Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

kokia svente?
soiandien man sunki iskrova, dar puslitriukas pasuku laukia. greiciau jau naktis atreitu...
Atsakyti
Aprilia143,-13 esi nuridenus doh.gif ot saunuole,pasirodo uzsispyrus esi biggrin.gif ,laaabai gerai,turim i ka lygiuotis del uzsispyrimo.O 4,- tai baika,nuridensi iki vasaros.
Kazkada mergaites esu rasius,kad jei prisilaikot su maistu,ziurit viska ir sustoja svoris kristi(skaiciau mokslini straipsni)tai greiciausiai toks svoris pas jus kazkada laikesi pas jus ilgesni laika,organizmas buvo priprates ir perzengti ta riba jam sunku...nu cia as labai paprastai paaiskinau ax.gif
Na laaaabai tikiuosi,kad kita savaite labai didelio pliuso neturesiu g.gif
Atsakyti
As esu skaicius kad medziagu apykaita turi biski pasikeisti, persiorientuoti
Atsakyti
Sekmes pabaigt iskrova 4u.gif ,beje kiek supratau iskrovauji tik su pasukom?
Atsakyti
Aciu, jau skaitau kad iveikiau, iki miego nedaug liko. Siandien buvo airanas, riazenka ir pasukos. As juos kaitalioju, kartais kefyras, kartais ekologiskas pasuku gerimas, vis kad skonis nenusibostu. Skaniausia tai aisku riazenka bet 1l su biskiu man butu per mazai kiekio
Atsakyti
Merginos,- su Kovo 8-aja 4u.gif ,moterisku svenciu mas mus nedaug yra,- reik svest clap_1.gif , o jau kaip atsvesim pasidalinsim veliau cool.gif Graziu,linksmu,nekoloringu iseiginiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, su sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal ir teisi Sypsenele esi, reikia nors truputi atsvesti. Sampano vakare tai gersiu - daugiau negriesysiu. Bet savaitgalis ilgas, tai jau sventinis thumbup.gif Kad tik oras pakenciamas butu, galima butu pasivaikscioti. Geru svenciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios smile.gif Net nezinau kaip save vertinti, pasisveriau ryte tai savaites rezultatas +0,5 kg, kai grizau is darbo ir velgi pasisveriau - savaites rezultatas - 0,5 kg. Vienu zodziu visas kilogramas isgaravo ir netik garavo, koki 10 kartu buvau tulike. doh.gif Visdelto skysciai kaupiasi tai kaip kokioj kempinej schmoll.gif
Kaip jums, po ilgo savaitgalio? Ar bent iskrovos laiketes?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ooooojooojoj doh.gif pas mane savaitgali buvo baliu festivaliu fiesta bigsmile.gif po savaitgalio dirbu po visa diena,issibalansavau juodai doh.gif ,net nesisveriau siandien,nenorejau nervuotis,faktas,kad i pliusa nukeliavau blush2.gif
Galu gale gavau savo puodus, kompaktiski, nediduciai(po 2l)pats tas! tik ner kada isbandyt,visa begime...Bet tai yra laikina, nukrypimai irgi laikini,pasizadu mirksiukas.gif kad stosiu vel i doros kelia.
Gerai- ,kai turesi laiko prie kompo, paieskok kokiu liaudisku priemoniu,kad neuzsilaikytu skysciai..kokiu arbatu ar kokiu patarimu ir t,t.vistiek kazka rasi manau.As kur geriau ta arbata greitinancia medz.apykaita,nu labai patiko.Sugeriau 7d.,dabar 7 d.pertrauka,paskui vel gersiu.
Daugiau pozityvo, gero motyvo visoms jums 4u.gif Dalijames jei kas naujo galvon saus hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pas mane irgi nieko gero..tie savaitgaliai sventiniai-nieko gero.as plius 1 kg.64.5..
liudna..
o del skysciu. tai 100% sutinku, sian paprasiau vyro, kad i vaistine uzbeges nupirktu arbatytes.
Atsakyti
Pirties arbata varo skyscius.
Man iskrova ax.gif labai laukiau
Atsakyti
Laba diena ax.gif

Ieškojau jūsų pirmos temos,bet nerandu g.gif Kokia šios temos esmė? biggrin.gif Gal prisijungčiau ax.gif
Atsakyti