Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Tai laiko suvestinių ir nebus vėliau patikslintų sukeltų? blink.gif aš prieš finišą nežiūrėjau į jokius laikrodžius ir iš visų paskutinių jėgų variau kad aplenkčiau dar du bėgikus matomus smile.gif o laiką savo pirmo įveikto pusmaratonio žinot norisi labai..
o, patikrinau pati, viskas ok. mano laikas- 2:04, kai sau turėjau tikslą tiesiog baigti distanciją, o preliminarų laiką- 2:30 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė: 09 rugsėjo 2012 - 19:42
Nžn kaip čia su tais laikais...mano numeriukas išvis kito dalyvio vardu užrašytas blink.gif
Kai žengiau per finišo liniją girdėjau pypt, tai gal tiksliai jie skaičiuoja. Manau turėtų patikslinti rezutatus vėliau, labai jau smalsu koks laikas.
Cukrinuke, sveikinimai. Ir aplamai, visi maratono dalyviai šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 09 rugsėjo 2012 - 20:06
Aš tai tikiu, kad čia tik techninis dalykas ir jie tuoj savo svetainėj sutvarkys viską.
Geriau įspūdžiais pasidalink, labai įdomu gi. Aš po šiandienos sakau, kad nors ir labai smalsu sužinoti, ką reiškia įveikti maratoną, bet dar prireiks laiko kol ateis tikras noras. Skaudėjo net žiūrėt į paskutinius kilometrus bėgančius maratonininkus smile.gif
Atsakyti
Jooo skauda viską. Turbūt daugiau nebandysiu. Morališkai jaučiuosi super, fiziškai man amen. Dar labai burbuliavau, kad reikįjo namo pėdutėmis eiti, nes troleibusai nevažiavo kur man reikėjo. Einu gal aš jau pamiegoti (ryt darbdavys atleido nuo darbo) ax.gif Ryte viskas kitom spalvom atrodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 09 rugsėjo 2012 - 20:15
Ryte, įtariu, rauenis skaudės dar labiau, tai gal tada lauksiu už savaitės atgarsių biggrin.gif juokauju, aišku. Tikiu, kad su laiku pasimiršta visis skaudantys raumenys ir liek prisiminimai apie euforiją kirtus finišą smile.gif
Sveikinu įveikus tokį iššūkį, čia jau neabejoju, kad prireikė daug ir fizinio, ir moralinio darbo. Gero poilsio kol kas!
Atsakyti
as tik ketvirti begau ir mano tikslas tik isbegti buvo. atitiko visus lukescius, iskaiciuojant ikalnes ir plyteles bei rytini begima (as totali peleda, ryte tiesiog niekada nebegau ir negaliu begti, net jei norisi), atbegau per 1h04min. Laiko nuskaitymui priekaistu neturiu. o vat organizatoriai.... nu tikrai net kyla mintis,kad gaila startinio mokescio. 10 balu duodu trasos zymejimui. cia tikrai padirbejo ir atiduodu starto mokesti biggrin.gif o vat savanoriai, dalyviu zonos zymejimas, numeriu atsiemimas BUVO TIKRAS KOSMARAS doh.gif ir niekaip negaliu suprasti vieno - kodel taip sunku pasiruosti is anksto daugiau vandens stiklinaiciu ir dalyviams reikia trypineti kol gurksni gaus unsure.gif tikuosi netiketas dalyviu skaicius tam turejo itakos ir kitais metais viskas bus kitaip 4u.gif

Sveikinu visas dalyves (-ius) 4u.gif atmosfera,zmones ir begimas viska atpirko thumbup.gif kokie nauji issukiai? bigsmile.gif
Atsakyti
kokošei sekėsi gerai 4u.gif mano ketvirčio laikas 1:01 ir sekundes. trasa išties puiki. net gaila buvo, kad tik vieną ratą suku. tik man buvo šalta. dar bėgant dar dar, šonas šyla, kitas šąla. bet paskui, pakeliui namo, stabtelėjau prie vcupo pasižiūrėti į bėgančius - dubakas visiškas. ir dar jie vargšai toj atkarpoj prieš vėją turėjo irtis. gaila man jų buvo smile.gif gyriau save baisiausiai už tai, kad nepatingėjau atvaryti anksčiau ir apšilimui kelis ratus prasukau sereikiškėse.

uf... kadangi čia man pirmas kartas tokiam renginy, tai įspūdžių per akis. nelabai ką turiu prikišti organizatoriams. gal tik tūlikus užrakintus doh.gif nu šitų vadybinių sprendimų niekaip neįkertu - pastatyti penkiolika tūlikų ir dvylika iš jų užrakinti doh.gif hm hm. ir trasoj paskui mačiau, kaip stabteli koks prispaustas prie tūliko, pasibraižo apie duris ir toliau bėga... jeez...

anyway, sveikinu išbėgusias!

Atsakyti
Man šalta tebuvo kelias minutes prieš startą ir net gerokai sušilau vidury. Apie pabaigą jau net nekalbu, o vėjo bijojau tik dėl to, kad neperpūstų smile.gif Bet kadangi čia jau organizatoriai net ir labai norėdami negalėjo kažko padaryti, tai belieka džiaugtis, kad nebuvo lietaus. Man oras buvo tobulas bėgimui smile.gif
Atsakyti
Tokata, kodėl antrą kart nepasiryžtum? buvo sunku pats maratonas ar pasiruošimas? kaip ruošeis?
aš jau užsiregistravau kitiems metams, pilnam maratonui biggrin.gif tikiuosi pasiruošiu, tik reikia plano, kai tai padaryti smile.gif
ir nusprendžiau kitamet vandenį neštis rankoj, paprašysiu, kad kasnors paduotų trasoj naują kai baigsis, labai sunku man tie sustojimai ir puodukai, nesugebėjau normaliai atsigert...
O šiaip labai smagu buvo, turėjau tikslą nubėgti per 2 val, tai pagal oficialius rezultatus 1:58 (čia kaip jie patys paaiškino, ne nuo mano starto, o nuo šūvio), o pagal mano matuoklį, kurį isijungiau startavus, tai nepilnai 1:56 thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors skaitet knyga Murakamio "Apie ka as kalbu,kai kalbu apie begima"? idomu ar verta demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2012 09 13, 17:55)
Ar kas nors skaitet knyga Murakamio  "Apie ka as kalbu,kai kalbu apie begima"? idomu ar verta demesio  g.gif

skaičiau, bet bijau patarinėti, nežinau kokias knygas mėgstat, kiekvienam kitaip. Man patiko, gerų minčių radau, ir šiaip nedidelė, greitai persiskaito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 09 13, 19:59)
skaičiau, bet bijau patarinėti, nežinau kokias knygas mėgstat, kiekvienam kitaip. Man patiko, gerų minčių radau, ir šiaip nedidelė, greitai persiskaito 4u.gif

Geru minciu siaip apie gyvenima ar begima?
Atsakyti