Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Jau galiu ir siandien parasyt, kad griesijau. Bet iki 18 val. Daugiau siandie tikrai nevalgysiu, nebent puse stiklines kefyro. Penktadieniais dabar man pasninkas - tai ryt vel susigriebsiu. Savaitgalis gali but sunkus, bet labai stengsiuos. Kitaip vasara man bus sakes. cool.gif
Atsakyti
O siaube,- ant gedos stulpo mane uz vakar diena gun_bandana.gif ,nu toks tas suris skanus su vynuogem ir vynu biggrin.gif blush2.gif
Na komplimentas tau Gerai,- na tiesiog tu ikvepeja musu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Na kaip ir zadejau,- starta padariau,- 800 thumbup.gif Viena diena grikiavau, bet ryte vistiek kavute su surio riekele, o vakare grikiai su kefyru ir gerai nuridenau 600.
Dabar darysiu visada pirmadieniais ,kaip tik po savaitgalio,iskrovos dienele(tai su grikiais,tai su vaisiais, tai su varske).Siais metais bandysiu kazkaip keisti mitybos yprocius, o ne sedet "ant dietos".Labai noriu nusipirkti garu puoda..bet ne elektrini, kuris susideda is keliu puodu, o viena puoda su sieteliu ir dangciu,kuri galima statyt ant plytos.Eksperimentuoti virtuvej man patinka, tikiuosi gaminti garuose, beje pasiziurejau tiek ideju yra kaip gaminti garuose, sako, kad neskanus maistas gaunasi..nezinau pati nebandziau, bet nesiruosiu gamint be druskos ax.gif ,jeigu kokia zuvyte is anksto imarinuota ir su darzovem g.gif .Tai va,-ieskau dabar visur.Jauciu i senukus reik nuvaziuot pasiziuret.Gal kas is jusu turit? ot idomu butu suzinot jusu atsiliepimus..
Rasykit mergaites kuo maitinates, pasidalinkit mirksiukas.gif ,va Gerai uzmete ideja del grikiu ir thumbup.gif ,as kazkaip jau i vistienos krutinele ziuret nenoriu, matomai atsivalgiau.Sakau gal koses prisiminti.. g.gif
Labai lauksiu jusu pastu ir sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labas pastovioms rasytojoms 4u.gif ir tik skaitytojoms 4u.gif Junkites ir lieknekime kartu drinks_cheers.gif
Labai smagu Sypsenele, kad tu taip sugebejai susigriebti, nes pradzia visada buna sunki. As irgi uz pastoviai teisinga mityba. Turiu as ta puoda virimui garuose. Man skanu ten virtos darzoves, dar zuvi ten troskinu. Aisku as viska gaminu su druska, dar ir prieskoniniu zoleliu dedu. Man skanu, bet seimai tai neskanu. schmoll.gif Tai ir gaminu retai, kai sunu reikia "ant dietos" palaikyti ar kai gaminu tik sau. Bet aciu tau Sypsenele, kad priminei man apie ji. Reikia pasiieskoti receptu ir bandysiu vyresneli sunu prikalbinti, kad labai sveika biggrin.gif Tik tinkamus patiekalus pagaminti. Beje, jame kukuruzu gurguoles virdavau, paskui truputeliu druskos ir laseliu alyvuogiu aliejaus paslakstydavau, va sita dalykeli tai labai valgydavo visi. Mokejau apie 110 Lt. Jei jau radai receptuku, imesk nuoroda prasau. Ir kaip tavo cisteles ar jau susitvarke?
As siandien nesisveriau, nes prasidejo mmm. Ir vakar cepelinu valgiau, be spirgu, bet su sauksteliu grietines. Tai jau svarstykles manes siandien tikrai nedziugintu schmoll.gif Butinai reikia iskrovos su grikiais ir stikline kefyro. Bandysiu susikaupti.
Atsakyti
Jau uzsisakiau ta puoda peterhof biggrin.gif internetu,bet gausiu tik kovo 12d. doh.gif ,oi kaip laukiu...bent turesiu ka prie kompo daryt,-ieskot ideju smile.gif ,butinai jei ka rasiu parasysiu.Gerai ir tu ka imesk,ar koki patarima dar duok,nes sitoj vietoj zalia cool.gif as visai..
