Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Labukas , Sypsenele 4u.gif tu tikra saunuole, labai dziaugiuosi uz tave. Isivaizduoju, kad jausmas labai geras, kai gali viska apsirengti ir gerai atrodyti mirksiukas.gif Ziurek dar ir vyras ims pavyduliauti biggrin.gif
As irgi judu i prieki atsikraciau visko, ka per trumpa uzsimirsima buvau priaugus ir dar puskilio atsikraciau. Tai siandien irgi patenkinta, biggrin.gif papietavau tai gal ir daugiau nei reikejo, bet va vakarienei tai pamazinsiu norma. Taip ir balansuoju, tiesa gi oras atsilo - tai vaikstau labai daug. Tas irg manau padeda kalorijas deginti neblogai.
Adanlee , Aprilia kaip jus?
Ai iki sestadienio griezciau dirza reikia priverzti, nes einam i sioki toki susitikima. Tai noriu buti pasitempus. Parasysiu ar pavyks.
Atsakyti
gerai, yra kitas variantas: valgyk kiek nori, bet ilendi i korseta, uzsidedi aukstakulnius ir busi pasitempus. dar pilva itrauksi ir liuks!
as gerai, savo svarstyklem siandien nepatikejau irnesakyk.gif per gerai parode, matyt sugedo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va,matau ir jums sekasi neblogai biggrin.gif Gerai,-ir tu saunuole,motyva matau turi biggrin.gif .Labai jau as norejau i suknute ilyst ,kuria pries pora metu pirkau(pas dizaineri)jau tokia ji man grazi,bet ten per visa ilgi eina uztrauktukas ir iliemenuota.Kai uzsidejau as ja ziema doh.gif dar po Egipto blink.gif ,pagalvojau,kad tikrai nesugebesiu ilyst lotuliukas.gif ,nu ir uzsispyriau kaip ozys! Taip,kad mergaites dar ir drabuzis,kuris guli spintoj irgi gali buti geras motyvas.
Aprilia143,- kazkaip mazai pasakoji,kokiu budu stengiesi kg tipdyt biggrin.gif siaip idomu..
Gerai,- gero tau susitikimo,jauciu busi grazi ir pasitempusi mirksiukas.gif ,po visko pasidalink..
Adanlee,-kukuu smile.gif
Atsakyti
labas, mergaites:)
sveikinu jus su jusu rezultatais!!saunuoles!
na, o man mmmm, tai ir nieko nesakysiu, nes pritvinkus vandens esu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, tai tylit. Prisiduodu - per savaitę minus 0,5 kg. Tiek tai galiu numesti, bet daugiau neįveikiu. Tiesiog nenoriu savęs kankinti ax.gif Visi savaitgaliai ištisi susitikimai, baliukai ir t.t. Aš irgi jungiuosi prie tokio grafiko, kad visą savaitę priveržti diržą, o savaitgalį šiek tiek galima daugiau.
Beje praeitą savaitgalį giminės klausė, ar aš ką valgau? Atseit numetus svorio sokiai.gif o aš gi gudruolė tik drabužėlius prisitaikiau. doh.gif Korseto nesidėjau, tik siauras sijonukas, aukštakulniai ir viskas thumbup.gif Vat kad suknelę galėčiau užsidėti kokią noriu, o dar jei dizainerio, tai būčiau apsipatenkinus. Bet aš žinokit turiu kur stengtis lotuliukas.gif 4 kg. pamečiau - dar kokius 7 kg padovanočiau geram žmogui tongue.gif Nu mažu kam reikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu joo, jau 4kg tikrai nesimato. tai kam mesti dar dukart tiek? cool.gif vienas vargas...
Atsakyti
Gerai,- cia tau uz pastangas 4u.gif ,maladec biggrin.gif po 0,5 i sav.tai sakyciau labai gerai.Svarbiausia neuzgruzint saves stipriai,kad negalima to ar ano..nes viskas nueina po kurio laiko perniek..
As savaitgali buvau pas tevus,tai lauko darbu ojojoj doh.gif ,o padirbejus lauke, vakare irgi ojojoj doh.gif biggrin.gif ,o kita diena tai jausmas irgi nekoks,jauciuosi "prifarsiruota",tai siandien vel i doros keliu pasukau ax.gif
Atsakyti
Bandau kelti mūsų pokalbių temutę į viršų 4u.gif mažu kas sugrįš.
Baiginėjasi šventės - jaučiuosi kaip prifarširuota žąsis, doh.gif kurią kepiau Kalėdoms. .
Jeigu grįštų mergikės ar naujų prisijugtų būtų labaaai faina. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prisijunkit - pabendrausim ir lieknesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas, Gerai:)
as mielai prisijungciau, bet kol kas negaliu, nes nestuke.gif , jau kaip ir paskutini menesi, sausio pabaigoj tureciau gimdyt 4u.gif tai ,manau, nuo vasario pabaigos galeciau jungtis:)
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif
Vajee kaip smagu,kad vel renkames smile.gif .Adanlee,-sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man nurident nedaug reikia,bet vistiek jungsiuos biggrin.gif ,bet sausio gal antra sav.,nes isvykstu truputuka.
Atsakyti
Valio, kad atsiliepėt biggrin.gif

Adanlee, labai tave sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šypsenėle tikriausiai atostogaut važiuoji, smagaus tau pasibuvimo 4u.gif
Aš pradėjau dirbti pilnu tempu. Laiko lieka mažiau maisto gaminimui, gaminu daugiausiai vaikams, nes paauglys intensyviai sportuoja, o ir kitas jau nemažas. Jau ir vyras, žiūriu, pradeda kažkiek derintis prie mano maitinimosi. Tai jau pasiekimas biggrin.gif
Ir dar kas labai svarbu, pirkome dviratį treniruoklį. Ir ne tik ant jo katinas tupi, bet ir aš minu kasdien po keturiasdešimt minučių. Nulipu visa šlapia. Štai tokie mano planai, buvau keturis kg. numetus. Bet žiūriu po švenčių trys sugrįžo, ne visai po švenčių bet per mėnesį tai prigriebiau. Tai man reikia aštuonis nurident.
Šypsenėle grįžk truputį pasitaisius ax.gif Bus smagiau biggrin.gif
O Adanlee gero tau nešiojimo ir lengvai susilaukti mažulėlio.
Duok mums žinių smile.gif
Atsakyti
Sveikos!!! Na,as pasiruosus kaip ir startuot.man reik numest 7 iki geguzes:) kas startuoja su manim?
Atsakyti