Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Sveikos bėgikės, kažko ramoka čia smile.gif aš jau jaučiu kaip stiprėju, pradėjau rytais bėgioti jau po 6,5 km, vietoj 4km, jei viskas gerai tfu tfu tfu, tai norėsiu dalyvauti Kauno kalėdiniam ir Vilniaus naujametiniuose bėgimuose, reikia man bent kažkokių mažų pasiekimų savimotyvacijai pakelti smile.gif)

šiaip norėjau paklausti dėl avalynės: ar žiemą/rudenį bėgiojat su kitokia avalyne? kai šiandien grįžau permirkusiomis kojomis, pagalvojau gal yra kažkas spec. tokiems orams g.gif nemalonu po to žliugsėti visą kelią biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos begikes, pagarba visoms begiojancioms 4u.gif noriu ir as pas jus i buri smile.gif tikiuosi priimsit biggrin.gif
Begioju nuo siu metu kovo menesio (begioju daugiau maziau visa gyvenima, tik va vaikai buvo visiskai ateme si malonuma verysad.gif ) ir tikriausiai galiu sakyt kad begu reguliariai ir ne pacius trumpiausius atstumus ax.gif o svarbiausia tai, kad begdama kaifuoju...
Tik va dabar kai orai taip atsalo ir dar pliaupia nuo ryto iki vakaro begimas nebeatrodo toks malonus verysad.gif ir vakarai trumpi, tamsu, ir po paskutinio begimo koscioti pradejau, baisiai vejas saltas pucia verysad.gif tokia nuostalgija prisimunus vasaros vakarus
Atsakyti
ar dar kas nors be manes biggrin.gif siandien jau prasibego?
Atsakyti
Bateliai yra spec. skirti žiemai, neslystančiu padu, skirti bėgioti tamsoje (su atšvaitais). Su vasariniais per sniegą parke nelabai pabėgiosi...
Aš bėgu vakarais prieš miegą, nes po rytinio prasibėgimo man norisi miegoti pusė dienos... pelėda aš smile.gif Bėgu kai gera nuotaika ir motyvacija 10 km, o šiokiom dienom 5-6 pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 09 lapkričio 2012 - 21:14
O ar yra tokiu, kurios kiekviena diena bega asfaltu ?
Atsakyti
Aš bėgu asfaltu, bet ne kiekvieną dieną, jaučiu pažangą, kai pasidarau 'išeigines' 2kart per savaitę smile.gif
Atsakyti
o niekas nesusiduriat su skausmais priekineje blauzdos dalyje, lyg kaulas skaudetu? Kol begu misku viskas OK, bet kai vel teko gryst prie asfalto ir vel atsinaujino verysad.gif begu su gera avalyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2012 11 10, 18:01)
o niekas nesusiduriat su skausmais priekineje blauzdos dalyje, lyg kaulas skaudetu? Kol begu misku viskas OK, bet kai vel teko gryst prie asfalto ir vel atsinaujino  verysad.gif  begu su gera avalyne  smile.gif

man kartais skauda priekinėj blauzdos daly, bet žemai, labiau link pėdos nei link kelio. Paprastai praeidavo savaime, na kažkiek prabėgus pastebėdavau, kad nebeskauda bigsmile.gif
Dabar jau kažkelintą savaitę "mokausi" kitaip statyti pėdą, tai yra labiau nuo pirštų nei kulnu, ir galiu pasakyt, kad tie skausmai visiškai dingo bigsmile.gif
Nors atsirado naujų pojučių blauzdos raumeny, na išvis krūvis kitoks, nepasakyčiau, kad blogai, tiesiog kažkas naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2012 10 25, 07:59)
skaitau Murakamio "Ką aš galvoju, kai galvoju apie bėgimą".

turėjot omeny šitą knygą?
Papildyta:
QUOTE(Spygliusss @ 2012 10 25, 13:09)
Kaip tik skaitau Maratono lauka.

o jūs šitą?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 11 11, 22:16)
turėjot omeny šitą knygą?
Papildyta:

o jūs šitą?

Taip ir taip i abu klausimus 4u.gif
Nerealus savaitgalis begimui, o tai visa savaite - tik isbegu, vis lietaus gaunu. vakar vos ne is giedro dangaus dusa gavau doh.gif
Del skausmo priekineje blauzdos dalyje tai gali buti kad atsispiriat stipriai nuo kulno, pabandykit pedos viduriu mazdaug mirksiukas.gif jei per daug pirstais spiriamasi,tai blauzda is nugaros skaudes (nebent sokeja, kurios blauzdos gerai treniruotos). Nors zinau yra ir taip beganciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 11 10, 21:13)
man kartais skauda priekinėj blauzdos daly, bet žemai, labiau link pėdos nei link kelio. Paprastai praeidavo savaime, na kažkiek prabėgus pastebėdavau, kad nebeskauda bigsmile.gif
Dabar jau kažkelintą savaitę "mokausi" kitaip statyti pėdą, tai yra labiau nuo pirštų nei kulnu, ir galiu pasakyt, kad tie skausmai visiškai dingo bigsmile.gif
Nors atsirado naujų pojučių blauzdos raumeny, na išvis krūvis kitoks, nepasakyčiau, kad blogai, tiesiog kažkas naujo smile.gif

gal tau kazkas panasaus http://begu.lt/kas-t...ip-juos-gydyti/
Atsakyti
QUOTE(kardashiuke @ 2012 11 12, 21:32)

kaip pirstu i aki, kaip tik ten ir toki skausma jauciu verysad.gif ech kaip suprantu teks begimo trasos kitos ieskot, o pas mus kaimuke ne taip lengva tai padaryt, nes begt stadione oj kaip nebesinori doh.gif
merginos, o ka jus galvojat apie begimo takelius namie? nes kuo toliau tuo labiau kirba ta mintis. Cia aisku tik rudeniui, ziemai, nes begimo gryname ora niekas neatstos...
Atsakyti