Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo mokykla Vilniuje

Kriterijai labai aiskus-pagal tai, kaip sekesi įstoti abiturientams. Ta info nera jau tokia 100 procentine, bet tikrai daug sakanti. Kai kurios mokyklos ar net gimnazijos labai nusivaziavo,bet yra kaip yra.
Papildyta:
Manau kad info renkama ne tik mokyklu, o is egzaminu centro ir pan.
Atsakyti
Jau treti metai išleidžiame abiturientus. Džiaugiamės jaunų žmonių pasirinkimais, kai jie nusprendžia toliau studijuoti arba metus čia ar užsienyje padirbėti.

Statistika (negalutinė) tokia: šiemet baigė 13 abiturientų, 9 iš jų įstojo į aukštąsias mokyklas Lietuvoje (neabejoju, kad buvo ir pirmuoju pasirinkimu rolleyes.gif ), viena mergina studijuos užsienyje, dar viena važiuoja padirbėti ir pasimokyti kalbos užsienyje (seniai taip buvo nusprendusi thumbup.gif ). Apie likusius nieko nežinau...

Beje, esame ne gimnazija, o vidurinė mokykla. Vienuoliktoje klasėje neturime jokios atrankos, mokosi įvairių gabumų ir gebėjimų mokiniai.

Jei turite klausimų, kreipkitės tiesiai į mokyklą, gausite išsamiausius atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(aišė @ 2009 08 19, 10:24)
Jau treti metai išleidžiame abiturientus. Džiaugiamės jaunų žmonių pasirinkimais, kai jie nusprendžia toliau studijuoti arba metus čia ar užsienyje padirbėti.

Statistika (negalutinė) tokia: šiemet baigė 13 abiturientų, 9 iš jų įstojo į aukštąsias mokyklas Lietuvoje (neabejoju, kad buvo ir pirmuoju pasirinkimu  rolleyes.gif ), viena mergina studijuos užsienyje, dar viena važiuoja padirbėti ir pasimokyti kalbos užsienyje (seniai taip buvo nusprendusi thumbup.gif ). Apie likusius nieko nežinau...

Beje, esame ne gimnazija, o vidurinė mokykla. Vienuoliktoje klasėje neturime jokios atrankos, mokosi įvairių gabumų ir gebėjimų mokiniai.

Jei turite klausimų, kreipkitės tiesiai į mokyklą, gausite išsamiausius atsakymus.

g.gif
Idomu tik kodel "Veido" reitinguose Valdorfo mokykla uzima tokia zema vieta, jeigu tokie geri rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(aišė @ 2009 08 19, 09:48)
Ar jums nekyla klausimas, kokiu būdu "Veido" žurnalistai surenka informaciją apie mokyklas, nes Vilniaus Valdorfo mokyklos jokios informacijos (kuri, beje, negali būti viešinama) niekas neklausė.
Šis reitingas kasmet sukelia daug abejonių.

kiek žinau, informacija renkama iš universitetų priėmimų komisijų ir pan. Juk baigę abiturientai neprivalo, aišku ir neinformuoja, buvusios mokyklos, kur, kuriuo pasirinkimu ir į kurią specialybę įstojo. O priėmimo dokumentuse nurodoma baigta mokykla. Neskambino niekas ir į mūsų mokyklą, bet pateiktos žinios apie įstojusius mokinius tikslios. Jau po reitingų paskelbimų buvusios auklėtojos išsiaiškino,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 04 spalio 2009 - 16:14
Jei mokyklos vieta "veido" reitinguose yra svarbus kriterijus renkantis mokyklą jūsų pirmokui doh.gif tikrai neverta eiti į Vivą.
Atsakyti
Gal kas zinote,kada prasideda pokalbiai su besidominciais tevais? Nusiunciau i mokykla uzklausima el.pastu, tai nesulaukiau atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 10 14, 19:37)
Jei mokyklos vieta "veido" reitinguose yra svarbus kriterijus renkantis mokyklą jūsų pirmokui  doh.gif  tikrai neverta eiti į Vivą.

