Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

kukuuuuuu!!!mergaites!!!
na, jei nesijungsite, as visvien cia rasysiu, galesit zavetis mano pasiekimais:DD
na,o jei rimtai, nagi susigriebiam, man reikia palaikymo! Pavasaris uz lango, jau paltu numetimo laikotarpis ne uz kalnu, apie maudymkes apskritai nesneku:D geriau db pasikankinti, o veliau savim didziuotis:) ipuciau pozityvo??
as jau rezime trecia diena, sian jau isivaziuoju-kiekviena diena vis lengviau. As vel emiausi savo-skaiciuoju kcal.lb ziauriai neapsiriboju, nes maitinu, taigi per diena 1800.istikruju, tai pakanka ir net per daug yra, kai issimeti visus kaloringus niekus.
Siandienos meniu:
7grudu kose-500kcal
bananas(mazas)-120
sriuba-100(cukinija, kalakuto krutinele, druska, ziupsnis prieskoniu, viskas sublenderiuota-didelis puodas ir tik 550kcal visame, o man savaitei pakaks)
+duona-150
belvita 1vnt-119
salotos-400(kalakuto krutinele+icebargo salotos)
VISO:1379kcal
vakarienei varske su konservuotais vaisiais~300kcal.ir telpu su kaupu:)kad jau privariau tiek, tai ir prisiduosiu:
pradzia03.02:73,7
dabar:73,2
minus 0,5kg
siaip pirminis tikslas 67kg iki geguzes pirmos:)
4u.gif

Atsakyti
Labuka adanlee 4u.gif Visu pirma noriu pasveikinti su papildymu biggrin.gif vajaatus kaip smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ka turi? Bet ar neperanksti pradedi startuot?.Zinoma reik daryt viska "su protu",-sitoj vietoj tave kontroliuosm biggrin.gif .Matau esi labai uzsidegus,saunuole!
As per ziema nerpisiauginau dau kg,jei jau tiksliai,-tai 3 kg. Siaip nesilaikau jokios stiprios dietos,nes jau is nnnn kartu zinau,kad bus tas momentas kai nutruksiu blush2.gif .Tiesiog si karta einu kitu keliu...Valgau maziau.Aisku nekertu riebiu padazu ir t.t. Ka seimai gaminu,tai ir pati palesu smile.gif ir sekasi visai neblogai.Beliko 1,5 kg.Bet jeigu pameni is anksciau,tai as su savo paskutiniu kg vargstu,nes sunkiai jis man pasiduoda.Nuo lanko dulkes nuvalau ir pasuku rytais po 30 min.Vat ka ziurau rimtai,tai vakariene.Nes darba baigiu 20 val.Stengiuosi vakarienei baltymus,bet nevisada.Savaitgaliai zinoma pakisa koja man,aisku tada jau griesiju,bet negrauziu saves,darbo dienom sugrista svoris i savo vieta.Tai tiek apie save.
Kur musu Gerai? Auuuuu???klausykit pas mus tradicija neturi nurtukti pavasari susirinkt biggrin.gif ,vat turint laiko reiks paskaiciuot kelinta pavasari mes cia susirenkam? g.gif
Atsakyti
labas:)
aciu lb uz sveikinimus!!As "gavau dovanu" berniuksti. Gimdymas buvo skausmingas, bet sklandus-be komplikaciju, tai jau po triju savaiciu jauciausi fiziskai pasveikus:)
Sypsenele, tu maladec:)ir tavo naujasis planas labai geras.
o mano uzsidegimas ne be priezasties-laukia mano vaikinuko krikstynos. tai reik atrodyt super-del saves,visu pirma, o visu antra-yra gi bobikiu, kurios tik ir laukia, kad po gimdymo, kaip bomba atrosysi-ju sielos ramumui.o as sakau- ne velnio!!:)))jau ir suknele uzsisakiau(i kuria DAR netelpu)-dar vienas stimulas!!
beje, sian buvau limfodrenaziniame masaze(nusipirkau 10seansu) ir plius ryt jau dvirati pradesiu minti(treniruoklis namie:))
AS JAU ANTRAM PAVASARY:))
PS.GERAIIII!!!!
Atsakyti
Labuka smile.gif ,kai perskaiciau tavo pasta,tai net nusijuokiau biggrin.gif ,motyvas laaaabai rimtas! Pasiziurejau net savo krikstynu nuotraukas,aisku krikstinom 11 men.,tai buvau gazele bigsmile.gif ,nors kiek pamenu, nieko as nesilaikiau,tada buvo paseka nedamiegotu naktu.Taip kad,-eini tiesioginiu keliu(dar su masazais ir dviraciu) i jaunos,laibos mamytes statusa 4u.gif
Siandiena bandziau kepti grikiu kotletus su morkom ir svogunais ( neisivaizduoju kaip sureaguos mano mesaedziai biggrin.gif )ir visai skaniai gavosi,net nesitikejau!
