Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Nebeleidžia pakeisti komentaro, tad sorry už double-post'ą.

Norėjau paklausti, kokiuose renginiuose artimiausiu metu ketinate dalyvauti, bet prieš tai nutariau pažioplinėti po varžybų kalendorius... Žiū, Rumšiškėse pusmaratonis spalio 27d. Gal kas mąstot apie jį? Aš gal visai norėtau.. blush2.gif

http://www.begimotaure.lt/, http://www.llbm.lt/l...er_lietuva.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrinelt: 18 spalio 2012 - 17:00
Ausrinelt, žaviuosi tokiais žmonėmis kaip jūs 4u.gif 4u.gif Man tai kolkas misija neįmanoma schmoll.gif Ištvermę dar lavint ir lavint... Man keista, iškart tokias ilgas distancijas pradėjot bėgiot, prieš tai intensyviai sportavot?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 18, 20:46)
Ausrinelt, žaviuosi tokiais žmonėmis kaip jūs  4u.gif  4u.gif Man tai kolkas misija neįmanoma  schmoll.gif Ištvermę dar lavint ir lavint... Man keista, iškart tokias ilgas distancijas pradėjot bėgiot, prieš tai intensyviai sportavot?

Oi, aš visai ne "jūs", netgi labai ne "jūs" - dar tik studenčiokė.. wink.gif Intensyviai nesportavau, bet bendrai gyvenimo būdas į aktyvesnį visada buvo - daug vaikščiodavau pavyzdžiui. Papildoma motyvacija - labai nemėgstu viešojo transporto, o automobilio neturiu. Plius mėgiama muzika, grynas oras, laikas sau.. Niekada vaikščiojimas man nebuvo laiko švaistymas (ir būtent ne pasivaikščiojimas, o ėjimas iš taško A į reikiamą tašką B ).
Bet šiaip visos čia bėgiojančios man atrodote valingesnės už mane gerokai, aš tik turiu visiškai nepelnytų "privilegijų" tokių kaip amžius, žinios iš gamtos mokslų sričių, šeimoje susiformavę įpročiai. Plius nesu gimdžiusi.. Tai visą bendrą vaizdą palyginus, jūs geriau varot! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2012 10 18, 21:11)
Oi, aš visai ne "jūs", netgi labai ne "jūs" - dar tik studenčiokė.. wink.gif I

Persiprašau biggrin.gif 4u.gif
Na, galbūt aktyvus gyvenimo būdas ir lėmė ilgų distancijų startą. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 10 18, 19:46)
Ausrinelt, žaviuosi tokiais žmonėmis kaip jūs  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi labai žaviuosi Ausrinelt, tikra šaunuolė thumbup.gif Aktyvaus ir sveiko gyvenimo būdo, tai labai pagirtina 4u.gif Na o aš vidinę motyvaciją įgavau iš vaikystės ir paauglystės, kurioje kentėjau dėl antsvorio (jį sukėlė vartoto hormoniniai vaistai skirti dėl širdies ligų), tad kasdienės žiaurios patyčios užgrūdino ir atsirado siekis turėti gražią figūrą. Na o pabandžius bėgioti, kaip toje senoje reklamoje sakoma: kartą paragavęs, negali sustot biggrin.gif Tik dar prisibijau bėgti labai ilgą distanciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte26 @ 2012 10 19, 11:22)
kartą paragavęs, negali sustot  biggrin.gif Tik dar prisibijau bėgti labai ilgą distanciją  ax.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi ilgų nebėgu, reikia ištvermę dar išlavinti blush2.gif
Čia prieš metus ar daugiau rašiau, kad pabandžiau bėgioti, klubų sąnariai buvo "atsirašę", krypavau kaip antis ilgai ir skaudžiai. Ir dabar dar jaučiasi karts nuo karto. Kai iš giminės yra paveldėjimas dėl sąnarių, bijau prisižaist,reiktų verčiau rinktis dviratį ar plaukimą, bet tam nėra sąlygų... O ir bėgti lb pamėgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2012 10 18, 15:55)
Nebeleidžia pakeisti komentaro, tad sorry už double-post'ą.

