Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Labutis, mergaites, 4u.gif nesulaukiau treciadienio ir rasau. Paskaitinejau, kad visai neblogai laikotes.
Adanlee, tikrai nepergyvenk.Pries ir per menesines visa laika daugiau sveri. Jeigu organizmas linkes kaupti skyscius tai ir 2 kg. gali daugiau rodyti. Pvz. kaip as ir kas mane labai nervuoja.
Sypsenele, o tai sutapimas menesio gale as irgi spirale desiu, siandien jau pirkau. Turejau Mirena 6 metus. Tai tikrai nepasakyciau, kad nuo jos svoris auga. Gal pora kg. uzdejau,bet as turiu polinki lasiniams, tai gal pavalgiau daugiau. Siaip tiko ir viskas buvo o.k.
Beje, vel puse kg. palikau. ax.gif Tai apsipatenkinus labai. Perzengiau i kita desimti (i kokia geriau ir nerasysiu, nes cia tokiu nera) cool.gif
Atsakyti
Labuka, nu ir as nesulaukiau smile.gif
Gerai,- birthday.gif, nu saunuole tu,eina sau, pas tave kazkoks pakylejimas emocinis ir visakoks ir paziurek sekasi tau, nes stengiesi biggrin.gif ,tikrai dziaugiuosi uz tave 4u.gif Siandien buvau pasitikrinti po 2 sav.idejimo spirales,kad ji kur galas..siaip viskas ok, tik mane perspejo,kad pradzioj gali atsirasti funkcines cysteles( na neblogosios)ir blyn pas mane atsirado doh.gif ,aisku nuramino, sake stebeti,turetu dingti,susinervinau g.gif ,na bet laaabai tikiuosi kad dings.
O as sergu kaip turi but,geriu antibiotikus del dantu, sloga,herpis ir t.t.,dukra isprase pyrageliu iskept,tai dabar ji obuolius lupa smile.gif ,tai kad as griesiju,nesisveriu ir su snargliais biggrin.gif ,zodziu atsipalaidavau,pabarkit mane blush2.gif islipsiu is ligu ir arteja mano atskaitine data,-vasario 14,na jau nuo sios datos kiekviena pavasari kiek save prisimenu susiemu..
O jus kaip,- mazinat porcijas ,ar lisiau ,ar dar kaip?Adanlee tai kolorijas skaiciuoja,man taip neiseina..Gerai,- kaip tu ten tirpdai? kokiu budu? biggrin.gif
Sekmes ir iki susirasymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi Šypsenėle, kaip man pažįstama tavo būsena. console.gif Visai nereikia tavęs barti, va tau 4u.gif Pailsėk, išsigydyk susikaupsi ir vėl sustos viskas į savo vėžes. Nu, kad ir nuo vasario 14 d. Visais savaitgaliais kepu po 2 pyragus obuolinį ir dar kokį kitą. Bet suvalgau po labai mažą gabalėlį ir stengiuos net nežiūrėti į tą pusę. Man sunkiausia pati pradžia, maždaug savaitė, kol mažinu porcijas ir bandau save nugalėti. O kai įsivažiuoju tai jau kentėtina. mirksiukas.gif Bet vistiek prieš sėdant valgant labai apgalvoju, kiek galiu suvalgyti ir t.t. Tai tiesiog turi tapti įprotis, bet kol kas tai man darbas. doh.gif Dar truputį i a.ž.
Atsakyti
Adanlee,- ku kuuuu? sunglasses2.gif
Atsakyti
atsitrasau, atsiprasau!! 4u.gif
as cia:)
tai vat svoris 65.1:) po menesiniu susitvarke, bet trypcioja vietoj:)
sportuoju kas antra diena, bet kruvi padidinau, kol kas jauciuosi geriau. nes prie to paties ritmo organizmas pripranta.
Gerai, tau sveikinimai!!!saunuole!!koks skirtumas, kokia desimtis, visvien musu tikslas vienas!!!
o tu, smile.gif Šypsenėlė (:, sveik, kai sveikatos nera, tai jokie svoriai ne galvoj!
o dar turiu pasigirti, kai atsilo, apetitas sumazejo.galiu griezciau save pareguliuoti:)ai, ir dar vienas dalykelis-vakarais, jei noris lb valgyt mesos uzvalgau, tai svoris ne taip svyruoja;)
Atsakyti
Labutis, saunuole Adanlee 4u.gif patrypcios vietoj tas svoris ir pasiduos. Svaru, kad tu nepasiduodi ir jau pavasari jauti thumbup.gif As tai svyruojanti viena diena man lyg ir pavasaris, kita gili ziema. Dvi dienos kaip paselus tvarkau reikalus ir uzvalgau vis kazkokia nesamone. Bet visa laime, kad jau skrandis nereikalauja daug ir pajuntu, kad jei dar uzkasiu ir jau bloga bus. Amzina kova schmoll.gif
Atsakyti
Labuka mergaites smile.gif
Adanlee,- net susirupinau kur dingai g.gif biggrin.gif ,matai,viskas atsistojo savo vieton.
