Sveikos (tikiuosi, kad sveikos) merginos
Ir man nekas, svoris vietoj. Negaliu maziau valgyti, man ziemos visai nepatinka.

Kai salta negaliu maziau valgyti, griztu is darbo susalus ir turiu karsta maista valgyti,nes tiesiog bunu visa sustirus. Kol sanariai atsyla jau kitos dienos rytas.
Sypsenele, ir as noreciau su dviraciais pasportuoti. Bet Fabijoniskese Impulse nera, pora metu o gal ir tris po pusmeti pasportuodavau, bet nusibosdavo man ir kalanetika, ir pilatesas ir kiti pastrikaliojimai. I treniruokliu sale kazkaip neidavau. Pernai ziema lankiau FitCurves kluba, kuris pavasari uzsidare, tai ten man patiko ir pratimukai ir treniruokliai, toks jaukus moteriskas klubas. Rytais lankiau tai ir zmoniu mazai buvo. O kur dabar eiti

, nezinau.
adanlee va tai saunuole, stropuole prisiduoda kaip zadejus.
Rubine, gal jau sveika duzgia kaip bitute vasara. Studijos tai tik pradzia, tuoj turesi ir savo studija.Kur vyks tos grozio dienos, cia tikriau ne Pelene dar.
Receptais negaliu pasidalinti, nes gaminu visiems trims savo vyrams. Stengiuos neriebiai, bet visgi vyriskai. Pati vakarienei irgi kefyra geriu. Man patinka Gefilus kefyras, ji Prizmoje perku. Net vaikus pripratinau vakarais po stikline kefyro isgerti. Vakarienei pries 6 greipfrutuka (
ta pamelo) suvalgius, ryte atsikeliu patinus. Va si savaite su lieknejimu man sunkiai. Kaip sako Rubine - daugiau pozityvo.