aisku junkis
QUOTE(Barbaškė @ 2013 03 14, 12:37)
Laba diena
Ieškojau jūsų pirmos temos,bet nerandu
Kokia šios temos esmė?
Gal prisijungčiau 
Ieškojau jūsų pirmos temos,bet nerandu
Labuka.Musu pirmos temos buvo "sportas ir dietos"skyriuje "mano lieknejimo istorija", tik pratesiant nauja "lekste"perkele i cia
manau si ta pasako
Labutis visoms, kaip laikotes? Kodel nesigiriat?
Sypsenele, kaip suprantu darbeliuose, rupesteliuose prapuolusi.
Adandlee, ar pavyko pasiliekninti pries svente?
As visai vietoj, tiesiog kitaip negaliu, kai buvo labai salta tai vakare noredavosi uzvalgyti.
Save pagaileti, kad labai salta. O va kai atsilo nuotaika kita ir jau motyvacija atsiranda.
treciadienis siandien
Sypsenele, kaip suprantu darbeliuose, rupesteliuose prapuolusi.
Adandlee, ar pavyko pasiliekninti pries svente?
As visai vietoj, tiesiog kitaip negaliu, kai buvo labai salta tai vakare noredavosi uzvalgyti.
Save pagaileti, kad labai salta. O va kai atsilo nuotaika kita ir jau motyvacija atsiranda.
treciadienis siandien
Labuka
Darbuose,rupesciuose visa as..Gerai,- perskaiciau tavo pasta ir toks jausmas, kad apie mane rasai
pas mane lygiai tas pats! stoviu vietoj
diena buna,kad ir pavalgyt ner kada,vakare kai gryzti
,bet vistiek,-jei viena diena prigriesiju,tai kita stengiuosi susiimt.Nuo balandzio jau bus ramiau ,tai tas mane ramina...Beje, atidariau "kulinarinese idejose"antruose patiekaluose,- garu puodo receptukus
,tai ten galima pasiziuret ideju,nors ten dar nedaug..
Mazeja laiko terminas iki vasaros !!!!! cia motyvui
Uzsukit dazniau!
Adanlee,- kukuuuu
Darbuose,rupesciuose visa as..Gerai,- perskaiciau tavo pasta ir toks jausmas, kad apie mane rasai
Mazeja laiko terminas iki vasaros !!!!! cia motyvui
Uzsukit dazniau!
Adanlee,- kukuuuu
Labas merginos,
negaliu nieko gero pasakyti apie savo pasiekimus. Tai ir nerasau,
ziuriu ir Sypsenele neraso. Ar padeda Tau tie puodai liekneti? Ar daug gamini juose ir ar seima valgo?
Adanlee va tau
, kad grizai? Gydykis kosuli ir palaikyk mus ir temute.
Aprilia
kaip tau sekasi? Ar pavyksta iskrovas daryti? Gal jau pasiekei savo norima svori ir belieka tik palaikyti ji?
As priaugau 2 kg. - dabar viena numeciau ir toliau bandau...
negaliu nieko gero pasakyti apie savo pasiekimus. Tai ir nerasau,
Adanlee va tau
Aprilia
As priaugau 2 kg. - dabar viena numeciau ir toliau bandau...
Sveikutes mergaites
Dingot,nieks neraset,tai ir as nerasiau..
Bet savo tiesiojoj , vienumoj, savo tikslo siekiau
.Na girtis gal ir negrazu,bet nuridenau 3 kg
iki uzbrezto tikslo liko 0,5 kg
.Geriu daug vandens,ryte aisku ispradziu vandenuka su citrina,po to kavute.O maista pradejau derint,- jei mesyte,- tai tik su darzovem,jei zuvyte,-tai tik su darzovem.Svieziu salotu kalnus padarau,citrinos,pipiriuku,slakelis aliejaus,volcesterio ir pirmyn
,mat gyvenu as netoli turgaus,tai ir apsiperku ten,jau maximoj nepamenu kada darzoves pirkau..Tiesa cukraus nededu net i kava,bet pilu pienuko..ispradziu suknoka buvo,bet pripratau ir tikrai nesinori..Zodziu valgau daznai ir po nedaug, vakare zinokit atradau patiekala
,- raugintos pasukos(be nieko)itarkuoju agurko,krapuku,petrazoliu(aisku galima ir be ju)druskytes,pipiriuku .Cia ale saltibarsciu,zinokt super,-ir pavalgai ir su viduriais viskas ok
O savaitgali leidziu viena diena griesyt su ramia sazine,- ir vyno isgeriu,ir pyrago suvalgau, ir sveciuose nebijodama suvalgau,po 3 savaitgaliu idomumo delei sveriausi +0,5 kg,-baika,-nuo pirmadienio labai graziai nukrenta
Garu puoduose daznai gaminu,seimai patinka,tik maiste reik gerai imarinuot,tada jis skanus.
