QUOTE(Cukrinė @ 2012 10 24, 21:50)
Aha, aš irgi pastebėjau, kad nekvėpuoju taip, kaip moko (pro nosį įkvėpt, pro burną iškvėpt). Bet kadangi neskauda šonų (na, kartais.. bet labai retai), tai tikiu, kad kvėpuoju teisingai - taip, kaip tinka man
Su tuo kvepavimu tai neaiskumas. Kaip mokykloje ismoke, taip visa laika kvepuodavau: ikvepi per nosi, iskvepi per burna. Vingio parke treniruotese sake "kvepuojam laisvai, per burna". nu ok, susikaupiau, vistik ipratimas blogiau uz prigimima, persipratinau tam kvepavimui. Ziurejau olimpini maratona ir stengiausi iziureti,kaip stajeriai kvepuoja, tai dauguma atrode per burna (zinau zinau, keistai skamba,kai per TV bandai iziureti

)
Neseniai paskaiciau,kad labai gerai kvepuoti per nosi (ir ikvepti, ir iskvepti). Pasirode kaip eilini nauja teorija, bet su daug logisku argumentu, tai galvoju isbandysiu is idomumo, bet is karto gavau sloga. Dabar nusprendziau,kad uztenka bandymu
Prisipazinsiu, bet koks mane tinginys vakarais surakina, as jau kelis vakarus atsisakiau begimo

pykstu ant saves, bet... Pasisakau visiems garsiai, gal taip vakare nebeleisiu sau tinget