Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

nu, va, pasiskaitinejau, tai limfodrenaziniai masazai, tai kaip ir leidziami, o anticeliulitiniu tiesiog neapsimoka daryti, kadangi gaminasi kazkoks hormonas, kuris neleidizia celiulitui sumazeti..
o siaip, kai pasiklausau, tai maitinancioms nieko negalima biggrin.gif o as laikausi aukso viduriuko, karta i savaite nulekiu, matyt, ne kiek naudos, kiek prasiblaskymo:) wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,geguzes 10 d.tinka ir man. O antra data,kuri man labai svarbi,-tai rugsejo pabaiga,nes i kelione vaziuosim,taip,kad atsipalaiduot labai nebus galima. Vat nuo savaitgalio iki siandienos pagyvenau atsipalaidavus,neribojant ir su vyno taurelem vakarais,-ir turiu +1kg doh.gif .Taip kad dabar 59,-noriu 57.
Siemet kaip niekad,-jokio noro neturiu sportuot doh.gif .Laiko gaila.Tada viskas begte pas mane gaunasi.Tai su lanku padraugauju.Beje lanka sukant as apsaugau nugara,nes anksciau irgi buvo susuke.Neatsimenu gal anksciau as ir rasiau,kaip apsaugau.Tiesiog nugaroj,uz liemenels uzdedu salika,nuleidziu zemyn ir uzkisu uz kelniu smile.gif ,taip ir apsaugau.O lanka suku 1,7 kg.
Mergaites,jei kokia mintis sauna del maisto pasidalinkit prasom ax.gif Turguj buvau,jau darzoviu atsiranda,salotu..zinoma ne lietuvisku.Sakau reiks startuot su salotom,kai alkio priepoliai uzeina.Dar aptikau turguj tokius duoniukus,-fitnes vadinasi.Aisku su kvietiniais miltais,bet yra tarkuotu morku,selenu,saulegrazu nedaug.Lietuviski.Dezem perku,tai 14lt kainuoja.O deze sveria virs 1kg.
O su masazu suintrigavot! reiks interneto platybese pasiziuret kas cia ir prie ko..
Atsakyti
Laba, smile.gif Šypsenėle prašau plačiau apie duoniukus kokiam turguje? Kurioj vietoj , nes ir man reikia ax.gif
Atsakyti
Dalima pasizvalgyt Kalvariju,Justiniskiu,sostines turguose.Jie buna ten kur pardavineja is deziu lenkiskus sausainius ir dziovinta juoda duona riekelem,beje ji irgi labai skani.O jie atrodo tokie ploni,kvadratiniai ir matosi,kad su morkom ir semenim smile.gif
Atsakyti
labukas;)
stai ir pirmadienis-prisidavimo diena. as turiu dziugiu naujienu:)
db70,3
-3,4kg
tikslas 67kg
galiu pasidziaugti, kad puse kelio iki pirminio tikslo pasiekta:)
ai, kas del receptu, tai atradau italiskus "suveltus" rutuliukais makaronus. virti reikia vos tris minutes:)
tai mano receptas toks:menkiu file(150g) pakepam su saukstu alyvuogiu aliejaus,isverdam "suveltus"(1kamuoliukas 60g) makaronus nedideliame kiekyje vandens,vandens nenupilam, menke uzpilam makaronais su vandeniu ir idedam saldytu darzoviu(150 g.), viska troskinam, +ipilam 20 ml pieno, saukstas konservuotu ananasu su sultim, siek tiek druskos.troskinam kol sultys isgaruos.viskas turi 500kcal.gauta kieki dalijau dviem dienom, tai porcija 250kcal:)ir sotu ir sveika:)
kaip jus laikotes?Gerai, laukiu tavo rezultatu!!
Atsakyti
Adanlee,- clap_1.gif ,-cia tau uz istverme 4u.gif 4u.gif ,matau suemei save kaip reikiant smile.gif.Receptukas tavo super!,niekad nebandziau as tu makaronu,nors parduotuvej ir maciau.Pas mane "ant bangos"- burokeliu salotos.Agurko marinuoto,obuoliuko,svoguno laisku,ar svoguno,citrinos sulciu ir volcesterio,druskos,pipiru,net aliejaus nepilu.Tai kalna salotu ir krutinele is garu puodo.Dar kepu zuvies ,grikiu kotletus,man patinka smile.gif
Na laukiam Gerai rezultatu,o i sav.pabaiga mano..Rytoj isveza kompa profilaktikai,tai pora dieneliu galiu dingti is "eterio"
Atsakyti
Vajei, bijau ir sakyti apie savo rezultatus.
