Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Labuka smile.gif
Rubine,-tau reik sustipreti po ligu,pagerk kokiu vitaminu,arba kaip as sia ziema,vis biciu duoneles ryte pries valgi sukramsnoju(10 vnt duoneles -10 dienu)tfu tfu,-issilaikau,nes pati zinai,mano darbe pirmiausia galima kokia bacila pasigaut.Minejai .kad vasario men. bus ''studiju dienos"gal gali konkreciau...jei ka tai i a.z.gali,-na butu idomu tikrai su merginom atvaziuot,- kaip merginos jums tokia ideja? smile.gif
As nusizengiau si savaitgali,-buvau gimtadieni ,taip kad visko ragavau blush2.gif
Pasidalinkit receptukais ar idejom,o gal koki visuotini kefyro vakara paskelbiam hihihi.gif ,siulau ne tik prisidavima daryt,bet ir dar kazka prigalvot...gal kokiu ideju turit siuo klausimu smile.gif
Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
labas!labas!labas!
ziuriu, as sian viena cia prisiduodu:) niekuo nudziugint negaliu..as stoviu vietoj 66.1kg. bet cia tik mano kalte, sportuot, sportuoju, bet vat su tuo maistu reik man griezciau..po tu svenciu skrandis issitampe ir valgyt zveriskai noris unsure.gif verysad.gif verysad.gif
smile.gif Šypsenėlė (:-as uz kokia nors iskrovos diena.gal skrandis susitrauktu ir pajudetu svoris..tik vat apie tas iskrovas nelabai ismanau..girdejau, kad pvz tik greipfruktus valgyt, nes ju virskinimui iseikvojama daugiau energijos negu jie patys verti.ir dar mano pastebejimas, man nuo ju labai gerai issivalo zarnynas:)gal kas ka mandresnio gali pasiulyt??? ax.gif ir as siulyciau pirmadieni iskrovai, kaip tik po savaitgalio, neturetu lb sunku buti:)
p.s.ir del susitikimo ir grazinimosi,as uz 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
As stoviu vietoj smile.gif ,kai pradejau sportuot ispradziu krito,o veliau sustojo,manau cia normalu, gali svoris ir padidet nuo raumenu mases,bet linijos keiciasi smile.gif ,dziaugiuosi,kad atradau tas dviraciu treniruotes su pilvo preso pratimais, na tikrai visa valanda po prakaitu smile.gif .Ketvirtadieniais pas mane relakso diena, einu i baseina ir pirteles, siandien kaip tik as po relakso, dar prikalbinau drauge,tai prisipliurpem ir prisirelaksavom smile.gif
Kas liecia iskrovos dienas, ziema sunku jas daryti ,nes norisi silto maisto,tada jautiesi labai nuskriausta, bent jau as smile.gif .Atradau norfoj 1proc.kefyra, tai vakare geriu jo vakarienei,- manau baltymai,be to liesa smile.gif ir su viduriais viskas ok smile.gif
Laukiam daugiau prisidavimu ,pasiulymu, gal koki skanu recepteli imesit..
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos (tikiuosi, kad sveikos) merginos 4u.gif
Ir man nekas, svoris vietoj. Negaliu maziau valgyti, man ziemos visai nepatinka. schmoll.gif Kai salta negaliu maziau valgyti, griztu is darbo susalus ir turiu karsta maista valgyti,nes tiesiog bunu visa sustirus. Kol sanariai atsyla jau kitos dienos rytas.
Sypsenele, ir as noreciau su dviraciais pasportuoti. Bet Fabijoniskese Impulse nera, pora metu o gal ir tris po pusmeti pasportuodavau, bet nusibosdavo man ir kalanetika, ir pilatesas ir kiti pastrikaliojimai. I treniruokliu sale kazkaip neidavau. Pernai ziema lankiau FitCurves kluba, kuris pavasari uzsidare, tai ten man patiko ir pratimukai ir treniruokliai, toks jaukus moteriskas klubas. Rytais lankiau tai ir zmoniu mazai buvo. O kur dabar eiti g.gif , nezinau.
adanlee va tai saunuole, stropuole prisiduoda kaip zadejus.
