Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Kaip jusu lekstes savaitgali? Nebuvo perpildytos?
Atsakyti
Taigi va,-Kaziuko suriai su vynu pakiso man koja blush2.gif
Siandien kaip ir kiekviena pirmadieni grikiauju,-gerai po iseiginiu smile.gif geriu ta saknu arbata,kortoka truputuka,bet baika cool.gif
Atsakyti
Tai ka , jus be leksciu gyvenat? Niekas neraso
Sypsenele, suklysti galima tik svarbu kad nekasdien (kitaip negu pas kai kuriuos cia rasancius...) doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ryte uzmirsau pasisverti. doh.gif Pradejau naujam darbe dirbti, reikia isivaziuoti. Labai stengiuosi ziureti ka valgau ir po 18 val nevalgau. Bet daznai pirma karta valgau 15 -16 val., kol kas visiskas "bardakas''. Uzsuku pasiziuret kaip jums sekasi, ir o jus nesigiriat. Rytoj tikrai bus mano pasiekimai arba praradimai savo poziciju.Aprilia kiek kg sieki numesti?
Atsakyti
sveikutes:))
as stoviu vietoj, man tie kaziukai irgi koja pakiso, tai i ritma griztu, o vakar dar sveciuose buvau, tai vakariene ir vynas...na, zodziu.uztat db einu begioti, visus lasinius prakratysiu:)
p.s.aprilia143, klausei, ar per savaite numeciau 1.7kg.tai nea, per tris-keturias savaites mazdaug;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 06 kovo 2013 - 19:24
Sveikutes 4u.gif vajee,pamirsau,kad siandien treciadienis doh.gif ir nepasisveriau..pirmadieni grikiavau,po savaitgalio iskrova super,manau taip issilygina svoris.Daugiau kazkaip valgau darzoviu,kosiu..Beje prisiminiau,kaip Rubine koses valge su darzovem.Siandien garinau darzoves ir su kose tikrai labai skaniai pavalgiau ir be mesos biggrin.gif
Kovo menuo vien baliu metas pas mane doh.gif ,trys savaitgaliai is eiles doh.gif ,kosmaras!
Gerai,-sveikinu susiradus nauja darbeli 4u.gif ,aisku reik laiko, kad isivaziuotum...bet valgai pirma kart 15-16val blink.gif ,jei cia del darbo ir jei nera galimybes,tai sugalvok koki uzkandi ar vaisiu koki sugrauzk, visai klausyk sulysi biggrin.gif
Adanlee,- o kur tu begioji? Ar as cia kazka praleidau ax.gif
Laukiam saules spinduliuku ir betirpstanciu riebaliuku yahoo.gif
Aprilia143,-laukiam ir tavo prisidavimo smile.gif
Atsakyti
Vel prisedau, nu sudomino mane irgi Adanlee g.gif Kurgi ji begioja, taigi sniego dar pilna ir gerkle iskart persisaldyt galima, bent jau man taip butu. Nebent kokiam manieze g.gif Uzdavei tu cia mums pamastymu. lotuliukas.gif
Sypsenele, jau gavai puodus, kad darzoves garini? Kuo skanini jas tik druska ar prieskoninem zolelem?
Atsakyti
Puodu dar negavau,gausiu nuo 12d.,o kai pabandziau drusleke negaliu sustot hihihi.gif .Eksperimentuoju tik su darzovem,bandziau ir saldytas ir zalias,na zinoma zalios skanesnes.Butinai dedu daug pripjaustyto svoguno raudono,cesnako ,na ir kalafiora,brokoli,morka,sparagines(saldytas),zirnelius.Pasudau ir prieskoniniu zoleliu negailiu.Skaiciau,kad galima pries garinant paslakstyti citrinos sultim,o po garinimo apipilti lydytu sviestu su prieskon.zolelem,- na bet cia ne mums lotuliukas.gif tai ir nebandziau,bet su citrina reiks pabandyt.
Atsakyti
smile.gif))mergaites, na, as nevisai jau fanatike:DDD
begioju sporto klube, ant treniruoklio:))
pasiskaitau apie jusu tuos puodus, labai ir as noreciau, bet kai db gyvenam pas uosvius, tai nelabai iseis, nesupras:)
Atsakyti
Na va prisiduodu,-per savaite laiko lygiai- 0,500kg smile.gif be tikrai ziauriu pastangu smile.gif
Tik vajaatus savaitgalis doh.gif ,pas mane sveciai,po to mes i jubilieju doh.gif
Adanlee,-jau as pagalvojau, kai gatve eini ir panos begioja,tai gal sakau ir tu tarp ju,juk nepazystu lotuliukas.gif ,juokauju zinoma..pavasari kartais ir as stadione palakstau, o ant begimo takelio isvis super, kai lankiau sporto kluba ilgesni laika ir buvau "formoj"tai begdavau ant jo 45 min. wub.gif ,o del puodu sutinku,nevisi supranta, darbe net nepasakoju,tiksliai sakytu smile.gif Šypsenėlei (: kvakt blink.gif
Laukiam Gerai prisidavimo ax.gif
Atsakyti
as metu 4 kilus, praeitam etape 13 nuridenau, bet kazko dabar ilgam uzstrigus arba pirmyn atgal juda. o dabar savo svarstyklem nebetikiu, per mazai rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaiciukes, prisiduodu. Dvi savaites viskas vietoj. Nosies dar nenukabinau, vadeliu neatleidziu tik reikia visus darbus, darbelius sustyguoti.
Tiesa, rytoj musu svente. 4u.gif Kokio sampano reikes isgerti, bet saldumynu nevalgysiu schmoll.gif O kaip jus?
Atsakyti