Sukasiau šiltnamy garstyčias , net gaila , gražus žalias kilimas buvo , ir nebemačiau skruzdžių , nors visą laiką tuntais ėjo , gal nepatiko jos .
Savaitgalį sodint pom. ruošiuosi , nežinau tik ar palikt salotas ir ridikus kartu augt , kiek pastebėjau salotų kaimynystė nepatinka pomidorams . Bet kad salotos neužaugo iki skynimo , mažu pikiuot į lauką jas . Pernai tokiu metu visokius žalėsius iš šiltn. valgėm , šiemet tik garstyčios užaugo . Gal salotos su jom nedraugauja ? O gal šalta buvo ? Maniškiai sėti kovo pradžioj jau prašosi į platesnę dirvą , lyg tai ir žiedynai sukasi Fantaziom ...
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 04 17, 09:44)
Nu malačius tu su savo pomidorais. Aš tai šiemet buvau nusprendus nieko nesodinti, bet kai prisiliečiau prie dirvos, tai irgi "apsirgau".
O papasakok kokiomis sąlygomis tu auginai šiuos daigus? Ar naudojai papildomą apšvietimą.?
O papasakok kokiomis sąlygomis tu auginai šiuos daigus? Ar naudojai papildomą apšvietimą.?
Auginau balkone, visalaika ant palanges, saulei pašvietus šiltnamy būdavo laaabai karšta, iškart atidarydavau langą kad prasivėdintų, taip ir auga. Persodinau i didelius kibirus tai išvis akyse pradėjo augti jie

QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 10:12)
Pirmoji Betalux, sėti vasario 28 dieną

QUOTE(Ex @ 2012 04 17, 14:32)
Ex, jei mūsų nušals, bent tu turėsi

Papildyta:
Džiaugiuos neatsidžaugiu Gaudvilės pomidoru

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 17, 16:39)
Asese, jis gražesnis buvo, bet teko smarkiai šakas aplaužyt, kitaip neįsivaizdavau kaip inkišt į dėžutę 

Bet ir taip jau gražus atkeliavo

žiūriu, čia jau sodinimui vos ne visos ruošiasi
Nu neee, aš dar palauksiu. Šiltnamy tegu gyvena, bet sodint tai dar nesodinsiu

QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 17:46)

tai as ir dar nesodinsiu, mano dar mazyliukai

parsitempiau nakciai atgal pomidorus namo. man iskilo toks klausimas. Kazi jei ten tuos savo isstypelius, ten ju koks 10 vnt tokiu yra, sodinat su visam i siltnami giliau isodinciau ir palieciau stimuliatorium,kad geriau isisaknytu, padetu jiems sustipreti?
Zinau,kad tada iki pakasimo vietos jie pradetu naujas sakneles augintis, bet gal atsigautu pats augalas. Nes dabar nu stypso jie ir viskas
ar man nekreipti demesio i ju ta istysima?

QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 17, 18:14)
parsitempiau nakciai atgal pomidorus namo. man iskilo toks klausimas. Kazi jei ten tuos savo isstypelius, ten ju koks 10 vnt tokiu yra, sodinat su visam i siltnami giliau isodinciau ir palieciau stimuliatorium,kad geriau isisaknytu, padetu jiems sustipreti?
Zinau,kad tada iki pakasimo vietos jie pradetu naujas sakneles augintis, bet gal atsigautu pats augalas. Nes dabar nu stypso jie ir viskas
ar man nekreipti demesio i ju ta istysima?

jeigu jie labai isstype, reikia sodinti giliai, kaip cia sako, iki ausu

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 17, 17:00)
tai as ir dar nesodinsiu, mano dar mazyliukai
tik noriu,kad man padarytu palapine, jog nereiktu nesioti man tu daigu, nes kol viska isnesu, maziausiai 10k reikia suvaikscioti 

palapinė gerai, maniškiai irgi tokioj tupi. Tiksliau - naktim palapinėj

QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 17:46)

Pas jus šalčiau

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 17, 18:00)
tik noriu,kad man padarytu palapine, jog nereiktu nesioti man tu daigu
o kokios jau palapinės tau reik, kad pati negali pasidaryt? išvis nėr ten ką daryt - įsmeigei pagalius, šiek tiek aukštesnius už pomidorus ir uždengei agroplėvele. Va ir visos "statybos"..