Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Sveikos mergikes 4u.gif , nugis pasigirkite, tikrai zinau, kad turite kuo. Nebent laiko postams neturite, visgi saulyte islindo, tai ir visokiu reikalu reikaliuku atsirado. Kaip ir man daug visokiu rupesteliu , bet nera viskas blogai. Laikausi mazdaug vietoje, keleto simto gramu nelaikau pasiekimu, tai ir nefiksuoju minuso ax.gif Laiksiu kai galesiu daugiau kuo pasigirti.
Sypsenele, kaip po iskrovos? Ar suveike? Aciu uz receptukus, tikrai visus isbandysiu. thumbup.gif Galiu prisipazinti, kad tiek ideju neradau. Kai isbandysiu butinai pakomentuosiu.
Tiesa, nuo kovo 1 d. pradesiu intensyviau dirbti. Gal bus dar didesnis motyvas graziau atrodyti??? g.gif
Laukiu ziniu kaip jums sekasi?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,per sia savaite - 600 smile.gif ,per grikiavimo diena,-nepatikesit,- jokio minusiuko,net keista,bet vistiek gerai.Darysiu kiekviena pirmadieni,noriu iprasti ir viskas! Dabar priejau ta riba,kai reik numest paskutinius kelis kg,ir kuriuos labai sunku numest, nes svoris laikosi ir viskas doh.gif ,skaiciau straipsni kodel paskutiniai kg taip sunkiai krenta,o gi todel, kad daug metu toks svoris pastoviai buvo ir organizmas priprates buvo.Jei pamenat ,praitais metais su keliais kg vargau.. smile.gif Bet siemet as kazkaip pasamonej nesikudinu, o kitaip maitinuosi ir kazkaip visiskai kitaip jauciuosi biggrin.gif
Vakarais stengiuosi kefyra gert.Kovo viduri eisiu sportuot, eiciau dabar, bet apgameli pasalinau, tai negalima i baseina eit, na tai pakentesiu.Laukiu savo puodu, paziuresiu kaip seksis smile.gif
Gerai,- neatpazystu as siemet taves 4u.gif ,kazkoks pas tave polekis yra stiprus bigsmile.gif ,saunuole,siemet tu mus ikvepi, kai pradesi daugiau dirbt, tai ir apie maista kartais uzmirsti.
Adanlee,- kaip tau? Tu kolorijas skaiciuoji, o pagal kokia lentele?ar pas tave jau isdirbta, kad ir taip atsimeni smile.gif ,pamenu,buvai praitais metais imetus nuorodele, ale tiek ieskoti..na zodziu pasidalink,tiesiog butu idomu nors eiline diena pasiskaiciuoti idomumo delei, nes man cia tamsus miskas, niekaip nedasunta man kaip pasiskaiciuot pvz. sriuba,ar troskini..
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikutes:)
as sian vakare prisiduosiu, neturejau galimybes pasisvert, tai jusu tikrai nepalikau,vakare brukstelsiu
Atsakyti
Gerai,- norejau taves paklausti apie puoda,nes tu ji turi.. smile.gif ,ar yra pas tave plastikinis indelis kosems daryt?ar kiausinienei garint? pas mane rinkinyje nebus,-tai dabar mastau,kad reiks prikomplektuot g.gif ,skaiciau,kad plastikinia buna net tie,kurie i mikrobange tinka,apziurejau savo indelius,ten parasyta 90 laipsniu..tai net ir nezinau ar tinka,ar ne..kazkaip kosea su plastiku nesinori hihihi.gif
Adanlee ,-laukiam.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal nesupyksit jei ir prie jusu prisijungsiu 4u.gif matau aktualiom temom snekat
turiu as 3 garu puodus, galiu visas iliuzijas issklaidyti biggrin.gif viena elektrini, du paprastus. elektrinio komplekte buvo indelis ryziams ar kiausinienei. ryziu nesu bandzius (o gal vertetu, juk skonis nebus isplaunamas i vandeni) o omletus mes esam dare, gaunasi normaliai. is principo tas pats gaunasi ir orkaitej, tik pavirsius nesauseja, o jis gaunasi toks dregnas. garinau manu kruopu pyraga, dariau bananinius keksiukus, visgi skonis priklauso nuo to, ka i tesla idesi. ivairoves delei visai gerai, vis noriu tuos keksiukus pakartoti, nes skonis sunkiai nusakomas, idomus, tokie tarsi virti, bet tikrai ne blogi, originalus.
is esmes garu puodas neisprendzia lieknejimo problemos, as labai megstu orkaitej kepti, turiu kepimo forma, kurios niekada netepu jokiais riebalais ir nesvyla, tikrai nereali. kitas variantas silikonines formos, jas galima pritaikyti ir i garu puoda.
o perkant elektrini puoda jokio skirtumo kokio brangumo, naudoju tik viena funkcija, ijungima-laiko nustatyma. per 7 ar 10 metu mano scarlet nesugedo, nesuklibejo, mokejau tada gal apie 80 lt.
gelezini puoda pirkau bauhofe, mokejau gal 40 lt, maistas atsidave metalu swoon.gif veliau gavom dovanu puodus, kuriame buvo garpuodis, tai ir patys puodai nerealus ir maistas geras gaunasi garinant.
kai zmoniskai galesiu prisest prie pc, prijieskosiu jums receptu.
dabartinis mano atradimas- hortex darzoves saldytos, galima nepilti aliejaus, o biski vandens, vis tiek skoni priduoda prideti prieskoniai. kiekis ten nemazas, bet kaloriju tik 300. thumbup.gif gal zonot ka nors panasaus, kad nereiketu ju pirkti o pasiruost ka turi ar nori, tik stebuklinguju prieskoniu pridet?
