Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Merginos, jeigu kam įdomu, čia galite atsisiųti puikią bėgimo programą pradedantiesiems, visai nesportuojantiems žmonėms. Kadangi tokia ir esu - pabandžiau ir tikrai užsikabinau, nors visuomet kartojau, kad bėgimas ne man blush2.gif
Programą galima įsirašyti į telefoną ir bėgiojant jos klausyti. Ten viskas labai aiškiai išdėstyta: kada pradėti bėgti, kada eiti, kada sustoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InHouse @ 2012 08 28, 09:45)
Dabar cia kilo klausimas del kvepavimo. As kai begu tai ikvepiu pro burna o iskvepiu pro nosi,o kaip taisyklingai reikia? g.gif  tongue.gif

Reikia atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
Kaip pykstu ant savęs - neatsargiai dėdama koją pasitempiau pėdoj kažką (raumenis?). Likus pusantros savaitės iki maratono.. Guodžiuos, kad per dvi savaites stipriai prisitreniravus nebebūčiau, o su tepaliukais ir keliom dienom ilsėjimosi skausmas praeis. Bet neramu labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 08 29, 20:26)
Kaip pykstu ant savęs - neatsargiai dėdama koją pasitempiau pėdoj kažką (raumenis?). Likus pusantros savaitės iki maratono.. Guodžiuos, kad per dvi savaites stipriai prisitreniravus nebebūčiau, o su tepaliukais ir keliom dienom ilsėjimosi skausmas praeis. Bet neramu labai  unsure.gif

eina sau kaip nelaiku doh.gif
bet gal dar spės pagyti, geriausia nebėgt dabar išvis kelias dienas, poto kai dings skausmas irgi iš lėto ir nedaug bėgt.
Šiaip išvis šitas laikas iki maratono yra skirtas poilsiui, kai mažinami krūviai, distancijos (ang. tai vadinama taper). Bėgant martoną, tam reikia skirti 3 savaites, pusmartoniui užtenka 2. Formos per 2 savaites tikrai neprarasim, o per varžybas tokiu atveju geriausi rezultatai būna 4u.gif
Aš jau laukiu nesulaukiu rugsėjo 9 wub.gif Dar perskaičiau knygą ''Advanced Marathoning', net neperskaičiau, o praryjau tiesiog, dabar kitiems metams turiu tikslą visą maratoną nubėgt bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, aš dar prisiskaičius blogų/istorijų raminu save, kad nėra tas pusmaratonis TIEK daug kad reikėtų atsidėjus laikyti treniruočių plano ir viskas bus ok. Duosiu kojom kelias dienas poilsio, gal dar ir motyvacijos bėgiot pasikrausiu. Nes pastaruoju metu apleido ji mane, labai apleido. Laukiu greičiau Vilniaus maratono (nebedaug ir beliko laukt : ) ) ir turbūt mažinsiu ir krūvius, ir apskritai prie kitų sportų daugiau grįšiu, noriu vėl pasiilgt bėgiojimo.
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 08 30, 21:51)

Cukrine, kaip tu laikaisi? galesi begti? tikiuosi gereja situacija 4u.gif
Atsakyti
Juokinga, bet su viena bėda susitvarkiau ir turiu kitą - peršalau. Su koja lyg ir viskas tvarkoj, tik kad beveik nebėgiojau paskutinę savaitę, tai negaliu žinot, kaip po ilgesnio prasibėgimo jausiuos. Tris dienas iš eilės bėgau po 30-40min, trečią jau truputį skaudėjo. O dar su dviračiu vakare prasimyniau ir kitą dieną perštinčią gerklę pajaučiau. Vėl praleidžiu bėgimus (dabar jau trečią dieną), ryt jei gerai jausiuos prasibėgsiu pusvalandį ir čia jau bus paskutinis prieš sekmadienį. Tikiuos išgulėt visus peršalimus, nes liūdna vien pagalvot, kad gali tekt praleist tokį išlauktą bėgimą.
O gal dar kuri ruošiasi Vilniaus mratone dalyvauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 09 06, 10:29)
Juokinga, bet su viena bėda susitvarkiau ir turiu kitą - peršalau.

griebk medu,imbiera ir daug arbatu, turi 'pramusti' drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 09 06, 09:29)
O gal dar kuri ruošiasi Vilniaus mratone dalyvauti?  bigsmile.gif

aš ruošiuosi. tyliai čia skaitinėju, tyliai bėgioju, bet ruošiuosi. šiaip neplanavau, bet namiškiai prispaudė prieš keletą dienų doh.gif nu ką čia tau reiškia, sako... doh.gif kadangi nedaug laiko buvo likę, ėmiau tik 10 km. nu bet būsiu padalyvavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2012 09 06, 21:52)
aš ruošiuosi. tyliai čia skaitinėju, tyliai bėgioju, bet ruošiuosi. šiaip neplanavau, bet namiškiai prispaudė prieš keletą dienų doh.gif nu ką čia tau reiškia, sako...  doh.gif kadangi nedaug laiko buvo likę, ėmiau tik 10 km. nu bet būsiu padalyvavus  biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif 10 km irgi gerai, normali distancija, o šiaip kaip pati sakei, svarbu sudalyvauti, juk toks renginys wub.gif
Atsakyti
Ir aš sudalyvavau smile.gif Smagu smile.gif
user posted image
Na o bet tačiau kadangi registracijoje absoliutus bordakas, mano rezultatas nulis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 09 rugsėjo 2012 - 18:51
QUOTE(Tokata @ 2012 09 09, 17:48)
Ir aš sudalyvavau smile.gif Smagu smile.gif
user posted image
Na o bet tačiau kadangi registracijoje absoliutus bordakas, mano rezultatas nulis smile.gif

sveikinu!! o ką rodė laikrodis finišuojant neprisimeni? kaip šiaip jauteis? labai smalsu blush2.gif
o rezultatuose tai tikrai bardakas, buvo paskelbti kai tik grižau namo, dabar liko tik 4,2 km. Bet kažkaip ir tie kuriuos paskelbė ir pradžių nevisai atitiko g.gif Kaip suprantu jie visų rezultatus skaičuoja nuo 9:30, nepriklausomai, kad startavai pvz 2 min vėliau? Bet kad ir taip skaičiuojant nevisai tikslu gaunas... g.gif ne bet kokiu atveju ne į pirmas vietas taikom, tai svarbu gyvos sveikos ir nubėgusios distancijas 4u.gif
Idomu kaip Spygliusss ir kokoše sekėsi smile.gif
Atsakyti