normali diena, kai susigriebiau:) ir beje, yra tikslas-vestuves balandzio 4d.tik si karta-ne mano:))
siulau, prisidavimo diena treciadieniais, jei per daug nevadovauju ir visi sutinka? 4u.gif
Atsakyti
Labuka,-Ananlee 4u.gif ,nu kaip faina susitikt vel thumbup.gif vel kompanija kartu ,tai ka merginos STARTUOJAM iki pavasario biggrin.gif
Man treciadienis tinka .
Rubine ,tu saunuole,matau sukiesi kaip bitute ,o svarbiausia ,-sukiesi ten,kur dusiai miela,manau moteriai pacia svarbiausia,o del pavadinimo reikia pagalvoti.
Adanlee,- kai motyva turi,-tai jau puse darbo,-is patirties sakau smile.gif
Gerai,-o kaip tu,ar jau dirbi?
Atsakyti
labos!!!
as jau pradedu nuo sian prisiduot:) kad pagaut tempa ir iprast prie rezimo:)
tai vat, sian 66.1kg.
tikslas iki vasario pirmos, kad butu 63kg.
startuoju su sportu-kas antra diena, savaitgaliais-kiekviena.
skaiciuoju kcal, tikslas-suktis ties 1500kcal per diena ir visiskai atsisakau alkoholiniu gerimu.
beje, nusipirkau taures, jei pamenat,ejau pas masaziste pries vestuves, tai labai patiko ir rezultatai akivaizdus.tai galvoju, sutaupysiu ir pati darysiuos. mano silpnoji vieta-slaunu vidine puse ir sonai, tai lengvai pasiekiu.planuoju darytis 2 kartus i savaite.tai kol kas tiek is manes:)
sekmes visoms!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 09 sausio 2013 - 10:20
Labutės, merginos 4u.gif
Grįžtu į sveikos gyvensenos kelią lotuliukas.gif Kadangi dirbu dar vis puse etato, tai didelių pasikeitimų nėra. Bet prieš šventes taip gerai buvai jau sustygavus maitinimą, kad jaučiausi thumbup.gif . Bet per šventes viskas išsibalansavo, nepersivalgiau, bet visokių nesąmonių privalgiau ir dar šampano kiek išgerta. doh.gif Tai va visą savitę vėl labai stengiuosi įlipti į tas savo gerąsias vėžes.
Ir dar džiaugiuosi, kad neviena, toks palaikymas drinks_cheers.gif Šaunuolės visos.
Rubine, labai sveikinu su įkurtuvėmis. Ar jau gimė koks salono pavadinimas? Gal koks iš graikų mitologijos? Šiaip tau gana sunku išrinkti, kad nebūtų banalus, bet ir neprastas. Nors aš labiau atkreipiu dėmesį ne į pavadinimą, o į salono išvaizdą, pradedant nuo durų ir kaip pačiam viduj. Visą laiką norisi tvarkos ir daug jaukumo. Ech, gaila, kad tu ne Vilniuje, atlėktume pasigražinti. Nors manau, kad tokiai veikliai salono šeimininkei tai visur darbo ir tuo pačiu pinigėlių bus.
Šypsenėle, kokį Impulsą lankai? Gal kokias nuolaidas dabar jie duoda? Šaunuolė, kad pradėjai sportuoti smarkiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Adanlee, tai labai spartietė. Per 3 savaites 3 kg. tai jau nemažai. Čia man taip atrodo. O nuo taurių tikriausiai oda stangrėja, gal kiek apimtys sumažėja. Kaži pilvą su jomis galima masažuoti g.gif Ai dar neblogai būtų rankų vidinę pusę. Kaip jūs pvz. rankas mankštinate, svarelius kilnojate?
Sėkmės visoms, kitą savaitę prisiduosiu ( nu bet ir žodis biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerai: 10 sausio 2013 - 12:23
Sveikutes 4u.gif
Tikrai smagu,kad kazkaip susibiciuliavom, viena kita palaikom,ir susibegom antram sezonui biggrin.gif
As startavau su mityba nuo sausio 3d.- 61.400
Nuo sios savaites pradejau sportuot (Asanaviciutes g.impulse) 3k.i savaite.Pabandziau dviraciu treniruote su treneriu,- vajaatus doh.gif ,net neisivaizdavau,kad taip galima,vaziavom,kojas kelem ant vairo,ant sedynes,darem ivairius tempimus,veliau saleje darem pilvo presui pratimus,visur buvo treneris.Po sios treniruotes galvojau ,kad kita diena is lovos nepasikelsiu smile.gif ,bet nieko gyva,tik uzpakaliuka skauda nuo dvir.sedynes.Kai pradejau sportuot ir ziuret mityba ,labai tvarkingai pradejo kristi svoris,po pirmos treniruotes net 1.200 nutirpo,po antros 700 smile.gif
Taip gyvendama nuridenau nuo saves 2kg 700 thumbup.gif ,dar nutirpint apie 1,5-2kg ir vel as savo normoj smile.gif
Nu tikrai Gerai sako,aisku juokauju susibegtumem pas Rubine ,grazintimemes ir pliurptumem smile.gif
Adanlee,ot saunuole,kad tu moki su tom kolorijom susitvarkyti,man taip neiseina ,sportuoji,taures,- o motyvas dar smile.gif ,tiesa,minejot apie alkoholi,-pritariu,- nu nors taure vyno ir atsirisa mano vadeles..
