Sveikos merginos,esu naujoke.

Nusprendziau,kad reikia ir man cia prisijungti prie jusu ! Prisijungiau,nes pradejau begioti ir as.

Niekada nemaniau,kad man patiks sitas uzsiemimas. Kiek mane drauges tempe,kiek pati bandziau tai NIEKADA man jis nelipo,taciau pries pora dienu nusprendziau,kad reikia pradeti sportuoti ir biski dailinti formas kuno,nes apsileidau

Todel nusprendziau pabegioti- pasiemiau suni kartu ir begau ,dar grizusi namuciu padariau atsilenkimu. Labai patiko ! Kita diena (vakar) sededama darbe jau nenustygau vietoje,kada vel begsiu. Grizau namo ir tik persirengiau vel nubegai,takart jau daugiau nubegau. Siandien buvo trecia diena ir vos atsibudau ,isgeriau kavutes ir pasileidau taku,net draugo mama nustebo

SIandien dar daugiau nubegau,tik biski supykino begriztant bet matyt del kavos.
Siaip mano ugis 169cm ir sveriu as 55kg. Siaip visada sveriau 53kg ir galedavau valgyti kiek noriu ir visiskai nesportuodavau ir ne lasinuko nebuvo,bet pagyvensui Londone per puse metu priaugau tiek svorio,kiek per visa gyvenima tikriausiai nepriaugau. Sveriau 59kg

Grizusi i Lietuva po truputi numeciau per 5menesius kokius 4kg ,bet nieko nedarydamas-savaime man jis nukrito. Siaip nesu stambi,pagal viska man tinka sverti 55kg,bet pilvas toks jau riebaliuku patapo,o ir soniukus uzsiauginau . Bandziau i sporto kluba eiti,bet du kartus nuejau ir viskas -veltui ismesti pinigai. Bandziau namie sportuoti- pavyko kokias pora savaiciu,kol pora diens pertraukos nepadariau. Bet dabar pradejau begioti ir dziaugiuosi,nes jauciu kaip man mazai reikia,kadangi prasokusi esu 11metu ir visais kitais bureliais uzsiminejusi tai dar islike biski to vidinio rezultato

Pranesiu kaip man sekasi,bet tikiu,kad sikart turi pavykti man atgauti formas !