Taigi va,-Kaziuko suriai su vynu pakiso man koja
Siandien kaip ir kiekviena pirmadieni grikiauju,-gerai po iseiginiu
geriu ta saknu arbata,kortoka truputuka,bet baika

Siandien kaip ir kiekviena pirmadieni grikiauju,-gerai po iseiginiu

Sveikos, merginos ryte uzmirsau pasisverti.
Pradejau naujam darbe dirbti, reikia isivaziuoti. Labai stengiuosi ziureti ka valgau ir po 18 val nevalgau. Bet daznai pirma karta valgau 15 -16 val., kol kas visiskas "bardakas''. Uzsuku pasiziuret kaip jums sekasi, ir o jus nesigiriat. Rytoj tikrai bus mano pasiekimai arba praradimai savo poziciju.Aprilia kiek kg sieki numesti?

sveikutes:))
as stoviu vietoj, man tie kaziukai irgi koja pakiso, tai i ritma griztu, o vakar dar sveciuose buvau, tai vakariene ir vynas...na, zodziu.uztat db einu begioti, visus lasinius prakratysiu:)
p.s.aprilia143, klausei, ar per savaite numeciau 1.7kg.tai nea, per tris-keturias savaites mazdaug;)
as stoviu vietoj, man tie kaziukai irgi koja pakiso, tai i ritma griztu, o vakar dar sveciuose buvau, tai vakariene ir vynas...na, zodziu.uztat db einu begioti, visus lasinius prakratysiu:)
p.s.aprilia143, klausei, ar per savaite numeciau 1.7kg.tai nea, per tris-keturias savaites mazdaug;)
Sveikutes
vajee,pamirsau,kad siandien treciadienis
ir nepasisveriau..pirmadieni grikiavau,po savaitgalio iskrova super,manau taip issilygina svoris.Daugiau kazkaip valgau darzoviu,kosiu..Beje prisiminiau,kaip Rubine koses valge su darzovem.Siandien garinau darzoves ir su kose tikrai labai skaniai pavalgiau ir be mesos
Kovo menuo vien baliu metas pas mane
,trys savaitgaliai is eiles
,kosmaras!
Gerai,-sveikinu susiradus nauja darbeli
,aisku reik laiko, kad isivaziuotum...bet valgai pirma kart 15-16val
,jei cia del darbo ir jei nera galimybes,tai sugalvok koki uzkandi ar vaisiu koki sugrauzk, visai klausyk sulysi
Adanlee,- o kur tu begioji? Ar as cia kazka praleidau
Laukiam saules spinduliuku ir betirpstanciu riebaliuku
Aprilia143,-laukiam ir tavo prisidavimo

Kovo menuo vien baliu metas pas mane

Gerai,-sveikinu susiradus nauja darbeli

Adanlee,- o kur tu begioji? Ar as cia kazka praleidau

Laukiam saules spinduliuku ir betirpstanciu riebaliuku

Aprilia143,-laukiam ir tavo prisidavimo

Vel prisedau, nu sudomino mane irgi Adanlee
Kurgi ji begioja, taigi sniego dar pilna ir gerkle iskart persisaldyt galima, bent jau man taip butu. Nebent kokiam manieze
Uzdavei tu cia mums pamastymu.
Sypsenele, jau gavai puodus, kad darzoves garini? Kuo skanini jas tik druska ar prieskoninem zolelem?

Sypsenele, jau gavai puodus, kad darzoves garini? Kuo skanini jas tik druska ar prieskoninem zolelem?
Puodu dar negavau,gausiu nuo 12d.,o kai pabandziau drusleke negaliu sustot
.Eksperimentuoju tik su darzovem,bandziau ir saldytas ir zalias,na zinoma zalios skanesnes.Butinai dedu daug pripjaustyto svoguno raudono,cesnako ,na ir kalafiora,brokoli,morka,sparagines(saldytas),zirnelius.Pasudau ir prieskoniniu zoleliu negailiu.Skaiciau,kad galima pries garinant paslakstyti citrinos sultim,o po garinimo apipilti lydytu sviestu su prieskon.zolelem,- na bet cia ne mums
tai ir nebandziau,bet su citrina reiks pabandyt.

Na va prisiduodu,-per savaite laiko lygiai- 0,500kg
be tikrai ziauriu pastangu
Tik vajaatus savaitgalis
,pas mane sveciai,po to mes i jubilieju
Adanlee,-jau as pagalvojau, kai gatve eini ir panos begioja,tai gal sakau ir tu tarp ju,juk nepazystu
,juokauju zinoma..pavasari kartais ir as stadione palakstau, o ant begimo takelio isvis super, kai lankiau sporto kluba ilgesni laika ir buvau "formoj"tai begdavau ant jo 45 min.
,o del puodu sutinku,nevisi supranta, darbe net nepasakoju,tiksliai sakytu
Šypsenėlei (: kvakt
Laukiam Gerai prisidavimo

Tik vajaatus savaitgalis

Adanlee,-jau as pagalvojau, kai gatve eini ir panos begioja,tai gal sakau ir tu tarp ju,juk nepazystu

Laukiam Gerai prisidavimo