Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 12:39)
Tai jei nusipirksi būtinai parašyk, kaip ten jis atrodo 4u.gif

Ovuliacinį testą radau tik penktoje vaistinėje, bučiau nusipirkusi tačiau jo kaina sulaikė 38 litai,tai va dabar turiu apie ką galvot pirkt ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2005 03 25, 17:50)
Ovuliacinį testą radau tik penktoje vaistinėje, bučiau nusipirkusi tačiau jo kaina sulaikė 38 litai,tai va dabar turiu apie ką galvot pirkt ar ne rolleyes.gif

Nu kaina tikrai nemaža, bet jei pasiteisintų ir iškart nestuke.gif tai tada tikrai tų pinigų negaila būtų, bet jei ne, tai kiekvieną mėnesį ir nepripirkaliosi gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 18:05)
Nu kaina tikrai nemaža, bet jei pasiteisintų ir iškart  nestuke.gif tai tada tikrai tų pinigų negaila būtų, bet jei ne, tai kiekvieną mėnesį ir nepripirkaliosi gi g.gif

Tai va kaina verčia susimastyti, jai pasiteisintų tai net nedvejočiau. Idomu ar kuri nors bandė šį testą rolleyes.gif
Atsakyti
Na, tikrai taisykles but negali, kaip elgtis vienu ar kitu atveju. Viskas priklauso nuo paciu zmoniu ir nuo aplinkybiu... Galiu pasakyti, kad per visa nestuma mano vyriskis keitesi i teviska puse ir tapo labai atidus, padeda man daug ka nuveikti namuose, pats pasisiule parvezineti namo po darbo, krepsiu is parduotuves neleidzia i rankas paimt, pats tisia kad ir sunkiausius. O ir namie tvarkos labiau priziuri, nei anksciau. Galiu sakyti, kad jis jau ir pats nepastebedamas, eme laukti to vaikiuko ir va, rupinas, kur gauti grazu vezimeli, lovyte. Nebedaug man liko, reikia suskubti! 4u.gif Bet is tikro tai as sau viena ir stebiuos, ir dziaugiuos del tokio jo pasikeitimo. Jauciuosi saugi. O tai labai svarbus jausmas. Ypac artejant gimdymui. O sitaip nenorejo vos pries kelis menesius! unsure.gif g.gif
Linkiu ir jums visoms norincioms subtilios, moteriskos diplomatijos, dideles kantrybes ir sekmes! rolleyes.gif
Atsakyti
Na pirmasis mūsų buvo netyciukas, tai nieko ir nesitarėm.
O dabar abu pasikalbėjom ir nusprendėm, kad gana saugotis, reikia dar vieno vaikelio. Tai jau antras mėnesis kai taip ir darome. Bus matyt kas čia išeis, nes ilgą laiką gėriau kontraceptikus, dar ir kaklelio operaciją apturėjau.
Na bet sakau bus taip kaip dievas duos.
Atsakyti
Siaip as manau, kad turi abu priimti sprendima lauktis vaikiuko. Bet kartais buna situaciju, kai matai jog vyrui niekada neateis"laikas", o vaikucio norisi sau, ir laikas bega, tai tada manau nieko baisaus vyra apgauti ir pasidaryti sau vaika biggrin.gif Tik aisku, pati moteris turi tureti tvirta zeme po kojom, tureti darba, pajamas, kad galetu ir viena (blogiausiu atveju) islaikyti vaikucius smile.gif
Atsakyti
buvo metas, kai galvojau, kad nieko nereishkia "susiorganizuoti" vaika, net jeigu vyras ir nesutinka. bet kai pati susiduriau su tokia situacija, supratau, kad negalechiau shitaip pasielgti. nesugebechiau jam sumeluoti.
Atsakyti
abudu nusprendėm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Būna taip, kad labai nesprendžia nei vienas, nei kitas...ir tada gimsta laukti netyčiukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Galima sakyti, kad abu. Aš pasiūlaiu o jis nesipriešino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2005 01 20, 21:38)
Ar yra kam buve kad vyrai tokie jauni ir jau troksta seimos kaip manasis???? blink.gif

Ewerra, kazkada turejau drauga, kuris kone mirdavo kaskart, pamates maza vaikiuka. Labai labai norejo turetu vaiku su manim, net labiau, nei as. Mums abiem buvo po 17lika. Taciau musu santykiai nesikloste, o kai jie nesikloste, tai ir issiskyrem. O po daugelio metu suzinojau, kad tas buves draugas seimos taip ir nesukure, ir vaiku seniai nebenori. Pasikeite prioritetai. cool.gif
Atsakyti
Aš manau, kad turi nuspręsti abu, tikrai nepavydžiu toms moteriškėms, kurių vyrai vis dar nenori, tačiau man tenka susidurti su tuo faktum, kad vyrai labaiu nori, negu moterys. tokia situacija buvo ir pas mus, vyras norėjo jau seniai o aš ne, tačiau pradėjom tik tada kai abu nusprendėm, dabar aš gailiuosi, kad tiek laiko laukiau, nes jau pavargau laukti to stebūklo, o jo kaip nėra taip nėra sad.gif
Atsakyti