Pirmiausia tai dziaugiuosi ir zaviuosi adanlee. Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man si karta ziausius PMS plius 1 kg. o valgau tikrai ne daugiau. Ir siaip vos vyro is namu neisvariau. Ziema buvau ijunkus i sokolada, dabar meciau isvis ji valgyti, vel nuo 6-tos val. nevalgau ir ka - nieko. Neturiu ypatingu receptu, bet kur tik galima mazinu riebalu, ir saldumynu kieki. Laukiu mmm - gal skysciai atlegs. Tai 1 kg numesiu. blush2.gif Isvarysit man is temos kaip demotyvuojancia. ax.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
del pms turiu patarima, man padejo prefeminas nuo visu PMS simptomu-ir noro smaliziauti, ir pykcio priepuoliu, ir gausaus kraujavimo, del vandens kaupimosi negaliu pasakyt, bet isbandyt tikrai verta.tai zolinis preparatas.beje, poveiki pastebejau ne tik as, bet ir vyras, net pats pirkdavo, kad tik ragana nepatapciau biggrin.gif
o, dar del saldumynu, atradau fantastiskas nuodemeles-"Bucinukus", pirkau maximoj dezutej 12 vnt, kainuoja 5lt.oriniai pyragaiciai aplieti sokoladu, tikri bucinukai, o kas svarbiausia-vienas teturi 80kcal:)tai karta i pora dienu galima sugriesyti vienu tokiu:))))
Gerai, lauksim tavo rezultatu po mmmm ir tikrai niekur taves nevysim 4u.gif
Sypsenele, taves laukiam sugrizant!!!
Atsakyti
Sveikos, a kaži galima čia pas jus užeiti ? 4u.gif bigsmile.gif užmečiau aki apie ką bendraujat, sakau gal prisijungčiau ax.gif pas mane situacija labai panaši kaip pas Šypsenėlę, sveriu ~59kg, ir stengiuosi taip pat žiūrėt maista daugiau, nes man skanus maistas tai silpnybė totali, ir tas skanus aišku ne salotos.. labai norėtųsi aptirpdyt pilva, šonine, šlaunis. Kai šilta einu bėgiot i stadiona, namie padarau kokių tupčiukų, va šiandien pagal šitą dariau, visai nieko.
Paskaičiau apie salotas su burokėliais ir įkvėpėt mane eit pasigamint kažką panašaus ir nu taip skaniai pavalgiau, kad nuodėmė būt nepasidalint bigsmile.gif Sumaišiau - marinuotas agurkėlis, truputį smulkiai pjaustyto svogūno žalio, radau salotų lapų panašių į špinatus, tai truputį įdejau, marinuoti tarkuoti burokėliai, tuno savose sultyse šaukštas, virtas kiaušinis 4u.gif apžvelgiau, kad visi produktai turi tikrai mažai kalorijų. Jokių užpilų ar pagardų schmoll.gif valgiau su virtais grikiais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika Eglute320, 4u.gif junkis prie musu. Burokeliu salotas tas kurias minejo Sypsenele labai megstu su gabaliuku duonos thumbup.gif Su tunu ir kiausiniu nebandziau, bet reiks isbandyti. Bucinukus suvalgyciau per 2 dienas ir kas baisiausia, net sazine negrauztu. Saldumynus galiu namie laikyti apyskanius, tokius, kad is bedos galeciau valgyti. cool.gif O apie sporta kalbant, tai jo niekad neapleidziu jeigu ne dviratis, tai lankas, jei sitie "draugai" netinka tada darau tempimo pratimus ir arba rankoms su svareliais arba pilvo raumenims, panasius kaip Eglute rode. Jie svorio metimui itakos neturi, bet neleidzia suglebti.
Laukiam Sypseneles rezultatu.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif tie pratimai visai patiko, kai šalta bėgiot visai gera alternatyva. Šiandien pavalgiau pietus, vakarienei vėl sušiai. Merginos kiek jūs sušiam duotumėt kcal? Šiaip darau pati, nedidelius tokius, kiek ieškojau internete tai ~50kcal vienas gabaliukas, ne per daug g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif namuose kompo nebuvo 2 d.,tai jauciuosi kaip nuo pasaulio atitrukus biggrin.gif
Labai smagu,kad naujokiu turim,EGLUTE 321,-cia tau pradziai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as su svoriu stoviu vietoj,nekrust doh.gif ,kaltinu pilnati,hormonus..ir artejanti pms, doh.gif Beeeet mergaites, kita savaite delcia! Ir siulau pabandyt "kolektyviai"delcia atbut saziningai biggrin.gif nezinau, reik paziuret tiksliai kada prasideda ir kiek truks.Kazkada bandziau visa delcia sazinigai prisilaikyt,-tai rezultatais patenkinta.
Burokeliai pas mane visom variacijom smile.gif ,dabar ant bangos ,-rukyta silke (is turgaus)su burokeliu salotom.Su tunu nebandziau,reiks pabandyt.
Gerai,-nesisielok taip.Kiekvienam skirtingai.As daug ka bandziau.Man geriausia "neuzgruzint"smegenu,-kad laikausi dietos.O geriau,-"as prisilaikau,palesu,bet daznai smile.gif "Kiekvienas laikosi savo tiesiosios,kuri jam labiausiai tinka.Ziauriai noreciau skaiciuoti kcal,kaip musu Adanlee,-bet man kanciu miskas doh.gif Taip kad ,-rask savo nisa greiciau,jei jau vakarais sugebi nevalgyt,tai visa kita baika..
Atsakyti