Norėjau paklausti, kokiuose renginiuose artimiausiu metu ketinate dalyvauti, bet prieš tai nutariau pažioplinėti po varžybų kalendorius... Žiū, Rumšiškėse pusmaratonis spalio 27d. Gal kas mąstot apie jį? Aš gal visai norėtau.. blush2.gif

http://www.begimotaure.lt/, http://www.llbm.lt/l...er_lietuva.html

aš aš noriu į Rumšiškes!!! jei niekas nepasikeis būtinai bėgsiu, turėtų būt smagu smile.gif
beja, 'Bėk už Kauną' irgi labai smagiai praėjo, geras renginys buvo, nubėgę gavo daug duonos ir batono biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ko bėgikės taip dabar aprimusios? 4u.gif Aš šiandien bėgiodama matyt perdaug prisikvėpavau šalto oro, nori skaudėti kvėpavimo takai giliai viduje, tai vyksta intensyvus arbatų vartojimas unsure.gif
Atsakyti
O aš tik dabar pradedu savo dėl visokių problemų užsitęsusį grįžimą į normalų režimą po pusmaratonio. Keista, kai nereik savęs spaust bėgt pagal grafikus, keista bėgt trumpiau, keista ir kad tamsu, šalčiau nei įprastai. Kitų bėgikų beveik nematyt.
Vienu metu, kai nebėgiojau kokias dvi geras savaites, supratau, kad man nebėr to poreikio ir išsigandau - o kas, jei atpratau, pradėsiu tingėt, nebenorėt. Užteko dukart išbegt ir iš naujo įsimylėjau tą jausmą, kai bėgi rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit, o jūs mokat bėgdamos įkvėpti pro nosį, iškvėpti pro burną? Aš tai uždusčiau lotuliukas.gif neišeina schmoll.gif
Iš nosies kaip iš kraniuko varva po bėgiojimo tokiu oru, ne peršalimas, bet kažkaip keistai jautiesi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 24 spalio 2012 - 19:54
Aha, aš irgi pastebėjau, kad nekvėpuoju taip, kaip moko (pro nosį įkvėpt, pro burną iškvėpt). Bet kadangi neskauda šonų (na, kartais.. bet labai retai), tai tikiu, kad kvėpuoju teisingai - taip, kaip tinka man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 10 24, 21:50)
Aha, aš irgi pastebėjau, kad nekvėpuoju taip, kaip moko (pro nosį įkvėpt, pro burną iškvėpt). Bet kadangi neskauda šonų (na, kartais.. bet labai retai), tai tikiu, kad kvėpuoju teisingai - taip, kaip tinka man smile.gif

Su tuo kvepavimu tai neaiskumas. Kaip mokykloje ismoke, taip visa laika kvepuodavau: ikvepi per nosi, iskvepi per burna. Vingio parke treniruotese sake "kvepuojam laisvai, per burna". nu ok, susikaupiau, vistik ipratimas blogiau uz prigimima, persipratinau tam kvepavimui. Ziurejau olimpini maratona ir stengiausi iziureti,kaip stajeriai kvepuoja, tai dauguma atrode per burna (zinau zinau, keistai skamba,kai per TV bandai iziureti doh.gif )
Neseniai paskaiciau,kad labai gerai kvepuoti per nosi (ir ikvepti, ir iskvepti). Pasirode kaip eilini nauja teorija, bet su daug logisku argumentu, tai galvoju isbandysiu is idomumo, bet is karto gavau sloga. Dabar nusprendziau,kad uztenka bandymu biggrin.gif

Prisipazinsiu, bet koks mane tinginys vakarais surakina, as jau kelis vakarus atsisakiau begimo doh.gif pykstu ant saves, bet... Pasisakau visiems garsiai, gal taip vakare nebeleisiu sau tinget blush2.gif
Atsakyti