Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Įkalbinėjau kad persigalvotų, tačiau... sad.gif net sakiau,kad tas negimęs vaikelis jei vaidensis, kad gailėsis tokio poelgio visą gyvenimą, bet jei tas nerūpi o man už ją verkti norisi cry.gif mes su vyru taip laukiam to antrojo džaugsmelio o tai išgirdus abiem labai negera. Geriau jau bučiau nežinojus apie jos nėštumą unsure.gif
Atsakyti
trešne, tikiuos mums abiems greit pavyks nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 11:49)
trešne ir aš bandau ir kolkas be rezultatų, bet tikiuos jie greit bus. O pirmą kartą kai buvau nėščia aštunta savaite persileidau cry.gif , tai dabar dar pergyvenu kad kai pastosiu vėl taip nebūtų sad.gif  šį mėnesį nusipirksiu testą kur parodo vaisingas dienas blush2.gif

Pirmą kartą girdžiu apie tokį testą ar vaistinėse parduoda ir aš nusipirkčiau biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
ai net nežinau, beprotė ta tavo draugė, tokį stebuklą, dovaną gavo, o nesupranta. cry.gif o gal jie labai neturtingai gyvena, gal nebūtų kaip vaikutį antrą islaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medetka @ 2005 03 25, 11:52)
Trešne, čia tokių bandančių daug ir trys mėnesiai dar nėra ilgas laiko tarpas. patikėk, žinau, jog sunku, jog tau tai jau atrodo amžinybė, bet kai planuosi 7 mėnesius ir -  nieko sad.gif , tada bus lengviau - persilauši. pas mus merginos jau kiek ilgai planuoja, bet vis nepraranda vilties drinks_cheers.gif
Laikykis ir nenukabink nosies 4u.gif

Nemanau kad persilaušiu, nes kolkas viltis dingsta vis labiau o noras turėti auga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2005 03 25, 12:04)
Pirmą kartą girdžiu apie tokį testą ar vaistinėse parduoda ir aš nusipirkčiau biggrin.gif    blush2.gif ax.gif

aš dar ir niekad nepirkau, bet man sakė kad būna. taip ir vadinas ovuliacinis testas. nes aš bijau, kad gal mes į reikiamas dienas nepataikom blush2.gif nors dar tik antrą mėnesi planuojam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 12:05)
ai net nežinau, beprotė ta tavo draugė, tokį stebuklą, dovaną gavo, o nesupranta.  cry.gif o gal jie labai neturtingai gyvena, gal nebūtų kaip vaikutį antrą islaikyt g.gif

Tame ir esmė,kad finansai čia niekuo dėti, papraščiausiai nenori blink.gif todėl aš jos ir nesuprantu, jei būtų vargšai tuomet supraščiau kadangi skurstančių šeimų nėra mažai sad.gif ir nelaimiai kaip tokios šeimos turi vieną ir ne du vaikus (dėl pašalpų) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 12:07)
aš dar ir niekad nepirkau, bet man sakė kad būna. taip ir vadinas ovuliacinis testas. nes aš bijau, kad gal mes į reikiamas dienas nepataikom blush2.gif  nors dar tik antrą mėnesi planuojam wub.gif

Apie tą patį ir aš galvoju blush2.gif reiks šiandien nueiti į vaistinę pasiteirauti to testo biggrin.gif
Atsakyti
Taip pritariu tau, baisu kaip pagalvoji cry.gif geriau negalvot apie tokius dalykus. o grayiom emocijom uzsikraut drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2005 03 25, 12:18)
Apie tą patį ir aš galvoju blush2.gif reiks šiandien nueiti į vaistinę pasiteirauti to testo biggrin.gif

Tai jei nusipirksi būtinai parašyk, kaip ten jis atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2005 03 25, 12:39)
Tai jei nusipirksi būtinai parašyk, kaip ten jis atrodo 4u.gif

OK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2005 03 25, 12:07)
Nemanau kad persilaušiu, nes kolkas viltis dingsta vis labiau o noras turėti auga nestuke.gif

mažiau stresuok, bandyk nukreipti mintis kita linkme, susirask kitą užsiėmimą, nes stresas tik mažina galimybę pastoti - žinau, ką sakau. man noras būti nestuke.gif ne mažesnis, kiek aš ašarų išliejau, kad nepastoju verysad.gif
atsipalaiduok, širdele. 4u.gif
Atsakyti