Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

Sveikos 4u.gif

Vakar po dviejų mėnesių pertraukos lengvai prasibėgau per sniegą- turiu pripažinti, buvo geriau nei tikėjausi, visai neslidu rolleyes.gif
Kažkaip žiemos sezonu to "gryno" bėgimo mažai, apsiriboju bėgimo takeliu salėje, slidinėjimu, paskutiniu metu su vaikais pačiūžas atradom- jau tapo tradicija sekmadienio rytus pradėti ant Akropolio ledo.

Matau, visos dėliojatės varžybų grafikus, mano motyvacija ir pirmasis varžybinis startas turėtų būti analogiškos važybos, kaip šios (kol kas nėra info šiems metams, be žinau, kad jo tikrai bus):
http://www.s-sportas.lt/naujienos/v/80
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2013 01 28, 18:52)
Na ir oras begimui, turiu itarima,kad dar kazko aprangos komplekte neturiu g.gif  nes pries veja negaliu begti - sala kaklas ir veidas doh.gif

Aš užsidedu tokį apvalų šaliką(pamiršau kaip jį vadina) iš flyso, tai prisispaudžia kepurę, užsidengia kaklas, o kai vėjas į veidą pučia užsimaukšlinu iki nosies. Kas keisčiausia gali pro jį kvėpuoti (gal kad iš flyso).

QUOTE(MO @ 2013 02 01, 14:14)
šaunuolė  4u.gif
aš nebėgau  blush2.gif
aha, gavau šiand info apie pusmaratonį - mažu susigundyt  bigsmile.gif

Gundykitės, gundykitės, bus smagu ruoštis kartu neakivaizdžiai:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 02 03, 14:37)

Matau, visos dėliojatės varžybų grafikus, mano motyvacija ir pirmasis varžybinis startas turėtų būti analogiškos važybos, kaip šios (kol kas nėra info šiems metams, be žinau, kad jo tikrai bus):
http://www.s-sportas.lt/naujienos/v/80

įdomu bigsmile.gif tik niekur neradau, kiek km trasa?
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 02 03, 15:26)
Aš užsidedu tokį apvalų šaliką(pamiršau kaip jį vadina) iš flyso, tai prisispaudžia kepurę, užsidengia kaklas, o kai vėjas į veidą pučia užsimaukšlinu iki nosies. Kas keisčiausia gali pro jį kvėpuoti (gal kad iš flyso).

Turbūt kalbėjot apie tokį:
http://www.snowboard...-bandana-brown/

Labai geras ir reikalingas daiktas thumbup.gif

QUOTE(MO @ 2013 02 03, 15:26)
įdomu  bigsmile.gif tik niekur neradau, kiek km trasa?

Trąsa nežymėta- bėgikams gaunasi apie 15-16 km, dviratininkai prasuka dvigubai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 02 03, 15:53)
Turbūt kalbėjot apie tokį:
http://www.snowboard...-bandana-brown/

Labai geras ir reikalingas daiktas thumbup.gif
Trąsa nežymėta- bėgikams gaunasi apie 15-16 km, dviratininkai prasuka dvigubai tiek smile.gif

Supratau. Kai bus naujausia info, jeigu nesunku, duokite žinoti forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 03, 16:45)
Supratau. Kai bus naujausia info, jeigu nesunku, duokite žinoti forume  4u.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Vakar islindau prasibegt, siaip i sale vaikstau, dvirati paminu, paplaukioju baseine, slidineju, bet begau senokai ax.gif ir ka jus sau manot, ogi vel po pusvalandzio begimo "atsisake" mano kairysis kelis, lygiai po pusvalandzio ir siandien lipant laiptais as ji jauciu g.gif esu gerusi hialurono, glukozamino, nebezinau ar verta dar kazka gerti ar tyrimus daryt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Himeko @ 2013 02 03, 15:26)

as pati nusimezgusi toki turiu, vilnoni, super patogus daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 02 05, 08:22)

as pati nusimezgusi toki turiu, vilnoni, super patogus daiktas  drinks_cheers.gif

aš vakar tokį naują flysinį ''Ponių aimėj'' nukoviau už 3 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui atsakiusioms dėl galimybės spėt pasiruošt nike bėgimui 4u.gif 5km bėgt ruošiuosi, man laikui tiek nubėgti bus pasiekimas jau smile.gif)
Tik dabar porą dienų jau, kaip pėda ties čiurna vidinėj pusėj patinusi, nei patempiau, nei dar ką pasidariau, tiesiog ėmė ir patino, bet neskauda. Gal kam yra taip buvę ir žino kas čia yra? Ar bėgiojimas nepakenks
Atsakyti
Bandykite bėgti ramiai iš lėto ir žiūrėkite kokia savijauta: ar neskauda ir pan. Vasara būtų, tai sakyčiau gal koks uodas įkando:)
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2013 02 05, 14:18)
Dėkui atsakiusioms dėl galimybės spėt pasiruošt nike bėgimui  4u.gif 5km bėgt ruošiuosi, man laikui tiek nubėgti bus pasiekimas jau smile.gif)
Tik dabar porą dienų jau, kaip pėda ties čiurna vidinėj pusėj patinusi, nei patempiau, nei dar ką pasidariau, tiesiog ėmė ir patino, bet neskauda. Gal kam yra taip buvę ir žino kas čia yra? Ar bėgiojimas nepakenks

man vasara taip buna nuo lygiapades avalynes, gal batuose beda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 02 05, 21:50)
Bandykite bėgti ramiai iš lėto ir žiūrėkite kokia savijauta: ar neskauda ir pan. Vasara būtų, tai sakyčiau gal koks uodas įkando:)

Dar nebėgau šią savaitę, bet oras geras, sunku kentėt, tai pabansyiu prasibėgt, žiūrėt kas bus.

QUOTE(driu @ 2013 02 06, 15:17)
man vasara taip buna nuo lygiapades avalynes, gal batuose beda?  g.gif

Na dabar kai namie labai duag laiko praleidžiu, tai vaikštau basa, tik su kojinėmis. Gali nuo to būti?

Šiaip, tai kiek paskaitinėjau internete, tai gali būti, kad problemos su venomis formuojasi..o tai kažkokią daro įtaka bėgimui ir krūviui?
Atsakyti