Atsakyti
Labutis, mano puodas paprastas. Apatinis iprastas puodas, kuriame galima bet ka virti. Ir i ji istatomas gelezinis su skylutem toks kitas puodas. Garinti galiu tik viename aukste. Jokiu daugiau priedu. Bet man patinka kartu garinti ir darzoves ir zuvi. Mesos kartu su darzovem nebandziau.

Papildyta:
Malonu Aprilia 143, kad prisijungei. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu uz issamu paaiskinima apie puodus. Pritariu, kad kasdien neisgalvosi ka juose gaminti, bet kartkartemis tai neblogai.
Bet ir uzderejo garpuodziu pas tave doh.gif
Atsakyti
Aprilia143,-aciu uz issamia konsultacija 4u.gif na tikrai ir uzderejo pas tave puodu biggrin.gif,turbut pirmadieni gamini vienam,antradieni kitam..juokauju..smagu,kad uzsukai,jei yra noras gali jungtis prie musu. Cia musu nedaug,bet pacios istikimiausios liko, jau antra sezona bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
reiskias jungiuosi thumbup.gif
skaitau savo iskrova pavykusia, niekas manes ir negunde, ispliurpiau riazenkos 1 puslitri, ir pasuku 1L, liko dar puslitris kurio nebesinori. isvis suskaiciavau 600 kcal. mazokai? g.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus pavaaaasario 4u.gif biggrin.gif ,vasara mes privalom sulaukti lieknos ir pacios paciausios hihihi.gif
Aprilia143,- cia tau ikurtuviu proga 4u.gif, mes uzbegam cia treciadieniais,pasigirti pasiekimais ,bet jei yra noro,tai uzbegam dazniau.. smile.gif
Atsakyti
labas!!
aprilia143-sveika atvykus!!
as tai uzsivertus darbais, neturi ir laisvos minutes , kada prissesti prie pc.
tai vat, mano zinios tokios.63.4kg.tai iseina minus1.7kg.
kai, atrasiu laisvesne minute, brukstelsiu,
smile.gif Šypsenėlė (:-del kcal skaiciavimo, tai jau daug ka ir galvoj turiu, bet svarbiausia-tureti svarstykles maistui, pasveri ir padaugini is kcal kiekio 100g, db jau lb lengva,ir smagu zinoti, kiek gali sau leisti, ir nors ir soti jautiesi, bet nekaltini saves, nes skaiciai sako savo:))o google gali rasti betkokio produkto energetine verte, siaip patarciau labiausiai naudojamus atsispausdinti ir tureti virtuvej po ranka.o siaip ant daugelio produktu yra vertes kcal surasytos:) tikiuosi, padejau!!
visoms sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 01 kovo 2013 - 09:47
Adenlee,cia per savaite tiek?
Per savaite sveika numesti tik puskili, visa kita tai vandens ir raumenu saskaita. Nera kur skubet

O ikurtuviu ir konsultacijos proga man geriau kijevo kotleta lotuliukas.gif o ne balionus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 01 kovo 2013 - 13:49
Sveikutes smile.gif
Aprilia,- kijevus pamirsk biggrin.gif,pasidalink koks svoris ir kiek nori numest?
Vakar Kaziuke buvau,aisku kaip visuomet suriu rukytu prisipirkau doh.gif ,bet pries meduolius,pyragus ir kitokius skanestus atsilaikiau lotuliukas.gif ir bevaikstant kilo mintis,- reik nusipirkt medziagu apykaita skatinancios naturalios arbatos.Pradejau ziurinetis..nenoriu tos kur liuosuoja,ar skyscius isvaro..pasirodo i daugumos sudeti tai ir ieina..Zodziu radau,-naturalia''arbatos magijos"saknu arbata "weight loss".Cia Ramuno vaistazoles.Uzplikai ir termosiuke laikai.I diena po puse puodelio 3 kartus dienoj,uzplikiau,veliau pasidalinsiu ispudziais.Manau blogiau nebus, juo labiau, kad is naturaliu vaistazoliu,ai dar pamirsau paminet,kad raso,kad mazina apetita bigsmile.gif ,mokejau 15 lt.Tai va,gal kuriai irgi patiks tokia mintis, nes siaip vaistinese tokiu arbatu nesu macius..
Adanlee,- o tu saunuole thumbup.gif
Atsakyti