jo, man irgi greiciau atvirksciai atrodo...tos kurios nenori ima ir pastoja, paskui dar valymus darosi...o kurie nori, svajoja, tai ir nesigauna...
Jurgutelaite tikrai laiminga tu esi,nes tikrai ne visiems kai nori taip ir atsitinka. Oi ne visiems

QUOTE(Asticus @ 2005 03 23, 07:53)
jo, man irgi greiciau atvirksciai atrodo...tos kurios nenori ima ir pastoja, paskui dar valymus darosi...o kurie nori, svajoja, tai ir nesigauna...
Šiaip ir man atrodo, kad dažnesnis toks variantas.
Bet, Jurgutelaite, nuoširdžiai sveikinam

Nepritariu jurgutelaite. Aš pavyzdžiui labai noriu antrą kartą pastoti mano vyras irgi tačiau niekaip nepavyksta, žinoma kitoms atrodo kad trys mėnesiai bandymo yra labai mažai tačiau man tai visa amžinybė

Nepritariu jurgutelaite aš pavyzdžiui irgi labai noriu antro vaikelio tačiau niekaip nepavyksta, nors visiems atrodo kad trys mėnesiai bandymo yra labai mažai tačiau man tai visa amžinybė.
Manau, kad daugiausia atvejų pavyksta greitai pastoti kai vaikelis yra nelaukiamas
tačiau labai sveikinu tave

Dalis tiesos tame yra, bet tik dalis, nes daug kas palaptinga ir nepaaiškinama vyksta pasąmonėje...Tai panašiai kaip mėnesinių ciklo sutrikimai labilios psichikos moterim ir t.t. ir panašiai

Pirmą kartą aš labai nenorėjau pastoti, tačiau užteko vieno pasimylėjimo ir yra o dabar bandau bandau ir nieko
QUOTE(trešnė @ 2005 03 24, 09:15)
Pirmą kartą aš labai nenorėjau pastoti, tačiau užteko vieno pasimylėjimo ir yra o dabar bandau bandau ir nieko
Tresne, nepergyvenk, as ir jau bandau 3 menesius, ir nieko. O tu jau viena turi, tai gausis ir antras

jurgutelaite, sveikinu!

Sužinojau kad mano draugė laukiasi
labai apsidžaigiau, sakau kaip nuostabu pagaliau turėsi antrą vaikutį
pirmą turi berniuką sakau gal antra bus mergytė, o ji pasakė, kad darysis išvalymą, kad antras vaikas yra nesamonė, visaip bandžai ją atkalbėti, bet
kitą savaitę kaip ji sakė susitvarkys.
Kaip galiu išklausyti, suprasti jei širdyje smerkiu tokį poelgį, man net kraujas užverda kaip taip galima taip šnekėti, labai skaudu buvo klausytis jos žodžių, jaučiu, kad šis įvykis pastatė tarp mūsų storą sieną, jau vien dėl to,kad nebejaučiu jai jokios pagarbos, nebegerbiu jos kaip asmenybės

Kaip galiu išklausyti, suprasti jei širdyje smerkiu tokį poelgį, man net kraujas užverda kaip taip galima taip šnekėti, labai skaudu buvo klausytis jos žodžių, jaučiu, kad šis įvykis pastatė tarp mūsų storą sieną, jau vien dėl to,kad nebejaučiu jai jokios pagarbos, nebegerbiu jos kaip asmenybės

siaubas, dar ir taip būna.
as dar pateisinu nepilanmetes, o kad tokie dalykai vyksta normaliose šeimose tai net baisu pagalvot.
kaip taip galima
ot taip ir būna, kas laukia nori, pas tuos neskuba, o tiems, kuriems nereikia bac ir yra
gal dar apsigalvos ta tavo draugė. negi galės po to ramia sąžine gyventi

QUOTE(trešnė @ 2005 03 24, 17:15)
trešne ir aš bandau ir kolkas be rezultatų, bet tikiuos jie greit bus. O pirmą kartą kai buvau nėščia aštunta savaite persileidau

Trešne, čia tokių bandančių daug ir trys mėnesiai dar nėra ilgas laiko tarpas. patikėk, žinau, jog sunku, jog tau tai jau atrodo amžinybė, bet kai planuosi 7 mėnesius ir - nieko
, tada bus lengviau - persilauši. pas mus merginos jau kiek ilgai planuoja, bet vis nepraranda vilties
Laikykis ir nenukabink nosies

Laikykis ir nenukabink nosies