Rubine, gal jau sveika duzgia kaip bitute vasara. Studijos tai tik pradzia, tuoj turesi ir savo studija.Kur vyks tos grozio dienos, cia tikriau ne Pelene dar.
Receptais negaliu pasidalinti, nes gaminu visiems trims savo vyrams. Stengiuos neriebiai, bet visgi vyriskai. Pati vakarienei irgi kefyra geriu. Man patinka Gefilus kefyras, ji Prizmoje perku. Net vaikus pripratinau vakarais po stikline kefyro isgerti. Vakarienei pries 6 greipfrutuka (ta pamelo) suvalgius, ryte atsikeliu patinus. Va si savaite su lieknejimu man sunkiai. Kaip sako Rubine - daugiau pozityvo. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nezinau ar vis dar trecadieniais mes prisiduodam, bet lyg kitaip irgi nenutarem. Tai registruoju savo puses kg minusa. Mazai, bet n0rs ne pliusas. O dar nuo pirmadienio toooks gripas uzpuole, kad guliu namuose puslitrini puodeli arbatos apsikabinusi. Kaip jums mergaiciukes sekasi?
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Pas mane mano dieneles,tai net ir nesisveriau smile.gif nu pries tas dienas tooks apetitas doh.gif net pykstu pati ant saves..
Gerai,- saunuole,puse kg thumbup.gif ,uzsidirbai 4u.gif ,sveik greiciau,gerk arbatas,jei reik ir vaistu ir ilsekis, svarbiausia issiguleti reikia..as pries 2metus sirgau gripu, gulejau vos gyva 4 d.,poto jau pradejo geret..taip kad sveikatos ir stiprybes tau!
O kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
smile.gif labas:)
as su dziugiom naujienom, numeciau 0,8kg, db esu 65.3.
sioks toks pasiekimas, bet apetitas zveriskas, manau, cia viskas del oru.
irgi atradau Gerai, pasiulyta kefyra, tai pusiau iskrova dariau, tris dienas.ta svoris pajudejo:)
sveikit, mergaiciukes!visoms sekmes!
Atsakyti
Labutes 4u.gif , taigi treciadienis. Laikas apsireiksti sitoj temutej. As po truputi galinejuosi su savo lasinukais. Vel apie puse kg. numeciau, gal truputi daugiau. Jau pasiekiau savo prieskaledini svori (dar tik dabar, bet visgi).Dabar turiu dar viena lieknejimo drauge - mama, tai jau niekaip negaliu atleisti vadziu, bus man geda cool.gif . Kaip jus laikotes? Ar sveikos? Kaip nuotaikos? Kaip sekasi sportuoti?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na ir saunuoles,kaip dziaugiuosi uz jus :)bendrai numetet apie 1.300 kg thumbup.gif
O jei dar ir su kazkuo is namiskiu kartu,-tai isvis super!
O as mergaites net ant svarstykliu nelipu,ne tas galvoj blush2.gif visokiu rupesciu,truputeli streso,begimas,lekimas..dar sugalvojau spirale isidet..labai tikiuosi,kad nuo jos nepriaugsiu..tiesiog jei viena diena leidziu sau daugiau,tai kita prisilaikau.Sporta irgi apleidau,ner kada.Kai nurims viskas vel kibsiu i si reikala ax.gif tiesiog dabar jei dar apie maista galvociau,tai isvis nupusciau biggrin.gif
Visoms sekmes musu tiesiojoj :)treciadieni susitiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas.
o as vel padidejau 65.7kg, bet gal cia del to, kad susirgau menesinem:)
siaip sportuoju, tai apie 5 kartus per savaite, bet kazko nurios nuotaikos apniuko, tai net nznau..
Atsakyti
Labuka,nusiramink, per mm aisku svoris padideja..,pas mane anksciau budavo plius 700,o dabar dar daugiau doh.gif ir aisku apetitas padideja ziauriai..bet neskriausk saves ziauriai,kai uz lango dar sitoks oras..pavalgyk trupuciuka ko nors silto ir liesesnio ir kas tau zinoma skanu ir pageres nuotaika mirksiukas.gif

Atsakyti
aciu uz palaikyma:)) 4u.gif
Atsakyti