Ten verta eiti turtingų tėvų , kurie nupirks diplomus ir įdarbins savo įmonėje, vaikams smile.gif (Tai mano vyro žodžiai.) Šios mokyklos idėjos labai gražios, bet praktikoje jų nesimato.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 22, 15:15)
Ten verta eiti turtingų tėvų , kurie nupirks diplomus ir įdarbins savo įmonėje, vaikams smile.gif (Tai mano vyro žodžiai.) Šios mokyklos idėjos labai gražios, bet praktikoje jų nesimato.

Vaižgante, nepasakei nieko naujo, tavo tokie patys postai kartojasi ir kartojai. Dekui , kad pasidalinai patirtimi. Noretusi isgirsti dar kieno nors nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 10 14, 20:37)
Jei mokyklos vieta "veido" reitinguose yra svarbus kriterijus renkantis mokyklą jūsų pirmokui  doh.gif  tikrai neverta eiti į Vivą.

Pries 5 min gavau laiska ir istryniau, nes pamaniau, kad tikrai nieko nepazistu, bet baigusi skaityti si foruma ja istraukiau ir dalinuosi smile.gif

"Sveiki

Šiuo metu Valdorfo namų grupėse (Nemenčinės.pl 21) peržiūrime tėvų sąrašaus ir registruojame naujas šeimas, kurios domisi Valdorfo pedagogika ir galbūt norėtų vesti pas mus savo vaikučius.

Balandžio mėnesį ketiname kviesti naujas šeimas į jau tradicija tapusias paskaitėles-susitikimus.

Pagalvokite,

gal žinote tokių besidominčių šeimų, turinčių darželinio amžiaus vaikų (nuo 2jų metų),

duokite Beatos tel. 861067291, tegu jau skambina.

Dėkui už pagalbą mums ir norintiems patekti pas mus, bet dar nežinantiems kaip."
Papildyta:
Del nuomones, tai as savo vaikams visada norejau geros mokyklos. Veziojau net i Zveryno genio pradine, kuri man visiskai nepakeliui ir buvau patenkinta. Bet kai vyresnioji isejo i Zveryno gimnazija po nauju metu jau vien nuo zodzio mokykla pakildavo temperatura. Perskaiciau daug literaturos ir buvau seniai svajojusi vaikams rasti svajoniu mokykla, bet net nedrisau svajoti, kad Lietuvoje jau yra kazkas tokio. Tuo metu suzinojau, kad Vilniuje yra Valdorfo mokykla (is ryto rato reportazo). Daug klausinejau ir pagaliau mes jau metai kaip cia rolleyes.gif Mano merginos patenkintos gyvenimu, vyresnioji pasakoja apie istorija, kaip apie labai idomu dalyka, o vyras (kuris buvo pries sia mokykla, nes mate kaip vaikas sokineja per langa biggrin.gif ) negali atsistebeti, kas cia tam vaikui (nes uz istorija siaip turejo 3 desimtbalej sistemoj). Mazoji, nors jau ir mokejo su parkeriu, tikrai turejo ko mokytis atejusi i trecia klase: rasyti tiesiai be liniju, rasyti spausdintines raides, megzti, groti fleita, vokieciu kalbos ir t.t. Taigi visi turime ko pasimokyti, nes negali moketi visko, o zinios ateina su metais. Mano pusbrolis atejo i 10 klase, tai gaves anglu namu darbu nese savo korepetitorei profesorei, kuri pasake, kad tai jau universiteto lygio zinios. Taip kad nereikia galvoti, kad jei vaikas pradinese nemoka kalbos, tai jau ir nebeismoks. Tas pats su kitais dalykais, vaikai mokosi, nes jiems idomu ir teisingai pateikta, o as is savo mokyklos laiku npamenu nei idomumo, nei teisingumo... Sekmes renkantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paradiso @ 2010 02 25, 13:33)
Pries 5 min gavau laiska ir istryniau, nes pamaniau, kad tikrai nieko nepazistu, bet baigusi skaityti si foruma ja istraukiau ir dalinuosi smile.gif

"Sveiki
Siuo metu Valdorfo namu grupese (Nemencines.pl 21) perziurime tevu sarasaus ir registruojame naujas seimas, kurios domisi Valdorfo pedagogika ir galbut noretu vesti pas mus savo vaikucius.