Gerai,kai lanka namuose suku,-tai i rankas mineralinio vand.2 buteliukus paimu ir taip truputi mankstinuosi,tu teisi ,reik kazkaip vidine ranku puse patvarkyti smile.gif
Rubine,- jauciu uzsiemus juodai,visokiu rupesciu pilna..Ar perskaitei Dukano knyga? ar liet.kalba? sekmes visoms musu tiesiojoj biggrin.gif
Atsakyti
labos!!!
Gerai-as, kai susigriebiu, lb viskas greit vyks, tik gaila, kai paleidziu vadeles, tas pats vyksta i priesinga puse blush2.gif
del tauriu ir pilvuko, tai galima, bet patartina ne per menesines, kadangi suaktyvina kraujotaka. ir del vidines ranku puses, tai irgi galima.tuo labiau db ziena, kai issirengti nereikia, nes melyniu gali likti biggrin.gif o su taurem tai masazuojuos taip: ispradziu uzdedu ir palaikau apie 3 min.tada pakeiciu vietom, pajudinu ir taip apie 10 min. po to pradedu masazuoti-kiekviena taure slifuoju oda, kol ji atlimpa.
smile.gif Šypsenėlė (:-o del vyno, tai irgi problema, taip vakare kartais noris, ypac savaitgaliais.bet jau taip tos vadeles atsirisa su uzkadziais, kad visas triusas nueina veltui..
Atsakyti
4u.gif Sveikutes merginukes, vel susirgusi buvau,4dienas su temperatura lovoje pragulejau. Kazkokia istizusi pasidariau,vis sugriuna mano visi planai. Dukano dar neskaiciau,tas dienas kai sirgau,taip galva skaudejo,kad net pakelti ja buvo sunku. Ryt jau leksiu i studija dirbti. Kazkokia issibalansavusi jauciuosi,vis dar kosau. Treciadieni atvaziuosiu i Vilniu i mokymus,bet labai trumpam,tik i seminara nuo 16val,ir atgal. Bet vasario men,kai vyks "Studiju dienos", dalyvausiu parodoje visas tris dienas,atvaziuosiu su kirpejom is mokyklos,tik as veidukus dazysiu,norincios pasigrazinti nemokamai,mielai prasau biggrin.gif Padarysiu makijaza,kokio pageidausit,o jau dazant galesim ir mityba aptart biggrin.gif prat
Zodziu Sypsenele,tu jau mane maciusi,pazysti,rink chebra ir atlekit mane aplankyt 4u.gif
Oi mergiukes,ne taip supratot,as studijuoju kosmetologija,tai man praktiniam darbui reikejo reklamos su grozio salono pavadinimu,o siuo metu as su drauge dirbu vienose patalpose,turim savo grozio studija mazyte,kur ir priimam klijentukes biggrin.gif
Kadangi sirgau,daug nejudejau,tai mano svoris pakilo ir stovi ties 64kg.riba doh.gif
Bet jau ryt gryztu i normalu gyvenima be lovos rezimo,tai pasitempsiu,pazadu, pavasri busim lieknos,grakscios kaip stirneles.
Treciadienis - prisidavimas. Ir vel dalinames receptukais sveikos mitybos,gerkim daug skysciu.
Tiesa del tauriu,kadangi studijuojant kosmetologija,mokausi ir masazo,anatomijos ir pan.tai su taurem patariu neliesti vidiniu slaunu pusiu,jos tvirtinamos fiziniais pratimais. Ten teka limfa,jautrios kraujagysles, galite sukelti sunkius ir nepataisomus pazeidimus audiniuose. Taip pat atidziai reikia ir svelniai masazuoti pakinklius ir pilva, o ypac apacia,kur issideste moteriski organiukai.
Zodziu mergaites atsargiai su tais masazais,galite sau pakenkti,reikia zinoti limfos tekejimo krypti ir audiniu issidestymo kryptis,bei nervinius taskus.
Atsakyti