Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

labas, mergaites;) sveika atvykus, eglute320!!
tiesa sakant, man irgi svoris, galima sakyti, kad stovi vietoj-krenta vos po simta gramu..
na, tikiuosi, viskas pasikeis po pilnaties:))
del susio kcal galiu pakonsultuoti,mano vyras sako, kad apie kalorijas galeciau knyga parasyt biggrin.gif
tai vat, susiuose daugiausia kcal sudaro ryziai, 100 g. virtu turi apie 110 kcal+cukrus, kuri dedi as manyciau, 100g ryziu apie 35 kcal,lasisa turi nuo 140 iki 220 kcal, ziurint kokia naudoji. vienam ritiniui reikia apie 15-20 g., tai apie 28-44kcal.tiksliau reiktu pasisverti, idomumo delei, kai darysiu kita karta, pasversiu, nes specialiai esu isigijus maistines svarstykles.tai jei tokie patys paprasciausi susiai, be agurku, filadelfijos surio(siulyciau light vietoj original naudoti) ir pan. priedu, tai ritinelis gautusi apie 173-189kcal, daliji i 5 ritinelius, tai vienas apie 35-39 kcal.jei pridedi prie dar prisideda kcal, nuo agurko mizeris 12 kcal 100g, na ir suris blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už priėmima 4u.gif aš toliau lesu burokėlių salotas jau aprašytas, šiandien su grikiu kotletais. Vakar taip ant saldumynu buvo patrauke, nu ne tas žodis, tai ledu suvalgiau ax.gif jo aš irgi stengiuos savęs negruzint, tiesiog reikia normuoti viska, nes aš jei matuot porcijom tai maisto suvalgau beveik kiek vyras je skanu man, nu nenormalu taip doh.gif Šiandien ryte su šuniu prasiėjau, tada ėjau pabėgiot, tada padariau youtubes pratimus, pavalgiau gero maisto biggrin.gif
Aš sušius darau su vištiena arba krabų skonio lazdelėm, agurku ir sūreliu, bet pažėjau nėra tas sūrelis baisiai kaloringas, ir jei pusę indelio ant kokių ~5 ritinėlių padalint tai nebaisiai gaunasi g.gif ir susivalgo tie ritinėliai ne per vakara ax.gif
Šypsenėle, kaip kepi grikių kotletus ? mirksiukas.gif
p.s. pas mane problema, nes neturiu namie svarstyklių doh.gif biggrin.gif nu bet pas mane ne kiek kilogramuose esmė, kiek vizualiai kad matytųsi pokytis kažkoks ir susireguliuot rėžimą valgymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Grikiu kotletus kepu paprastai.Verdant grikius imetu dziov.gryba(po to skonis jausis).Isverdu,su kocelu siek tiek pagrudu(kad gautusi kleisteringa mase).Morka su svogunu siek tiek apkepu.Sumaisau,priekoniuku,kiausinis.Formuoju ir kepu.Tik nereik skubet apvers,nes gali pabiret netycia mirksiukas.gif
Ziuriu jums saldumynu norisi,-spesal ideja hihihi.gif ,-sveikuoliski avizu sausainiai.Ir sotu ir sveika,o del kcal Adanlee prakonsultuos.Kepiau ne karta.Receptu pilna,tik rinkis..jei noresit galesiu parasyt savaji varianta.
Atsakyti
Parašykit 4u.gif gal reiktų pabandyt kada g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vakar visa diena buvo iskrovos - grikiai ir daug skysciu. I savo pradini svori grizau ax.gif savaitgali bandysiu velgi pasispausti, kepsiu grikiu kotletus, darysiu saltibarscius. Mane labai motyvuoja grazus oras. biggrin.gif
Labai pritariu del delcios drinks_cheers.gif
Susiu namie neruosiu, nelabai galiu pakomentuoti. Bet Adanlee clap_1.gif kalorijas skaiciuoti moka. Tai visada jai pravers.
Atsakyti
Sveikutes.Primenu, kad prasidejo delcia mirksiukas.gif Uzsimerkiau grikius,rytoj iskrovos diena darysiu.
Atsakyti
Noriu ir aš ikrovos dienos, galima smulkiau kaip darot 4u.gif
Atsakyti
Vakar isskaiciau zurnale kaip sveikai padaryti iskrova ir sulieseti..Nuplautus grikius uzpilti saltu virintu vandeniu ir palikti 24 val.Paskui nukosti.Valgyti galima su aliejum, medum, rugstaus pieno produktais.Laikyti saldytuve.Valgyti galima neilgiau 2 paras. Tai va,- pasiruosiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif rytoj pritariu iskrovos dienai. Tik grikius as virsiu, bandziau nevirtus valgyti, bet man buvo per kieti. ax.gif
Atsakyti
Įkvėpėt ir mane, jau išsikepiau grikiu kotletukų (grikiai, keli gabaliukai virtos krūtinėlės smulkintos, kiaušinis ). Dar man klausimas iškilo, o kaip su naminėm sultim, pvz obuoliai+morkos. Pirktinės sultys tai žinau kad vien cukrus, o naminės gal nieko g.gif o kai iškrovos diena, tai tik grikiai ir vanduo?

p.s su tais grikiais tai atsiminiau anekdota 'grikiai' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 24 kovo 2014 - 18:33
Na as pirma kart bandysiu valgyt nevirtus grikius,tai atsiliepimai bus rytoj smile.gif O del sulciu tai as asmeniskai susilaikau..zalios arbatos geriu daug.Vyras kai pamate kiek virtuvej uzpyliau grikiu,tai irgi,-grikiai grikiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kaip grikių diena? 4u.gif Aš pabėgiojau, valgau grikių kotletukus + burokėlių salotos, dar teko atšildyt iš kameros trintas braškes, tai su pienu kokteilį padariau ax.gif vakar sužinojau, kad per velykas išvykstam į kelionę, tai dabar jokių atsipalaidavimų schmoll.gif
Atsakyti