Atsakyti
apie grikius pirma karta girdziu, reiks ir man pameginti, nes siaip grikiai man patinka:))
o as sian dariausi salotas:avokadas, konservuoti ananasai, vistos krupinele, bazilikai-pabarstymui:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 06 kovo 2014 - 17:13
Buvau Kaziuke,ojojooooj biggrin.gif doh.gif ,nukrypsiu nuo siaaaaandien ax.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
vis negaliu prie PC prisesti, tai mazius demesio reikalauja, tai i kiema lekiam, tai sveciai pas mus..
tai va, kadangi jau prisedau, tai ir prisiduosiu(nieko pries pirmadieniais prisiduot?):
-1,9kg nuo pradziu, db 71,8kg.tikslas 67kg.
kol kas rezultatais dziaugiuosi, savaitgali irgi turejau proga sugriesyt, bet atsispyriau, tiksliau, neturejau kada-sunelis buvo lb neramus, o sveciai nesupratingi biggrin.gif tai pasinervinau, tuo paciu nepavalgiau normaliai dienele. o siaip, kada jau buvau pasiekus tiksla, tai leisdavau sau pasidaryt "grieku" diena thumbup.gif po jos vel i rezima, taip lengviau, taigi ,Sypsenele, ner cias ko grauztis, dziaukis Kaziuku ir jo gerybem, o tada vel reziman, juk tau ten visai mizeris belikes smile.gif
Atsakyti
Sveikos , 4u.gif 4u.gif 4u.gif gristu butinai ir as. Rytoj ryte parasysiu kiek as ten besveriu hihihi.gif Dabar reik paspaust maziu, kad pamokas pabaigtu ruosti.
Atsakyti
Savo akim netikiu,-Gerai 4u.gif ,-kompanijoj geriau biggrin.gif
Pirmadieni prisiduoti man nelabai gerai,po iseiginiu blush2.gif ,as jau i savaites pabaiga geriau.Prisiduodam kam kaip patogiau.Net nesisveriau,nuklydus buvau kapitaliai.Siulau isrinkti "pasiekimo data".Adanlee,kada minejai krikstynu data pas tave?
Atsakyti
Sveikos smile.gif , adanlee sveikinu ir džiaugiuosi 4u.gif geras laikas dabar tau.
Smagu, kad tokia energinga, darbinga ir pavasariška. biggrin.gif
Šypsenėlė, tai išsvis šaunuolė 4u.gif Laikosi tvirtai.
Šiandien nespėjau pasisverti, bet kiek svėriausi anksčiau tai 80 kg cool.gif blush2.gif
Tai nuo šito ir startuosiu, man reikia iki gegužės 10 d. bent 5 kg numesti. Bet jeigu iki vasaros pradžios pavyktų irgi būtų gerai.
Dviratį namie myniau, viskas buvo thumbup.gif Bet paskutines dvi savaites skauda visus sąnarius, tai kol kas nutraukiau dviračio mynimą. Pasuku lanką sunkesnį - pradeda juosmenį skaudėti, toks skausmas alia radikulitas. Ir savaitę gydausi. Negaliu rimčiau pajudėti atrodo, kad ne virš 40., koks 80 metų. Reikia labai maistą riboti. Bandysiu, stengsiuos. smile.gif
Beje, man geriausia pirmadienį prisiduoti, nes savaitgalį tada irgi gerai diržą užveržiu. Man matyt reikia griežtos kontrolės. cool.gif
Atsakyti
labukas:))))
Gerai, lb dziaugiuosi, kad grizai pas mus!!!! 4u.gif drinks_cheers.gif kompanijoj visada smagiau!!
del prisidavimo, man tinka, kaip Sypsenele siulo, tai as su Gerai galim-pirmadieni, o Sypsenele savaitgaliop;)
mano terminas sutampa su Gerai:)) GEGUZES 10d. mano minimum tikslas 67kg.
P.S.Gerai, del skausmo galiu pasakyti pastebejima is savo patirties, kai tik pradejau begioti, vis skaudedavo keli, syki ejau centre, taip susuko, kad paeit negalejau, tokie priepuoliai kokius tris kartus buvo, galvojau gal sanario uzdegimas, ar dar kas baisesnio, bet viskas susireguliavo, kai svorio numeciau. gal tiesiog per didele apkrova sanariams, stuburui, jei zaloji save, velniam tie sportai, su dietom nusimesk tuos 5 kg, o tada vel pamegink, gal tas pats kaip man:) 4u.gif
2P.S.as sian po limfodrenazinio masazo, nu nznau, ar man cia atrodo, bet antra karta tas pats pastebejimas, kad kelnes laisvesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 12 kovo 2014 - 17:02
Limfodrenaziniai masazai thumbup.gif man labai irgi tiko. Labiau i pavasari reikes gal vel pavaikscioti. Beje, ar maitinancioms mamoms galima g.gif
Atsakyti