Sedziu dabar prie kompo su terafliu puodeliu, kaaaaip uzkniso sirgt doh.gif ,siandien dar ir su temperatura..Bet kaip tik pasveiksiu,sustipresiu ir startuosiu vel.Abonentas sporto baigesi,truksta man to jausmo.. biggrin.gif ,brandinu minti gal pratest,bet gal kokiu akciju sulauksiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kaip sveikatos? Ar Šypsenėlė jau sveika? Kaip jums sekasi? Aš su įvairiais nukrypimais, bet judu į priekį. Nieko naujo, bet vėl palengvėjau puse kilogramo. Sunkiai senkėsi praeitą savaitę, savaitgalį labai nukrypau, buvome pas tėvus tai mama buvo priruošus valgyti ir šampanu visus skanumynus užgėriau. Tada perskaičiau delfyje apie grikių dietą ir nutariau, bent 1 dieną padaryti grikių. Pagal nurodymus iš vakaro užsipyliau stiklinę grikių verdančiu vandeniu, dar pagalvojau, kad visai dienai bus mažai, bet pritrūkus dar užsipilsiu. Kai ryte atidengiau indą su išbrinkuisiais grikiais tai supratau, kad ir per 2 dienas nesuvalgysiu tiek. Užsiplikiau kavos ir tuos grikius tiesiog užsigerdama kava šiek tiek sustūmiau, dar tiesa ir užspringau lotuliukas.gif tai vyras per nugarą daužė. Nu žodžiu supratau, kad jų neįveiksiu, tada juos patroškinau su svogūnu, morka ir pamaitinau kaip garnyru šeimą per pietus. Ir dar man vakarienei jų liko doh.gif . Padariau dar kartą išvadą, kad griežtos dietos ne man. Reikia tiesiog kasdien skrupulingai skaičiuoti kalorijas ir taip lieknėti , o paskui jau išlaikyti pasiektą svorį. Tiesą per grikių dieną nukrito 800 gr. Naudos buvo, bet man o kaip nepatinka taip. schmoll.gif
Tiesa, nuo sausio vidurio nuridenau 2,5 kg.
Ir dar pastebėjimas, kad pernai irgi laikiausi maisto apribojimų, bet sportuodama nei vieno kg nenumečiau. Tai va su sportu dar palauksiu pavasario šilto, tada lauke jau judėsiu daugiau. O dabar draugauju su lanku ir pilvo preso pratimais.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip jau is ligu baigiu islipt,galu gale..dar be antibiotiku daug prigeriau nuskausminamuju,taip kad ligu pasekmes pasirode man ant veido doh.gif ,vakar buvau pas kosmetologe, tai net nuotaika,savijauta ir veido bukle pagerejo biggrin.gif
Siandien pasisveriau doh.gif ,priaugau 1kg,nesportuoju, nes laikinai uzdraude(del spir.)atsipalaidavau ir se tau rezultatas, o dar po Egipto 1kg smile.gif zodziu reik nurident man apie 3kg cool.gif ,nu tikiuosi ,kad spir.man neitakos,kaip Gerai,-ar pradzioj priaugai?
Kaip zadejau, atsvesiu Valentina ir susiimsiu kai kasmet biggrin.gif ,griestas dietas as istempiu,bet pastebejau nuotaika man ytakoja g.gif tai vat ,pritariu as tau Gerai,kad reik mazint ir po truputi priprast valgyti maziau ir dazniau. Su grikiais as irgi bandzius..nu nepaspringau lotuliukas.gif ,bet tuomet vyras kai atidarinedavo saldytuva,tai vis juokesi,- grikiai,grikiai.. biggrin.gif ,bandysiu daryti viena karta per sav.baltymine diena,- nukrenta gerai,valgai normaliai tik baltymus ir tikrai alkana nesijauti.
Gerai,-saunuole per men.2,5 kg,cia tau uz tai,uzsidirbai 4u.gif biggrin.gif
Laukiam Adanlee rezultatu mirksiukas.gif
P.S.susirasiau su Rubine,- zadejo uzsukt pas mus cia...
Atsakyti
Mergaiciukes su Valentinu 4u.gif
Adanlee, duok kokia zinia.
Sypsenele, dar neideta Mirena, tai kol kas negaliu ir pasakyti. Kazkur jau rasiau, kad nemanau, kad spirale itakoja svori (kalbu uz save, nors esu linkus ir tukti ir skyscius kaupti ir meteliu 40 turiu). Labiausiai itakoja maistas. Jeigu sveikatele tvarkoje - tai tik tvarkingas maitinimasis, rezimas ir judejimas. Nieko naujo visiems zinoma, o as tai sau kartoju pastoviai. Beje ar kada turejau didesni virsvori, ar tik tas keletas kg. neduoda tau ramybes?
Atsakyti
sveikutes, as griesyju su tuo treciadieniu 4u.gif
bet pas mane juokingos zinios, as vis stoviu ties 65.1, ir tas vienas vis laikos:DD bet cia maistas ie as kalta blush2.gif sportuot, sportuoju, jauciu, kad apimtys mazeja, bet svoris stovi..tai tokios tokeles..
aai, dar vidinei koju pusei sian pradejau body flex'o pratima-zirkles daryti, nes baisiai esu del koju nepatenkinta, ypac del vidines puses, o kai Rubine pasake, kad sun taurem reik atsargiai, tai ir prisibijau..
Atsakyti
Su Valentinu mergaites 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Na tiek to, sugriesijam siandien paskutini karta hihihi.gif biggrin.gif ,siandien galima ax.gif ,parasiau ir dabar galvoju kokia jusu reakcija bus blush2.gif
Didziausias svoris buvo 64kg, bet siaip vis laviruoju tarp 57 iki 62 kg, idealiausia aisku 57 smile.gif ,o meteliu,-tai praktiskai mes bendraamzes drinks_cheers.gif
Adanlee,-tai gi kai sportuoji,tai visa laik ispradziu krenta,veliau stovi,o dar veliau gali ir priaugti, bet linijos grazeja ir dideja raumenu mase...bet geriau tegu auga raumenukai, aisku pproto ribose negu lasinukai mirksiukas.gif
Jei turesit laiko brukstelkit rytoj ar daug prigriesijot biggrin.gif
Atsakyti