Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

as nzn, bet speju reikia ziuret ka i lekste dedi biggrin.gif
aisku junkis
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 03 14, 12:37)
Laba diena  ax.gif

Ieškojau jūsų pirmos temos,bet nerandu  g.gif  Kokia šios temos esmė?  biggrin.gif  Gal prisijungčiau  ax.gif

Labuka.Musu pirmos temos buvo "sportas ir dietos"skyriuje "mano lieknejimo istorija", tik pratesiant nauja "lekste"perkele i cia smile.gif Pasiskaityk, jei yra noro visada prasom 4u.gif ,nors musu cia nedaug, bet yra jau "antra sezona"gyvenanciu siuose namuciuose... biggrin.gif
manau si ta pasako drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis visoms, kaip laikotes? Kodel nesigiriat? ax.gif
Sypsenele, kaip suprantu darbeliuose, rupesteliuose prapuolusi.
Adandlee, ar pavyko pasiliekninti pries svente?
As visai vietoj, tiesiog kitaip negaliu, kai buvo labai salta tai vakare noredavosi uzvalgyti.
Save pagaileti, kad labai salta. O va kai atsilo nuotaika kita ir jau motyvacija atsiranda. smile.gif
treciadienis siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Darbuose,rupesciuose visa as..Gerai,- perskaiciau tavo pasta ir toks jausmas, kad apie mane rasai bigsmile.gif pas mane lygiai tas pats! stoviu vietoj cool.gif diena buna,kad ir pavalgyt ner kada,vakare kai gryzti doh.gif ,bet vistiek,-jei viena diena prigriesiju,tai kita stengiuosi susiimt.Nuo balandzio jau bus ramiau ,tai tas mane ramina...Beje, atidariau "kulinarinese idejose"antruose patiekaluose,- garu puodo receptukus biggrin.gif ,tai ten galima pasiziuret ideju,nors ten dar nedaug..
Mazeja laiko terminas iki vasaros !!!!! cia motyvui hihihi.gif
Uzsukit dazniau!
Adanlee,- kukuuuu mastau.gif
Atsakyti
labas, mergaites:)
as tik is sauletos Maltos-po atostogu:)su padidejusiusvoriu iki65..
nuo sian pratinuos valgyt kaip anksciau..skaiciuoju kcal..vakar jau pirma karta po atostogu begiojau, ai tiesa, apsirgus dar plius buvau, tai kosulys dar likes dovanu..kaip jus?
Atsakyti
kaip matai, cia visi numire. lauke maciau daug ale sveikuoliu, tipo krosiukus varo. tai gal musiskes irgi begioja, skaiciuoja kal ir siaip darbas, vaikas, vyras, ner kada plepet niekus... biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos,
negaliu nieko gero pasakyti apie savo pasiekimus. Tai ir nerasau, ax.gif ziuriu ir Sypsenele neraso. Ar padeda Tau tie puodai liekneti? Ar daug gamini juose ir ar seima valgo?
Adanlee va tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad grizai? Gydykis kosuli ir palaikyk mus ir temute.
Aprilia 4u.gif kaip tau sekasi? Ar pavyksta iskrovas daryti? Gal jau pasiekei savo norima svori ir belieka tik palaikyti ji?
As priaugau 2 kg. - dabar viena numeciau ir toliau bandau...
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Dingot,nieks neraset,tai ir as nerasiau.. smile.gif Bet savo tiesiojoj , vienumoj, savo tikslo siekiau smile.gif .Na girtis gal ir negrazu,bet nuridenau 3 kg biggrin.gif iki uzbrezto tikslo liko 0,5 kg thumbup.gif .Geriu daug vandens,ryte aisku ispradziu vandenuka su citrina,po to kavute.O maista pradejau derint,- jei mesyte,- tai tik su darzovem,jei zuvyte,-tai tik su darzovem.Svieziu salotu kalnus padarau,citrinos,pipiriuku,slakelis aliejaus,volcesterio ir pirmyn biggrin.gif ,mat gyvenu as netoli turgaus,tai ir apsiperku ten,jau maximoj nepamenu kada darzoves pirkau..Tiesa cukraus nededu net i kava,bet pilu pienuko..ispradziu suknoka buvo,bet pripratau ir tikrai nesinori..Zodziu valgau daznai ir po nedaug, vakare zinokit atradau patiekala biggrin.gif ,- raugintos pasukos(be nieko)itarkuoju agurko,krapuku,petrazoliu(aisku galima ir be ju)druskytes,pipiriuku .Cia ale saltibarsciu,zinokt super,-ir pavalgai ir su viduriais viskas ok biggrin.gif O savaitgali leidziu viena diena griesyt su ramia sazine,- ir vyno isgeriu,ir pyrago suvalgau, ir sveciuose nebijodama suvalgau,po 3 savaitgaliu idomumo delei sveriausi +0,5 kg,-baika,-nuo pirmadienio labai graziai nukrenta smile.gif
Garu puoduose daznai gaminu,seimai patinka,tik maiste reik gerai imarinuot,tada jis skanus.
Gerai,- kaip tavo darbeliai?ar iejai i rezima su maistu?gal cia tau koja kisa ax.gif
Adanlee,- Malta,-vajaaaaaatus kaip tau faina buvo bigsmile.gif ,tai ka tu galvoji,kad po kelioniu lieknute grysi? lotuliukas.gif ,taip nebuna biggrin.gif
Aprilia143,- kokie tavo pasiekimai?
Na ir prirasiau doh.gif ,pasiliksiu kitam kartui smile.gif ,rasykit,dabar palaikymas labai reikalingas 4u.gif
Atsakyti
saunuole smile.gif Šypsenėlė (:!!taip ir toliau!kiek iki tikslo liko??
tai vat, o as vel pradejau begioti kas antra diena, skaiciuoju savo kcal ir pradedu vakarais nevalgyt, mazinu zodziu:) rezultatai jauciasi, per savaite apie 0.5kg,bet tiksliau parasysiu treciadieni:)zodziu svarbu susiimti:)
P.S. ir dar del tos vienos dienos, kai galima griesyti, tai galvoju, daryt sestadieni tokia diena, o antradieni iskrovos diena:)
Atsakyti
Aciu aciu kad uzklauset ax.gif as ant vietos stoviu, liko 2-3 kg ir uzsifiksavo. numetu 1 ir toks alkis uzeina, kad butinai uzkasti reikia, ir tas kg atgal grizta. greiciausiai kad valgau is neturejimo ka veikti. issitraukiau pavasariniu/vasariniu rubeliu, bandysiu motyvuotis. dalis ju net ne karto neuzsideti, spejo moraliai pasenti lotuliukas.gif
na, o iskrovos pas mane dabar jau visada iseina thumbup.gif pirmos 10 turbut buvo pusiau iskrovos, kai apie maista dar galvoji ir vakare uzvalgyt norisi ir uzvalgai. aisku rezultatas toks kad kaip ir jos butum nedares. matyt psichologinis persilauzymas ivyko ir dabar iseina.
gal ir man nuo garpuodzio dulkes reikia nupusti g.gif
Atsakyti
Teko matyt filmuka zinomo Lietuvos trenerio, daugiausia snekejo apie moteris,kurioms nuo 35 metu.. biggrin.gif ,tai aisku, kad medz.apykaita suleteja ir t.t.bet kaip paziurejau,pradejau laikytis jo nurodymu blush2.gif zodziu,- derint maista,jokiu bulku,miltiniu,cukraus,alkoholio...Vaisius vienus,tik ne iskart po valgio.O viena diena leidi sau ir saldumyno ir riebesnio maisto ir t.t.,- taip ir dariau jau 3 savaitgalius,tai priaugu 0,5kg kaip minejau.Dabar toks laukiamas savaitgalis biggrin.gif
I baseina kartais nueinu pasirelaksuot..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasiekiau savo uzsibrezta tiksla clap.gif,jauciuosi puikiai,galiu apsirengti tai ka noriu.. biggrin.gif
Dabar pereinu i kita etapa,- neatsipalaiduot ant lauru ir islaikyt svori ax.gif MB- stebisi,vis valgai ir kudeji bigsmile.gif .Sis variantas man labiausiai tiko,po truputi ir daznai.
Laukiu mergaites jusu prisidavimo,kaip jums sekasi?
Atsakyti