Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(Himeko @ 2013 01 24, 16:23)
Kokie planai šiems metams bėgikės? Gal susitiksime kuriam nors bėgime? Kas planuojate į Jonava kovo 11 d.? Gal kas į Trakų pusmaratonį gegužės 12d.?

o kas vyks Jonavoje? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 01 25, 10:13)
o kas vyks Jonavoje?  bigsmile.gif  blush2.gif

Radau, turbūt šitą turit omeny?
Atsakyti
Ne, šitas vyks šį savaitgali (mažas toks bėgimukas aplink tvenkinius), bet kovo 11d. Vyks jau labai senas 12km bėgimas. Nuveža autobusas iki Kulviečio obelisko ir bėgi iki Jonavos centro. Dar šių metų nuostatų laukiam. Šiaip su vaikų bėgimais susirenka apie 300 dalyvių, o tai Lietuvoje jau daug:)smile.gif
Atsakyti
Na ir oras begimui, turiu itarima,kad dar kazko aprangos komplekte neturiu g.gif nes pries veja negaliu begti - sala kaklas ir veidas doh.gif

Ne i tema, gal ka domintu nauji vivobarefoot neo batai, 38 dydis? rasykit PM
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 01 24, 15:23)
Kokie planai šiems metams bėgikės? Gal susitiksime kuriam nors bėgime? Kas planuojate į Jonava kovo 11 d.? Gal kas į Trakų pusmaratonį gegužės 12d.?

aš planuoju į Trakus smile.gif Tik niekaip neįkertu kada man registruotis. Dabar iki Sausio 31d 50lt, o nuo vasario 1 jau 60lt. Tačiau kadangi dabar užsiregistravo jau daugiau negu 100 dalyvių, tai negausiu marškinėlių. Antram registracijos etape kaip suprantu vėl pirmi 100 gaus, tai kaip ir apsimokėtų palaukti ir už 10lt pumos marškinėlius gaut biggrin.gif ar aš kažką netaip supratau? unsure.gif

jų psl rašo:
400 Puma marškinėlių – General Financing Trakų pusmaratonio dalyviams.
Pirmi 100 dalyvių užsiregistravę į pusmaratonio rungtį pirmajame registracijos etape (iki sausio 31 d.) gaus nemokamai proginius PUMA bėgimo marškinėlius. Antrajame, trečiajame ir ketvirtajame registracijos etapuose taip pat.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

noriu jūsų paklausti kelių dalykų. Ar įmanoma nuo dabar pasiruošti nike begimui gegužės gale? Šiuo metu tik vėl pradėjau bėgiot ir mano trasos ilgis visi 5-6km(kaitalioju bėgimą su ėjimu pagal savijautą tuo metu rolleyes.gif , tai išeina pusė trasos einu, kitą prabėgu). Jei taip, gal galit kokių rekomendacijų duoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2013 01 29, 19:59)
Sveikos smile.gif

noriu jūsų paklausti kelių dalykų. Ar įmanoma nuo dabar pasiruošti nike begimui gegužės gale? Šiuo metu tik vėl pradėjau bėgiot ir mano trasos ilgis visi 5-6km(kaitalioju bėgimą su ėjimu pagal savijautą tuo metu  rolleyes.gif , tai išeina pusė trasos einu, kitą prabėgu). Jei taip, gal galit kokių rekomendacijų duoti?  4u.gif

tai aišku galima, dar pilna laiko.
O nike bėgimui tai kokiai distancijai? Žiūriu pas juos ir 5km ir 10km ir pusmaratonis yra.... Jei 5 km ir 10 km, tai mano supratimu specialaus pasiruošimo nereikia, tiesiog bėgiokit, ir bandykit išmesti ėjimą iš distancijos.
Jei norėtumėt 21km distanciją, tai patarčiau susidaryt bent minimalią programą, pvz kiekvieną šeštadienį daryti ilgą bėgimą, ir kas savaitė ilginti distanciją keliais km. Kad prieš varžybas jau galėtumėt vienu kartu kokių 18 nubėgt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bachure @ 2013 01 29, 21:59)
Sveikos smile.gif

noriu jūsų paklausti kelių dalykų. Ar įmanoma nuo dabar pasiruošti nike begimui gegužės gale? Šiuo metu tik vėl pradėjau bėgiot ir mano trasos ilgis visi 5-6km(kaitalioju bėgimą su ėjimu pagal savijautą tuo metu  rolleyes.gif , tai išeina pusė trasos einu, kitą prabėgu). Jei taip, gal galit kokių rekomendacijų duoti?  4u.gif

Pernai nike 5km buvo mano pirmas begimas, tikrai imanoma pasiruosti. as pries begima vos 6sav ruosiausi ir tai, nepasakyciau kad labai saziningai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 01 28, 20:35)
aš planuoju į Trakus  smile.gif Tik niekaip neįkertu kada man registruotis. Dabar iki Sausio 31d 50lt, o nuo vasario 1 jau 60lt. Tačiau kadangi dabar užsiregistravo jau daugiau negu 100 dalyvių, tai negausiu marškinėlių. Antram registracijos etape kaip suprantu vėl pirmi 100 gaus, tai kaip ir apsimokėtų palaukti ir už 10lt pumos marškinėlius gaut biggrin.gif ar aš kažką netaip supratau? unsure.gif

jų psl rašo:
400 Puma marškinėlių – General Financing Trakų pusmaratonio dalyviams.
Pirmi 100 dalyvių užsiregistravę į pusmaratonio rungtį pirmajame registracijos etape (iki sausio 31 d.) gaus nemokamai proginius PUMA bėgimo marškinėlius. Antrajame, trečiajame ir ketvirtajame registracijos etapuose taip pat.

Teisingai supratote: po sausio 31 d. brangsta registracija, bet 100 pirmųjų gauna marškinėlius:) už 60 lt
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 01 28, 16:56)
Ne, šitas vyks šį savaitgali (mažas toks bėgimukas aplink tvenkinius), bet kovo 11d. Vyks jau labai senas 12km bėgimas. Nuveža autobusas iki Kulviečio obelisko ir bėgi iki Jonavos centro. Dar šių metų nuostatų laukiam. Šiaip su vaikų bėgimais susirenka apie 300 dalyvių, o tai Lietuvoje jau daug:)smile.gif

supratau 4u.gif

Ar yra bėgiojančių tokiu oru? unsure.gif
Atsakyti
Bėgioju/čiuožiu smile.gif Bet stengiuosi įeiti į ritmą ir bėgti, bėgti, nes ir Kaunas paskelbė pusmaratonį, tai reikia judėti:). Kaip jums sekasi čiuožinėti šiomis dienomis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 02 01, 12:34)
Bėgioju/čiuožiu  smile.gif Bet stengiuosi įeiti į ritmą ir bėgti, bėgti, nes ir Kaunas paskelbė pusmaratonį, tai reikia judėti:). Kaip jums sekasi čiuožinėti šiomis dienomis? biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif
aš nebėgau blush2.gif
aha, gavau šiand info apie pusmaratonį - mažu susigundyt bigsmile.gif
Atsakyti