Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

drinks_cheers.gif oi artejam artejam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 03, 13:05)
klausimas pasidariusioms op. - ar nekyla noras gražinti kitą vietą? nėra kablio? juk rasti ką galima "pataisyti" nėra sunku  g.gif

As kabli pagavau dar iki op biggrin.gif O jei rimtai, mes dar jaunos ir grazios, todel nesinori kistis kur nereikia, o laikui begant ka zinau, tikriausiai bus sunkiau susilaikyti 4u.gif
Atsakyti
as gyva busiu meiles serumu ir juoko eleksyru biggrin.gif krutine tenkina,kartais vaikstau be liemeneles,aisku,dideles daugelis noretu ,bet po tu silikono skandulu, as pries 4u.gif zinau,kad ateity botoxo piksiu hihihi.gif man negeda pasakyti.kaip ir tarkim,kad pilva dailinsiu,so what? biggrin.gif

as tik isivaizduoju Monele ir Katrix wub.gif - tobulos judancios figureles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 gegužės 2012 - 12:22
Man iki pilnos laimes truksta tik mergautinio pilvo biggrin.gif Visa kita, bent jau kol kas tenkina smile.gif
Atsakyti
sveikos

gal galite pasakyti, kokio siuntimo reikia pas rekonstrukcines plastikos chirurga VŠį ar is seimos gydytojo tiesiog pas chirurga ar is chirurgo kad pas rekonstrukcines plastikos?
Atsakyti
QUOTE(saulyte69 @ 2012 05 03, 19:19)
sveikos

gal galite pasakyti, kokio siuntimo reikia pas rekonstrukcines plastikos chirurga VŠį ar is seimos gydytojo tiesiog pas chirurga ar is chirurgo kad pas rekonstrukcines plastikos?

šeimos gydytojo siuntimas pas mikrochirurgą 4u.gif
Atsakyti
rašiau rašiau ir viskas dingo blink.gif
blyn
monelė, atrodai nepriekaištingai, dar dabar be amo sedžiu ir baltai pavydžiu wub.gif
įdėjau nuotraukų lauki komentarų, kažkaip man pasikeitė vaizdas, svorio nepriaugau, o numečiau tačiau liemuo kažkur dingo, randas išplatėjo, pakilo, sunkiai sekasi su maudomu, o ypč nervina šonai, pastoviai iškrenta kaip kokie lašiniai(o ten skūra, kalusiau daktaro ką daryti, tai sakė norint to išvengti reiktų pjauti per visa pilvą aplink-nes labai strijuota oda ir praradusi elastingumą doh.gif ). turėjau darytis korekciją gegužės gale, bet daltarui randas pasirodė per raudonas, tai nukėlė į rudenį op, manau kad pre ją sutavrkys viską, bet tiek laukt dar ta skylė nuo bambos vidury pilvo, šiaip tas randas tai baltas, gal dar kartą užsirašyti kad apžiūrėtų ir visdėl to operuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 05 04, 10:17)
rašiau rašiau ir viskas dingo blink.gif
blyn
monelė, atrodai nepriekaištingai, dar dabar be amo sedžiu ir baltai pavydžiu wub.gif
įdėjau nuotraukų lauki komentarų, kažkaip man pasikeitė vaizdas, svorio nepriaugau, o numečiau tačiau liemuo kažkur dingo, randas išplatėjo, pakilo, sunkiai sekasi su maudomu, o ypč nervina šonai, pastoviai iškrenta kaip kokie lašiniai(o ten skūra, kalusiau daktaro ką daryti, tai sakė norint to išvengti reiktų pjauti per visa pilvą aplink-nes labai strijuota oda ir praradusi elastingumą doh.gif ). turėjau darytis korekciją gegužės gale, bet daltarui randas pasirodė per raudonas, tai nukėlė į rudenį op, manau kad pre ją sutavrkys viską, bet tiek laukt dar ta skylė nuo bambos vidury pilvo, šiaip tas randas tai baltas, gal dar kartą užsirašyti kad apžiūrėtų ir visdėl to operuotų g.gif

O korekcija mokama?
Papildyta:
Trupineli, nlb matosi foto problemų, gal gali nufotkint iš arčiau?
Atsakyti
Trupineli, man irgi nuotraukose nesimato jokiu problemu, viskas grazu g.gif
Atsakyti
na papildizua iš arčiau, bet vistiek kumpių nesimato, bet jie tikrai yra doh.gif
Atsakyti
Ir man viskas normaliai atrodo g.gif
Atsakyti
Trupineli, man irgi atrodo viskas normaliai... Gal čia iš tos operos, kai matosi, nes žinai ir nuolatos apie tai galvoji g.gif O kas negalvoja apie tai, tas ir nemato smile.gif
O ką darysi su bambasakrio skylute? Nes man irgi panaši liko, gal tik kiek žemiau. Siūlė rinktis: ar ta skylutė, ar mažas randelis vietoj jos, tai ir suabejojau, ar reikia man tos korekcijos g.gif
Atsakyti