Kas norit tirpint protingai riebaliukus,- prasom junkites biggrin.gif
Atsakyti
labas, mergaiciukes;)
si karta ir as turiu kuo pasidziaugti!!!!as db 64.3 nuo buvusio svorio -0.8kg:))
as, tai nuo savaitgalio nesmaguriauju sladumynu visai, skaiciuoju kcal iki1500 ir i baltymus daugiausia koncentruojuos.ryte-angliavandeniai, vakare baltymai.bet cia neypatingai grieztai.ir jokiu blogu maisto produktu.tai vat ir rezultatas:))na, aisku, ir sportas, kas antra diena.
smile.gif Šypsenėlė (:- tu maladec!!!
o vat, Gerai, tu man priminei del cepelinu..praeita savaite buvau sveciuose.valgiau cepelina.bet jis buvo stebuuuklingas-dietinis.skanus nieko nepasakysi, bet mesa ten, kazkokia kitokia buvo ir su bulvem kazkas padaryta buvo.paslapties neisdave, bet esme tame, kad sotumas buvo, bet sunkumo jokio, lyg po vistienos krutineles.bandysiu pakamantineti seimininke, ka ji ten sumeistravojo, ir jums papasakosiu.gal cia jums juokingai papasakojau 4u.gif bet ta moteriskaite apie 45 metus turi, o figura, kaip 18-metes.ir nuolat kazka prigalvoja ir dietinasi:))
Atsakyti
Adanlee,- saunuole biggrin.gif cia tau uz pastangas 4u.gif ,o del cepelinu pasiteirauk..
Atsakyti
Labutes, 4u.gif vis turedama laiko pasiziurineju kazkokiu receptuku tiems puodams, tiesiog idomaus nieko neradau. Matyt, reikes kazka paciai sumanyti smile.gif , bet norisi kazko imantresnio ir kad paciai nereiketu labai galvoti ax.gif Tiesa, maciau Oliveris net bandeles panasiam puode vire ar kepe. Vienzo, dar ieskot reikia. Rytoj jungsiuos prie Sypseneles su iskrovos diena, gal net grikinsiuos. Tokie stai mano planai, stengsiuos. Sekmes ir jums 4u.gif Paskutine ziemos savaite thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,-grikiauju as siandien smile.gif ,o del receptuku,tai ir as pasizvalgau..Bandziau darzoves garint puode, i kuri idejau kiaurasamti,o ant jo dangti..Garinau saldytas (na labai jau ciakava)tai laabai patiko thumbup.gif ypac brokoliai ir kalafiorai.Radau kotletuku recepta idomesni,bet gi tundra nemoku ikelt,na gal iki treciadienio ismoksiu blush2.gif
Dar sukuriau sriubos dietini receptuka,tai valge net mano dukra(tai jau reiskia,kad skanu)Maximoj buvo akcija ekologiniams buljonams,siaip as pries tuos pirktinius buljonus,bet pasiskaiciau..ir nusipirkau darzoviu(siaip ju kaina jei neklystu apie 7lt,o buvo 5su kazkiek)tai va,kaip dariau
1,5 litro vandens,
1,5 kubelio(100ml-6kcal)bet kai virsiu kita kart desiu 1kubeli
2 saukstai mieziniu kruopu
2 dziovinti grybukai
tarkuota morka
saldytu spinatu puse kubelio(galima bet kokiu zolyciu)
paviriau ir dar isjungus palikau pabringt
thumbup.gif
Ai tiesa deserta garu puodui radau
tvirti rugstesni obuoliai,virsune nupjaut,isskopt,i vidu idet graikisku riesutu,slyvu dziov.,uzpilti brendziu,ant virsaus pabarstyti rudu cukrum ir uzdengt kepurele ir i puoda,nu aisku cia jau nelabai dietinis,bet jau geriau nei pyragas ax.gif
sekmes mergaites 4u.gif
Atsakyti
Gerai,-atsiusk man i a.z. savo elektr.pasta- siandien atsiusiu,- mamose man nesigauna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parasiau i az savo el.adresa. Is anksto aciu. Apie sriubas dietines irgi galvojau, tavo receptukas thumbup.gif Dar mastau iskrovos dienai ar netgi dviems issivirti ta dietine kopustu sriuba. Situs buljonukus as irgi naudoju, paskaninti jais, kad ir dietinius patiekalus.
O tas desertukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi mano megstami skanestai. Tik dabar tu obuoliu nelabai rasiu.
Atsakyti
Issiunciau biggrin.gif ,grikiauju ir kefyriauju as siandien biggrin.gif ,sekmes 4u.gif
Atsakyti