Gerai,- kaip tavo darbeliai?ar iejai i rezima su maistu?gal cia tau koja kisa
Adanlee,- Malta,-vajaaaaaatus kaip tau faina buvo
,tai ka tu galvoji,kad po kelioniu lieknute grysi?
,taip nebuna
Aprilia143,- kokie tavo pasiekimai?
Na ir prirasiau
,pasiliksiu kitam kartui
,rasykit,dabar palaikymas labai reikalingas
Dingot,nieks neraset,tai ir as nerasiau..
Garu puoduose daznai gaminu,seimai patinka,tik maiste reik gerai imarinuot,tada jis skanus.
Gerai,- kaip tavo darbeliai?ar iejai i rezima su maistu?gal cia tau koja kisa
Adanlee,- Malta,-vajaaaaaatus kaip tau faina buvo
Aprilia143,- kokie tavo pasiekimai?
Na ir prirasiau
saunuole
Šypsenėlė (:!!taip ir toliau!kiek iki tikslo liko??
tai vat, o as vel pradejau begioti kas antra diena, skaiciuoju savo kcal ir pradedu vakarais nevalgyt, mazinu zodziu:) rezultatai jauciasi, per savaite apie 0.5kg,bet tiksliau parasysiu treciadieni:)zodziu svarbu susiimti:)
P.S. ir dar del tos vienos dienos, kai galima griesyti, tai galvoju, daryt sestadieni tokia diena, o antradieni iskrovos diena:)
tai vat, o as vel pradejau begioti kas antra diena, skaiciuoju savo kcal ir pradedu vakarais nevalgyt, mazinu zodziu:) rezultatai jauciasi, per savaite apie 0.5kg,bet tiksliau parasysiu treciadieni:)zodziu svarbu susiimti:)
P.S. ir dar del tos vienos dienos, kai galima griesyti, tai galvoju, daryt sestadieni tokia diena, o antradieni iskrovos diena:)
Aciu aciu kad uzklauset
as ant vietos stoviu, liko 2-3 kg ir uzsifiksavo. numetu 1 ir toks alkis uzeina, kad butinai uzkasti reikia, ir tas kg atgal grizta. greiciausiai kad valgau is neturejimo ka veikti. issitraukiau pavasariniu/vasariniu rubeliu, bandysiu motyvuotis. dalis ju net ne karto neuzsideti, spejo moraliai pasenti
na, o iskrovos pas mane dabar jau visada iseina
pirmos 10 turbut buvo pusiau iskrovos, kai apie maista dar galvoji ir vakare uzvalgyt norisi ir uzvalgai. aisku rezultatas toks kad kaip ir jos butum nedares. matyt psichologinis persilauzymas ivyko ir dabar iseina.
gal ir man nuo garpuodzio dulkes reikia nupusti
na, o iskrovos pas mane dabar jau visada iseina
gal ir man nuo garpuodzio dulkes reikia nupusti
Teko matyt filmuka zinomo Lietuvos trenerio, daugiausia snekejo apie moteris,kurioms nuo 35 metu..
,tai aisku, kad medz.apykaita suleteja ir t.t.bet kaip paziurejau,pradejau laikytis jo nurodymu
zodziu,- derint maista,jokiu bulku,miltiniu,cukraus,alkoholio...Vaisius vienus,tik ne iskart po valgio.O viena diena leidi sau ir saldumyno ir riebesnio maisto ir t.t.,- taip ir dariau jau 3 savaitgalius,tai priaugu 0,5kg kaip minejau.Dabar toks laukiamas savaitgalis
I baseina kartais nueinu pasirelaksuot..
I baseina kartais nueinu pasirelaksuot..
Sveikutes
Pasiekiau savo uzsibrezta tiksla
,jauciuosi puikiai,galiu apsirengti tai ka noriu..
Dabar pereinu i kita etapa,- neatsipalaiduot ant lauru ir islaikyt svori
MB- stebisi,vis valgai ir kudeji
.Sis variantas man labiausiai tiko,po truputi ir daznai.
Laukiu mergaites jusu prisidavimo,kaip jums sekasi?
Pasiekiau savo uzsibrezta tiksla
Dabar pereinu i kita etapa,- neatsipalaiduot ant lauru ir islaikyt svori
Laukiu mergaites jusu prisidavimo,kaip jums sekasi?