Sveikutes merginukes, vel susirgusi buvau,4dienas su temperatura lovoje pragulejau. Kazkokia istizusi pasidariau,vis sugriuna mano visi planai. Dukano dar neskaiciau,tas dienas kai sirgau,taip galva skaudejo,kad net pakelti ja buvo sunku. Ryt jau leksiu i studija dirbti. Kazkokia issibalansavusi jauciuosi,vis dar kosau. Treciadieni atvaziuosiu i Vilniu i mokymus,bet labai trumpam,tik i seminara nuo 16val,ir atgal. Bet vasario men,kai vyks "Studiju dienos", dalyvausiu parodoje visas tris dienas,atvaziuosiu su kirpejom is mokyklos,tik as veidukus dazysiu,norincios pasigrazinti nemokamai,mielai prasau

Padarysiu makijaza,kokio pageidausit,o jau dazant galesim ir mityba aptart

prat
Zodziu Sypsenele,tu jau mane maciusi,pazysti,rink chebra ir atlekit mane aplankyt
Oi mergiukes,ne taip supratot,as studijuoju kosmetologija,tai man praktiniam darbui reikejo reklamos su grozio salono pavadinimu,o siuo metu as su drauge dirbu vienose patalpose,turim savo grozio studija mazyte,kur ir priimam klijentukes
Kadangi sirgau,daug nejudejau,tai mano svoris pakilo ir stovi ties 64kg.riba

Bet jau ryt gryztu i normalu gyvenima be lovos rezimo,tai pasitempsiu,pazadu, pavasri busim lieknos,grakscios kaip stirneles.
Treciadienis - prisidavimas. Ir vel dalinames receptukais sveikos mitybos,gerkim daug skysciu.
Tiesa del tauriu,kadangi studijuojant kosmetologija,mokausi ir masazo,anatomijos ir pan.tai su taurem patariu neliesti vidiniu slaunu pusiu,jos tvirtinamos fiziniais pratimais. Ten teka limfa,jautrios kraujagysles, galite sukelti sunkius ir nepataisomus pazeidimus audiniuose. Taip pat atidziai reikia ir svelniai masazuoti pakinklius ir pilva, o ypac apacia,kur issideste moteriski organiukai.
Zodziu mergaites atsargiai su tais masazais,galite sau pakenkti,reikia zinoti limfos tekejimo krypti ir audiniu issidestymo kryptis,bei nervinius taskus.