Balandzio menesi ketiname kviesti naujas seimas i jau tradicija tapusias paskaiteles-susitikimus.

Pagalvokite,

gal zinote tokiu besidominciu seimu, turinciu darzelinio amziaus vaiku (nuo 2ju metu),

duokite Beatos tel. 861067291, tegu jau skambina.
Dekui uz pagalba mums ir norintiems patekti pas mus, bet dar nezinantiems kaip."
Papildyta:
Del nuomones, tai as savo vaikams visada norejau geros mokyklos. Veziojau net i Zveryno genio pradine, kuri man visiskai nepakeliui ir buvau patenkinta. Bet kai vyresnioji isejo i Zveryno gimnazija po nauju metu jau vien nuo zodzio mokykla pakildavo temperatura. Perskaiciau daug literaturos ir buvau seniai svajojusi vaikams rasti svajoniu mokykla, bet net nedrisau svajoti, kad Lietuvoje jau yra kazkas tokio. Tuo metu suzinojau, kad Vilniuje yra Valdorfo mokykla (is ryto rato reportazo). Daug klausinejau ir pagaliau mes jau metai kaip cia  rolleyes.gif  Mano merginos patenkintos gyvenimu, vyresnioji pasakoja apie istorija, kaip apie labai idomu dalyka, o vyras (kuris buvo pries sia mokykla, nes mate kaip vaikas sokineja per langa  biggrin.gif ) negali atsistebeti, kas cia tam vaikui (nes uz istorija siaip turejo 3 desimtbalej sistemoj). Mazoji, nors jau ir mokejo su parkeriu, tikrai turejo ko mokytis atejusi i trecia klase: rasyti tiesiai be liniju, rasyti spausdintines raides, megzti, groti fleita, vokieciu kalbos ir t.t. Taigi visi turime ko pasimokyti, nes negali moketi visko, o zinios ateina su metais. Mano pusbrolis atejo i 10 klase, tai gaves anglu namu darbu nese savo korepetitorei profesorei, kuri pasake, kad tai jau universiteto lygio zinios. Taip kad nereikia galvoti, kad jei vaikas pradinese nemoka kalbos, tai jau ir nebeismoks. Tas pats su kitais dalykais, vaikai mokosi, nes jiems idomu ir teisingai pateikta, o as is savo mokyklos laiku npamenu nei idomumo, nei teisingumo... Sekmes renkantis  thumbup.gif

Labai aciu uz pasidalinima g.gif Mes augame Valdorfo darzelyje ir planuojame mokytis Valdorfo mokykloje, norime suzinoti kuo daugiau is patirties turinciu mokykloje. Norime zinoti ir pliusus, ir minusus, ir privalumus sios mokyklos, ir trukumus, kad butume pilnai pasiruose ir motyvuoti rolleyes.gif
Atsakyti
VILNIAUS VALDORFO MOKYKLA KVIEČIA

MOKYKLOS TĖVUS, BŪSIMŲJŲ PIRMOKŲ TĖVUS IR VISUS BESIDOMINČIUS VALDORFO PEDAGOGIKA BEI NORINČIUS ARTIMIAU SUSIPAŽINTI SU MŪSŲ MOKYKLA

Į PASKAITAS-POKALBIUS

Vasario 24 d., 19 val.
Kovo 31 d., 19 val.
Balandžio 28 d., 19 val.

(paskutinį mėnesio trečiadienį)

Lauksime jūsų adresu:
Geležinio vilko g. 23, Vilnius
Tel. 2137041, 8 685 87585 (Giedrė)
Atsakyti
KVIEČIAME Į VILNIAUS VALDORFO MOKYKLOS
DEŠIMTOKŲ MIUZIKLĄ
"SMUIKININKAS ANT STOGO"